.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София

Учредиха мюсюлманска партия

http://dnes.dir.bg/2009/09/26/news5130964.html

^Нямам думи.

Как ще коментирате новината?
    Не ни ли стига ДПС?

ми аз гледах по Тази сутрин тоя дето е направил партията каза,че ще направи такава партия и Ани Салич му каза,че не може да има партия на такива основи и сега уж не е била мюсюлманска партия

Никакви шансове, на каквито и избори да участва, никакви шансове.Премахнахме дпс след толкова години във властта, че на някакви малоумни мохамедани от село ли ще се оставим?Хах, сигурно.
    Сви заједно ко један, само здрави у глави против Система!

Град
    Blondeland
    Юзеир Юзеиров каза, че с лидера на ДПС Ахмед Доган са близки приятели.
    е ...
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Юзеир Юзеиров каза, че с лидера на ДПС Ахмед Доган са близки приятели.
    е ...
    ДПС умря, оп съживи се....

Да ги ебба в умрелите джагали
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Споко,бат Бойко никога няма да им позволи да я регистрират официално Пък тез селяндури да си правят "партийни" събрания колкото искат
    Не се подчинявай на властта, ако това противоречи на принципите ти.
    Алберт Айнщайн

Град
    София
    ^Ама тя вече е регистрирана...

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    СМЪРТ
    !!!

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Добре, и регистрирана да е - пак нищо няма да направят.Видя се че на народа му писна от дпс и успяхме да я изхвърлим от пряката власт.Какво остава за някакви селски анонимници при положение, че създават подобна етническа антиконституционна партия?Като търговищенец мога да кажа, че съм пълен оптимист за неуспеха на тази 'партия'.

Колкото повече,толкова по-добре! Ще си разпиляват вота и няма да влизат във властта при избори.

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от REPRESSED
    Добре, и регистрирана да е - пак нищо няма да направят.Видя се че на народа му писна от дпс и успяхме да я изхвърлим от пряката власт.Какво остава за някакви селски анонимници при положение, че създават подобна етническа антиконституционна партия?Като търговищенец мога да кажа, че съм пълен оптимист за неуспеха на тази 'партия'.
    Въпроса е, че не може да е регистрирана! Нямат право! Ето и член от конституцията за справка - "Чл. 11. (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт."
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Дам,ей сега гледах репортажа по БТВ. Добре де,как така са позволили да я регистрират? Та,това противоречи с конституцията А председателят й говореше,че искали във всеки град в България да има Османски паметници Но както и да е,говоря пред свършен факт.Дано никога да не получат реална власт.
    Не се подчинявай на властта, ако това противоречи на принципите ти.
    Алберт Айнщайн

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от deputata
    Дам,ей сега гледах репортажа по БТВ. Добре де,как така са позволили да я регистрират? Та,това противоречи с конституцията А председателят й говореше,че искали във всеки град в България да има Османски паметници Но както и да е,говоря пред свършен факт.Дано никога да не получат реална власт.
    Гледах БТВ и аз! Не иска ли те властта, ама искали да са в управлението... Ама и ние сме си виновни! Вместо сега да имаше един митинг пред конституционния съд и да ходеха всички 6 милиона българи на избори ние се жалваме....

Искали турски паметници във всеки град, искали турски имена на улици пак във всеки град, искали да участват в управлението, искали след време да дадат кандидат за президент....да си искат, друг е въпроса, че няма кой да им го даде.Просто няма да стане тяхната, и 10 азиатско-мохамедански 'партии' да изникнат пак няма да успеят.
    От репортажа разбрах, че трябват 5 хиляди симпатизанти за да може тая пародия на партия да се регистрира в съда.Дано поне там си отворят малко очите, защото ако и тая се регистрира без проблем ще се убедя какви туркофили има на най-горните етажи на властта.

Точно щях да пускам такава тема,amk ме е изпреварил.

