За три месеца вече толкова се осраха, че... ама все пак да им дадем още малко време и от мен да мине, айде! Правя тоя малък компромис, макар че нищо ново не виждам. И БСП се хвалеха с големи икономически растежи и ала-бала, ама се усети, че за такива и дума не може да става, макар да вадеха някакви иначе много убедителни статистки.

Както се вижда днеска за един ден, три бранша протестират(как не ги е срам)- полицаи, животновъди и железничари, или и те трябва да чакат 3 месеца или може би 4 години, да мине мандата, та тогава да кажат, че са недоволни и че не усещат промяна?

Не ми се занимава да ти открия всичките гафове досега на новото правителство, щото ще кажеш, че се заяждам на дребно, но си насъбраха толкова черни точки за отрицателно време, че няма накъде. Има и някои положителни неща наистина- върнаха се спрени пари от програмите на ЕС, но не виждам тези пари да са използвани по предназначение. Това е брат, просто бъди реалист ще ти кажа аз, защото аз съм такъв. Хубаво е да се верва на сладки приказки, но аз отдавна следя политиката и съм се научил да не вярвам на всеки убавец, дето дойде на власт и отвори голямата торба с обещанията, демек с популизма.