.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Е те нищо чудно да кажат след това, че не са 15% от населението на България, а да кажем 45%. Тяхната джагалско-ислямистка наглост минава всички граници. Редно е ако не властта, то ние обикновените българи да се вдигнем и да смелим тая миризлива измет на кайма. Писна ми от тъпа, малоумна толерантност и непукизъм. Да се изселват в Турция барабар с ислямските си червени полумесеци, паметници и говна, аман от измети в тая държава! Ние ли сме най-големите шарани дееба, в една Гърция досега да са премазали от бой тия отрепки

Докато има хора, които да ги приемстват с "добре дошли" ще е така. Поле ще им вземат и къщата, но тия същите ще са толкова заблудени и промити, че дори сами ще си я дадат.
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bulgarian1878
    Докато има хора, които да ги приемстват с "добре дошли" ще е така. Поле ще им вземат и къщата, но тия същите ще са толкова заблудени и промити, че дори сами ще си я дадат.
    Това ме изкефи, но за съжаление джамията се е превърнала в основен център на партиен популизъм и фанатизъм и нищо чудно скоро ДПС или тия да се сдобият с имотите на любимите си подръжници. Май в някои секти е така, ако не се бъркам?

Определено, това е едно от най-трудните неща да обясниш на обикновенния човек. Той казва: "какво лошо има в джамиите, и те си имат вяра", а когато му обясниш, че джамиите в България не изпълняват ролята на молитвен храм, започват: "расист!" Баси, какво расистко има в това... оО

Иначе си и прав, да, сектанска му работа.
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Събирам чета юнаци, да ходим да им бутаме паметниците.

Повече инфо на ЛС.

Цитирай Първоначално написано от SolusChristus

Повече инфо на ЛС.
    те ще го бутнат без нас...
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Петиция против мюсолманската етническа, анти-българска партия: http://www.bgpetition.com/sprete-suz...tiq/index.html

Подписвайте се и разпространявайте по Skype, ICQ, форуми, блогове и всякакви други всевъзможни начини!

до колкото разбрах ВМРО ще го съборят до 1 седмица ако не то свалят доброволно ама така и трябва

Хора,партията не е регистрирана и като гледам няма да бъде.Дори примиера Борисов каза че е противоконституционна.
    Не се подчинявай на властта, ако това противоречи на принципите ти.
    Алберт Айнщайн

Днеска щяхме да го бутаме ама ни изпревариха.

Като се замисля през последните десетина години какви неща стават в България и в политиката ни, почвам да се чудя. И ми е любопитно, и си мисля: дали пък по времето на комунизма не сме били мааалко по-добре от сега? Вярно, арестували са хора и за дреболии като драскане по сгради и паметници, трошене на пейки, критикуване на партията. Нямало е много свобода на словото и печата. Но пък е имало дисциплина, и що годе безопасност по улиците. Чудя се при всички плюсове и минуси на управлението сега, и на управлението тогава, кое все пак е по-добре и кое бих предпочела? Хиляди тъпи партии (влючително последната) сега, които се борят за власт, а не си вършат работата, или една, която си върши по-добре работата, но не търпи критика, и държи на пълна дисцилина в обществото? Не мога да реша.
    We are not men
    We are machines that take the breath of life away
    We are not men
    We are pathetic animals who kill to kill
    We are not sane
    We are colluding with the enemy is us
    We are not sane
    We are destroying things we are unfit to touch

Аз бих предпочел комунизма. И какво лошо има в това да арестуваш някой, който е счупил градска пейка? А парите за тая пейка не са ли на народа, не са ли на данъкоплатеца? Какво лошо има в това да арестуваш някой, който драска и цапа фасадите на стените? Нима не е наша боята по административната сграда?

Е, че е нямало свобода на словото е огромен минус, да.

Само, че сега ни пейки имаме, ни хубави и измазани огради имаме, ни свобода на словото отново.

Хора нека се придържаме към темата Ей сега ще се напълни с коментари относно комунизма,та после да се чуди човек за какво е била темата първоначално.
    Не се подчинявай на властта, ако това противоречи на принципите ти.
    Алберт Айнщайн

SolusChristus написа:

Повече инфо на ЛС. Cool Cool Cool
    Very Happy те ще го бутнат без нас...

Те вече май ги бутнаха...
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Цитирай Първоначално написано от bulgarian1878
    Аз бих предпочел комунизма. И какво лошо има в това да арестуваш някой, който е счупил градска пейка? А парите за тая пейка не са ли на народа, не са ли на данъкоплатеца? Какво лошо има в това да арестуваш някой, който драска и цапа фасадите на стените? Нима не е наша боята по административната сграда?

Е, че е нямало свобода на словото е огромен минус, да.

Само, че сега ни пейки имаме, ни хубави и измазани огради имаме, ни свобода на словото отново.
    Само че през комунизма хората са били вкарвани по затвори или концлагери, защото не приемат тази идеология, не приемат "Партията" за своя партия и искат да живеят в демокрация, а не в диктатура, в която целия им живот е конструиран и контролиран от същата партия. Ако за теб избиването на политическия и интелектуалния елит на царска България е без значение, не бих могъл да те разбера, но предвид това, че си патриот не вярвам да разсъждаваш по този начин.

amk933,ти не си ли "толерантен"?Или мюсюлманите са лошите терористи,които вредят на твоите братя отвъд океана?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от OldSchoolH8
    amk933,ти не си ли "толерантен"?Или мюсюлманите са лошите терористи,които вредят на твоите братя отвъд океана?
    Прост си, ама чак дрънчиш. Като си попаднал тука днес поне не прави тъпи и неподготвени коментари. Да си беше мръднал гъза и да беше се опитал да разбереш кой какъв е в раздела. Тогава в изпълнената ти си бистри и проницателни мисли тиква можеше да изникне някаква свястна мисъл. За сега за голословене, неподготвен изказ и тъпи коментари имаш 6.00.

И не разбирам какво си се заял с мене? Нито ме познаваш, нито си прочел 5 мои коментара тук, нито си наясно какъв съм, що съм, какво правя тук. Не ти е ясно дори как мисля. Но като си си ограничен какво да те правя - прави си тъпи изводи. След като мозакът ти е достатъчно плитък да съди по картинки - евала. Радвай се на живота.

Извини ме.Какъв невежа съм!Оттук нататък ще пускам мнения когато ти кажеш.Не мисля че си помяр,лъжат те,не си помяр.Ти си най-образованият и най-добре запознатият с всичко човек.Ти си повече и от човек.Маймун!

Град
    София
    Извини ме.Какъв невежа съм!Оттук нататък ще пускам мнения когато ти кажеш.Не мисля че си помяр,лъжат те,не си помяр.Ти си най-образованият и най-добре запознатият с всичко човек.Ти си повече и от човек.Маймун!
    Да точно! Колко си ми умничък. Иди се помоли на чичо Хитлер за лека нощ и помоли тати да ти прочете "Моята борба" преди да заспиш. Колко мило...

Айде стига сме спамили.Добре се справяме,ма по форумите е тъпо.Ше се засечеме,ше се разбереме.Само не знам дали ше успея да се разбера с подобен аристократ като теб...

Град
    София
    Айде стига сме спамили.Добре се справяме,ма по форумите е тъпо.Ше се засечеме,ше се разбереме.Само не знам дали ше успея да се разбера с подобен аристократ като теб...
    На дали. Аз не обръщам внимание на тези, които не познавам. Нито ще можеш да стигнеш до мен, нито ходиш на местата, на които аз ходя, нито познаваш хората, които аз познавам, нито някога ще бъдеш част от средата, откоято аз съм част. Просто там няма тъпи дегенерати и ограничени малоумници като теб.

Не е вярно.Всеки може да отиде до зоологическата градина и да види теб и твоята среда.Е,наистина ти си крайно образован и "светнат".Слаби теми нямаш.Възхищавам ти се!Не си помяр!

Град
    София
    Не е вярно.Всеки може да отиде до зоологическата градина и да види теб и твоята среда.Е,наистина ти си крайно образован и "светнат".Слаби теми нямаш.Възхищавам ти се!Не си помяр!
    Аз не съм майка ти, за да ме търсят в клетките.

Хитър си!

rofl.

Радвайте се, че нямам модераторски права...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си