Цитирай Първоначално написано от deputata
    Гледах БТВ и аз! Не иска ли те властта, ама искали да са в управлението... Ама и ние сме си виновни! Вместо сега да имаше един митинг пред конституционния съд и да ходеха всички 6 милиона българи на избори ние се жалваме....
    Всъщност като се замисля има регистрирани супер много партии, но да се регистрират да участват в изборите, това вече е друга работа
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Няма какво толкова да се притесняваме за тези ...
    ДПС-то нямаха власт, но имаха твърд електорат, докато тия няма как да наберат толкова електорат, колкото тях ...
    А и да не забравяме, че всеки има право да направи Партия : )

Аз се чудя на Баце ви Бойко и неговото правителство... нали щяха да възпират исляма и турцизацията, нали уж са патриоти, даже националисти ужким... А и те като БСП допускат турцизацията и ислямизацията. Не се заблуждавайте, че тази партия е нищо- имат пари от ислямския свят, от ислямистки фундаменталистки фондации. Обаче къде спи новото правителство питам аз, а?! Питам специално амк933, който знам, че е върл гербаджия... Кога ще се махнат новините на турски език, кога ще бъде изкарано извън закона ДПС, кога ще бъде спряна Ирена Кръстева, защото продължава да купува вестници и телевизии? Демек старата схема си продължава, а "новите" никак не са нови, а са същите като старите, макар че обещават промяна. Каква промяна, какви 5 лева? Учредяването на тази антиконституционна партия е още едно красноречиво доказателство, че ПРОМЯНА НЯМА ДА ИМА, ЧЕ ГЕРБ СА СЪЩИТЕ КАТО БСП, ДПС И НДСВ- ПОПУЛИЗЪМ ДО ДУПКА И ТОВА Е!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Аз се чудя на Баце ви Бойко и неговото правителство... нали щяха да възпират исляма и турцизацията, нали уж са патриоти, даже националисти ужким... А и те като БСП допускат турцизацията и ислямизацията. Не се заблуждавайте, че тази партия е нищо- имат пари от ислямския свят, от ислямистки фундаменталистки фондации. Обаче къде спи новото правителство питам аз, а?! Питам специално амк933, който знам, че е върл гербаджия... Кога ще се махнат новините на турски език, кога ще бъде изкарано извън закона ДПС, кога ще бъде спряна Ирена Кръстева, защото продължава да купува вестници и телевизии? Демек старата схема си продължава, а "новите" никак не са нови, а са същите като старите, макар че обещават промяна. Каква промяна, какви 5 лева? Учредяването на тази антиконституционна партия е още едно красноречиво доказателство, че ПРОМЯНА НЯМА ДА ИМА, ЧЕ ГЕРБ СА СЪЩИТЕ КАТО БСП, ДПС И НДСВ- ПОПУЛИЗЪМ ДО ДУПКА И ТОВА Е!
    Оооо, въобще не ми се спори с теб на същата тема. Ти си тотален песимист, който не вижда в нищо хубаво - хубавото. Минали са 3 месеца от началото на новото правителство и с енаправиха пъти повече неща, отколкото миналото направи за последната си година. Има подсъдими министри, което не се е случвало. Ирен Кръстева не знам да е купила още вестници и телевизии. Всички сделки, докато тя беше шеф на тотализатора се разследват. Едно разследване, което да издържи в съда не трае 10 дена, ако нямаш нищо против. Няма боклуци в училищата, все отнякъде трябва да се почне. Върнаха се парите от ЕС. За мен новото правителство си е идеално и след 4 години, като дойдат избори, ако продължава с това темпо, ще мога да го подкрепя и ще се редя на опашка да чакам, както е отвъд океана. Единствения грешен ход за сега, е евентуалната отмяна на двойното гражданство. Ти колкото искаш си плюй - все ми е тая. Колкото и смисъл да намирах да споря с теб в началото, вече и капка не виждам. Подръжниците на някои националистически и етнически партии страдат от тотален песимизъм.

За три месеца вече толкова се осраха, че... ама все пак да им дадем още малко време и от мен да мине, айде! Правя тоя малък компромис, макар че нищо ново не виждам. И БСП се хвалеха с големи икономически растежи и ала-бала, ама се усети, че за такива и дума не може да става, макар да вадеха някакви иначе много убедителни статистки.

Както се вижда днеска за един ден, три бранша протестират(как не ги е срам)- полицаи, животновъди и железничари, или и те трябва да чакат 3 месеца или може би 4 години, да мине мандата, та тогава да кажат, че са недоволни и че не усещат промяна?

Не ми се занимава да ти открия всичките гафове досега на новото правителство, щото ще кажеш, че се заяждам на дребно, но си насъбраха толкова черни точки за отрицателно време, че няма накъде. Има и някои положителни неща наистина- върнаха се спрени пари от програмите на ЕС, но не виждам тези пари да са използвани по предназначение. Това е брат, просто бъди реалист ще ти кажа аз, защото аз съм такъв. Хубаво е да се верва на сладки приказки, но аз отдавна следя политиката и съм се научил да не вярвам на всеки убавец, дето дойде на власт и отвори голямата торба с обещанията, демек с популизма.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    За три месеца вече толкова се осраха, че... ама все пак да им дадем още малко време и от мен да мине, айде! Правя тоя малък компромис, макар че нищо ново не виждам. И БСП се хвалеха с големи икономически растежи и ала-бала, ама се усети, че за такива и дума не може да става, макар да вадеха някакви иначе много убедителни статистки.

Както се вижда днеска за един ден, три бранша протестират(как не ги е срам)- полицаи, животновъди и железничари, или и те трябва да чакат 3 месеца или може би 4 години, да мине мандата, та тогава да кажат, че са недоволни и че не усещат промяна?

Не ми се занимава да ти открия всичките гафове досега на новото правителство, щото ще кажеш, че се заяждам на дребно, но си насъбраха толкова черни точки за отрицателно време, че няма накъде. Има и някои положителни неща наистина- върнаха се спрени пари от програмите на ЕС, но не виждам тези пари да са използвани по предназначение. Това е брат, просто бъди реалист ще ти кажа аз, защото аз съм такъв. Хубаво е да се верва на сладки приказки, но аз отдавна следя политиката и съм се научил да не вярвам на всеки убавец, дето дойде на власт и отвори голямата торба с обещанията, демек с популизма.
    Хахаха. Добре. Голям реалист си. За това не виждаш нищо хубаво. Като толкова критикуваш, отиди и се хвани и оправи всички проблеми за 3 месеца, защото става много лесно да оправиш бакиите на 8 години крадене и брокерски сделки. Факт е, че много се прави. Винаги ще има недоволни и неразбрани и винаги ще има протести, защото първо, живеем в демокрация и хората имат право да изразяват недоволството си и второ, защото недоволни винаги ще има. Най-малкото в момента е криза и парите са преброени.

От АТАКА ще подадат сигнал до прокуратурата за турската партия:

"АТАКА ще подаде сигнал до прокуратурата и до всички възможни институции за учредяването на новата партия на верска основа "Мюсюлман демократичен съюз" (МДС) в с. Славяново, защото тя по същество е антиконституционна." Това заяви вчера лидерът на националистите Волен Сидеров по повод учредяването в събота на новата протурска партия от братята Али и Юзеир Юзеирови
    http://www.vestnikataka.com/?module=...12&format=html

Е те това е редовното оправдание на всяко ново правителство- много лошо наследство имаме от предишното правителство, трябва ни най-малко един мандат да си краднем и ние по нещо, опа, грешка на езика, да "оправим" всичко...

Това, че имало много лошо наследство не е никакво оправдание. Да бяха мислили затова преди да дойдат на власт. И поне да не хвърлят такива огромни обещания, че всичко ще цъфне и върже, а да си кажат- това и това можем да оправим, това и това не, защото нямаме условия. 20 години всеки само с това се оправдава- лошо наследство.Идва с огромни обещания, че ще ревизира всичко и че ще вкара корумпираните от миналия мандат в затвора и накрая никой не вкарва в затвора. Така ще бъде и сега просто защото ГЕРБ произлизат от всички партии на прехода и в тях има хора от всякъде. Това са стари кадри на други партии, които вече са управлявали, издънили са се и сега се пребоядисват за да са пак на власт и да лъжат, че вече са се "променили", че вече са с нови лица. Така че не ми ги обяснявай ти на мене тия. От най-малко 7-8 години следя политиката в България и съм наясно със всичко. НАУЧИЛ СЪМ СЕ ДА НЕ ВЯРВАМ НА ПОПУЛИСТКИ ПАРТИИ КАТО НДСВ, ГЕРБ, СДС, ДСБ, ЗА ДПС И БСП ПРОСТО НЯМА СМИСЪЛ ДА ГОВОРЯ, ТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНИ ПОНЕ. НЕ МОГАТ ДА ИЗЛЪЖАТ НИКОЙ.

пич още не е регистрирана ама тея нахалните казват,че ще искат
    кръщаване на улици,площади и даже градове на турски имена,защото били 15% от населението на България

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си