- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бебешки шампоан
Къпете ли се с бебешки шампоан?Ако да,споделете мнения.Аз съм много доволна.Косата става мека и обемна.![]()
If you don't know my name, you can call me your baby ...![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Raindrops fall from everywhere.
Да,и аз съм пробвала.Но го смесвах с едни хапчета против пърхот.Иначе,да,наистина косата става много мекичка.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Къпах се преди с розовия Джонсанс,но много ми се наелектризирваше косата и го смених.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
използвала съм Джонсанс.. доволна съм![]()
Просто аз
и аз,сега пак ще си взимамПървоначално написано от Neopitom3na
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ами не ги ползвамсмешно ми е д се къпя с бебешки шампоан иначе съм чувала ,че косата става изключително мека :P
Рядко,но използвам от бебешките само този на Johnson Baby с аромат на лавандула.. страхотно меришееехах..
Като цяло правят косата много хубава..
Но има един недостатък-тези шампоани са пригодени за ежедневна употреба иначе косата се омазнява много бързо...
Иначе са хубави Джонсънс и съм пробвала един син с зайче дето беше страшна раута![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Пробвах с на Джонсън Лавандуловия, но не отмиваше добре замърсяванията и мазнината.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Ползвам си шампоан като за моята коса, защото не съм бебе и косата ми има съвсем различни нужди.
Saatana vittu perkele hate crew!
ползвах жълтия джонсънс и първите пъти ми беше хубава косата ,но след 10 ползвания и на следващия ден като станех все едно не съм се къпала от години.. и вече го смених с друг![]()
Ползвала съм,обаче косата много бързо се омазнява..обаче става супер яка![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Пробвала съм, когато си миех косата почти всеки ден, използвах Джонсънс. Всъщност после нямаше действие, защото в пубертета косата се омазнява по - бързо, а бебешките шампоани не са толкова силни, все пак са за бебешки косички
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Преди ползвах бебешкия на Джонсън, но реших да го сменя с Фруктис на Гарниер, от който бях сто пъти по-доволна.
не съм и не бих, косата на бебетата е доста по-различна от нашата => не би трябвало да е подходящ
Косата става мека да,но бебешките шампоани не дават нужното на мойта коса поне![]()
и ми се омазнява много бързо.Аз съм ползвала на Джоусън, не са лоши много хубаво меришат.
да мн е хубав и ти прави мн хубава косата