.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Цитирай Първоначално написано от bonbonche005
    Аз вече два месеца карам на разделно хранене ! Много е полезно и наистина не се чувства глад!
    НЕ МОЖЕ ДА ЯДЕ/ПИЕ: СЛАДКО,ХЛЯБИ ДРУГИ ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ,ГАЗИРАНИ НАПИТКИ,АЛКОХОЛ И ПЪРЖЕНО !
    Къде пише, че не трябва да се консумира хляб?

хляб може да се яде .. с гъби ,зелен4уци, картофи ,масло,маслини,заленчуци богати на скорбяла ... тфа пи6е в таблицата ми ... но е хубаво да е пълнозърнест ...
    примерно аз сутринта изпих една 4а6а горе6то прясно мляко .. (боли ме гърлото) .. и 30 мин след това изядох 2 филийки хляб препе4ен с масло ...
    това е разделно .. нали хах
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Цитирай Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
    хляб може да се яде .. с гъби ,зелен4уци, картофи ,масло,маслини,заленчуци богати на скорбяла ... тфа пи6е в таблицата ми ... но е хубаво да е пълнозърнест ...
    примерно аз сутринта изпих една 4а6а горе6то прясно мляко .. (боли ме гърлото) .. и 30 мин след това изядох 2 филийки хляб препе4ен с масло ...
    това е разделно .. нали хах
    Консумират ли се картофи или ориз, хляба е излишен.

изли6ен е но .. може да се комбинира.. не е забранено .. вси4ки са въглехидратни храни .. а тези храни могат да се комбинират помежду си

Цитирай Първоначално написано от terawatt
    Отслабва се от гледна точка на това, че си намалила отпадъчните продукти в тялото си и проблемите, които идват от мешане на храните.
    \/
    So get down move your body,
    Move your body all night long
    Body, body all night long
    Move your body all night long
    Ooh, ooh …

Цитирай Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
    изли6ен е но .. може да се комбинира.. не е забранено .. вси4ки са въглехидратни храни .. а тези храни могат да се комбинират помежду си
    Ти не се води от това, че са въглехидрати. Начин им на приготвяне са различава. Идеята на разделното хранене е да се поддържа алкало-киселинния баланс на стомашния сок. Оттам идват и особеностите в комбинирането на храните, макар не са само те... Отношението алкало-киселинообразуващи храни е 4:1... Примерно ако се консумират пържола и салата, отношението за 100гр пържола е 400гр. салата. Храните, които са алкаобразуващи са главно сурови храни - плодове, салати, фрешове, кълнове, зърнени култури.

За твоето сравнение ще ти дам 2 примера: Ти хляб и спагети ядеш ли едновременно??? Динята и пъпеша се ядът самостоятелно и на празен стомах. Макар са въглехидрати, си имат своите (строги) особености.

по-добре откажи хляба

ми попринцип ям само пълнозърнест хляб .. без хляб неможе ...

ей .. никой не пи6е
    има ли о6те някои който да практикува това хранене??

aззз аз писах каквото питахте.. . ако има още нещо питайтеее

Мега фен Аватара на iiirish
    Ех, и какво ще постигнеш с това разделно хранене?! Ще отслабнеш за месец или два, и накрая като ти писне да ядеш почти едни и същи неща, пак ще си станеш каквато си била. Аз нали съм пробвала След първата седмица ми писна - сядаме на масата, наще плющят кюфтаци или нещо от сорта, а аз на някви боклуджийски салати, варени оризи и тем подобни Не друго, ама психиката ти няма да издържи Пък и трябваше да си правя "яденето" сама, защото майка ми беше отказала да ми "готви" отделно

Цитирай Първоначално написано от iiirish
    Ех, и какво ще постигнеш с това разделно хранене?! Ще отслабнеш за месец или два, и накрая като ти писне да ядеш почти едни и същи неща, пак ще си станеш каквато си била. Аз нали съм пробвала След първата седмица ми писна - сядаме на масата, наще плющят кюфтаци или нещо от сорта, а аз на някви боклуджийски салати, варени оризи и тем подобни Не друго, ама психиката ти няма да издържи Пък и трябваше да си правя "яденето" сама, защото майка ми беше отказала да ми "готви" отделно
    Проблемът не е в разделното хранене, а в хората.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си