- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Материалистки с преобърнати ценности ..
beautifulstrangerfan, връщам се една страница назад към отговора ти на моя пост.
Ей това щях да тръгна да оспорвам, но се позамислих малко и стигнах до друг извод - и на мен по мои наблюдения ми се струва, че момчетата, които познавам са по-повърхностни, но това и за мен и за теб (след като сам каза лични наблюдения) е доста субективно, имам доста свестни приятели момчета, с които може да се говори на много теми, но повечето са момичета. Само че социалните ни контакти не могат да бъдат пример за съотношение между тях и всички хора, щом от 100 човека 5 не са повърхностни, то 95% от населението са материалисти. Абе сега всъщност тва нямаше много общо с темата, ама не ми се трие, а и ми хареса какво си писал след това за Шакира.Все пак, на базата на моите лични наблюдения, смятам, че процентът на свестните момчета е малко по-голям от този на свестните момичета.![]()
И аз бих се причислила към момичетата, които търсят 'рицаря', обаче се отказах да живея в приказките, а и не мисля, че в реалния живот съществуват. Дано да греша.