- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Радвайте се на това което имате, бе
1. евалата.Първоначално написано от LadyDi
2. изпуснал си и темите в раздел секс: "бременна ли съм- на 16 съм", "да го чукам ли?- на 12-13-14 съм."
3. Темите от точка 2 не са нормални за такъв форум.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Вие още ли не сте се научили да отсявате ебавките от сериозните теми?Първоначално написано от kidwestern
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Оф оф оф...айде да не се залъгваме и да се правим на интересни а? 90 на 100 от хората,които споделят мнението на автора съм сигурна,че са точно от онези мрънкащите недоволни от живота с "огроомните проблеми" и депресарските теми.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
със 1700 мнения зад гърба си как мислиш?Първоначално написано от LadyDi
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Предпочитам да не мисля. Като гледам как старателно се отговаря на най-големите ебавки във форума... ми е ясно колко ги отсявате.Първоначално написано от kidwestern
Браво, това идеята на темата... :]Първоначално написано от vas4e3to0
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Това е тийн форум, нормално е. Наистина, преди времето е било различно, има разглезени тийнове и тн и тн.
Всички сме различни, на някои им харесва - на някои не.
Темата е наистина стойностна, но някои я разбират, други - не чак до там, или по точно я възприемат различно.
Така де, всеки си има собствен живот това е, не можем нищо да променим. Или можем, но много трудно!
Как пък не ви писна от такива теми? Сериозно, КАК? Не само тинейджърите не осъзнават какво имат и блабла. Повечето хора са така. Половината от подкрепилите темата като им разбият сърцето, ограбят ги или им се случи нещо друго толкова приятно, дали си казват "бах го, имам покрив над главата, родители, които се грижат за мен и пакет пуканки в шкафа над мивката"? Ми, не, не го казват. И не само защото повечето нямат шкаф над мивката или пуканки в наличност. Плюс, че това е форум, в който тинейджъри споделят проблемите си. Нормално е да не се пускат много щастливи теми от хора без проблеми. For fuck's sake. Стана много дълго, не ми се обяснява повече, просто престанете да философствате и да си мислите, че сте открили топлата вода с тея "уникални" теми, защото не сте.
Откакто съм тука(това ми е втори профил)тва най много ме дразни в целия форум.Не разбрахте ли че всеки си смята неговия проблем за важен..божеПървоначално написано от AFT
Добре де има вярни неща в написаното от теб, но все пак нали за това е тийн форума .. и понеже на всеки му е скучно и иска да си разнообрази живота за това толкова се впряга в такива "маловажни проблеми" (пиша го в кавички, защото за тях са важни .. )
много по - важни са нещата, които имат повечето (дом, родители, пари), но понеже са свикнали с тях за това не се оценяват .. и пак казвам това са днешните тийнове ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Някои неща се оценяват едва когато ги изгубиш,може би това е причината.Първоначално написано от Hilary_
![]()
Отдавна съм на твоето мнение!Много си прав,но и истината е че във всеки етап от живота си проблемите ни са различни и сега ни се струват много големи проблеми,когато едно гадже ни зареже,точно зареди това,че това е едно от малкото неща,които сме печелили сами и изгубили сами.Когато порастнем сегашните ни проблеми ни се струват смешни,също както сега на мен ми се струва смешно,че едно момиче пише ,,На 13 съм и нямам гърди,, , но това е нейн проблем в момента,нейн живот и това я вълнува.И е нормално,всички сме минали по този път,но се правим на интересни и ги псуваме и обиждаме.Трябва да си помагаме,форумът е за това.......да си помагаме (happy) btw Поздравления за темата,сигурна съм много хора се нуждаят от нея![]()
![]()
![]()
Всичко се осъзнава твърде късно, но се осъзнава. За хорицата дето се заяждат, спрете, да не почна аз. Просто искам да помогна с тази тема, и мисля, че помогнах поне на един човечец. :]Първоначално написано от moneycomeme
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
дефинирай ми отсявам..Първоначално написано от LadyDi
задник съм.
Ахахаха
Тва не очаквах да ме попиташ
Ок, перефразирам: Не сте ли се научили да разбирате коя тема е ебавка и коя е сериозна.
Защото масово наблюдавам как се дават сериозни и много "компетентни" отговори в теми, които са толкова измислени, че чак ти избождат очите.
kidwestern, не говоря конкретно за теб. А по принцип във тоя форум.
Темите в раздел "Секс" са 80% ебавки, 10% сериозни и 10% някакви глупави анкети.
Аз пък обичам фурнети със сирене. Който не го кефят да се shиба.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick