АЗ СЪМ БЪЛГАРКА. Стой далече от мен Не говоря фешън език като полски или финландски. Плюс това съм с объркана ценностна система и не разбирам твоите възвишени полети.
Колко жалко наистина ..:]

Относно "фешън" езиците - за съжаление и аз не ги говоря. С полския се научих да се справям на някакво елементарно ниво, оказа се че има супер много думи които са почти 1 към 1 с българските. А финския (фински, не финландски) .. там нямам шанс, в него думите от по 20 и повече букви са си нещо обикновено :Р

Иначе с въпросните момичета си комуникирах на английски/френски.

И аз съм съгласна с автора. Не искам да прозвучи ,че се хваля, но съм задоволена от гледна точка на парите и то бих казала доста. Искам да отбележа , че повечето от момчетата като видят издокарано момиче и я смятат за кифла и к*рва. Но до една степен ако бях момче и аз 6их си мислил така. Аз,като всяко едно момиче много обичам модата, козметиката, здравословното хранене и т.н.Обличам се много хубаво, но за мен е недопустимо да се наконтиш, а в същото време и да не си си научил урока. В никакъв случей не ме привличат мамчета тип-гъзари. Напротив-винаги би ме впечатлило момче което е по-потайно.Дразнят ме изтърканите фрази като от рода: ,,За теб си мисля".Много момчета са ме харесвали, но винаги са ме сваляли много евтино, защото първото им впечатлени е , че съм кифла,но не е така. Бих казала , че най-накрая си намерих момче , който се интересува от мен не само като вънщност , но и като човек.
Ако описанието, което направи на себе си, е вярно, значи спокойно можеш да се смяташ за Перфектното момиче :] И съвсем не е очудващо, че си намерила подходящия човек до себе си.