- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Разделно хранене
Къде пише, че не трябва да се консумира хляб?Първоначално написано от bonbonche005
хляб може да се яде .. с гъби ,зелен4уци, картофи ,масло,маслини,заленчуци богати на скорбяла ... тфа пи6е в таблицата ми ... но е хубаво да е пълнозърнест ...
примерно аз сутринта изпих една 4а6а горе6то прясно мляко .. (боли ме гърлото) .. и 30 мин след това изядох 2 филийки хляб препе4ен с масло ...
това е разделно .. нали хах![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Консумират ли се картофи или ориз, хляба е излишен.Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
изли6ен е но .. може да се комбинира.. не е забранено ..вси4ки са въглехидратни храни .. а тези храни могат да се комбинират помежду си
![]()
\Първоначално написано от terawatt
/
So get down move your body,
Move your body all night long
Body, body all night long
Move your body all night long
Ooh, ooh …
Ти не се води от това, че са въглехидрати. Начин им на приготвяне са различава. Идеята на разделното хранене е да се поддържа алкало-киселинния баланс на стомашния сок. Оттам идват и особеностите в комбинирането на храните, макар не са само те... Отношението алкало-киселинообразуващи храни е 4:1... Примерно ако се консумират пържола и салата, отношението за 100гр пържола е 400гр. салата. Храните, които са алкаобразуващи са главно сурови храни - плодове, салати, фрешове, кълнове, зърнени култури.Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
За твоето сравнение ще ти дам 2 примера: Ти хляб и спагети ядеш ли едновременно??? Динята и пъпеша се ядът самостоятелно и на празен стомах. Макар са въглехидрати, си имат своите (строги) особености.
по-добре откажи хляба
ми попринцип ям само пълнозърнест хляб .. без хляб неможе ...![]()
ей .. никой не пи6е![]()
има ли о6те някои който да практикува това хранене??![]()
Ех, и какво ще постигнеш с това разделно хранене?!Ще отслабнеш за месец или два, и накрая като ти писне да ядеш почти едни и същи неща, пак ще си станеш каквато си била. Аз нали съм пробвала
След първата седмица ми писна - сядаме на масата, наще плющят кюфтаци или нещо от сорта, а аз на някви боклуджийски салати, варени оризи и тем подобни
Не друго, ама психиката ти няма да издържи
Пък и трябваше да си правя "яденето" сама, защото майка ми беше отказала да ми "готви" отделно
![]()
Проблемът не е в разделното хранене, а в хората.Първоначално написано от iiirish