- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Радвайте се на това което имате, бе
От къде да започнем... хмм... да видим
Първо, имате покрив над главата
Вторo, имате семейство
Трето, мама, тате цакат всичко на готово
Четвъртво, не знаете какво е да ядете ... от живота ( някой знаят, но повечето лапешняри, не! )
Защо тогава се тръшкате '' Нее, той ме заразя, ходихме две сед. много го обичам '' или '' Не мога повече, искам да умра... аз съм на 12 той е на 56 как да му кажа, че го харесвам/обичам '' или '' Не мога да живея без него... познавам го от два дни '' '' Видях го един път, край ще се женя за него... ''
Я да видим сега к'во правим
Когато нямате пари
Когато ви гонят от вкъщи
Когато няма къде да отидете
Когато нямате никой
Някой знаят, но повечето не.
М?
... тогава почнете да хленчите и да стенете... все гледам теми на по 15/16/17 'орица дет само се тръшкат за тези, наглед маловажни работи... моля, дигнете малко кофата, има време за гаджета... наблягайте на другите работи... давам пример с мен си: Имал съм малко момичета и сега да умра ли? Не, както виждате не ми пука особено... да цинкям? Стеня? Не! Продължавате напред и готово... единстевената стойноста тема в този раздел е http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=283873 ... ей, такива трябва да са темите в ''любов''... с това дет го казах нищо няма да променя, но вие ще разберете и тогава ще съжалявате, че сте се палили за такива работи... а през това време е могло да направите много неща... смислени... замислете се какво имате и го оценете... :]
PS: Ако откриете някоя грешка, свиркайте. Че много набързо го проверих. :]
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.