.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен Аватара на shadows92

Изкуствени нокти не ноктопластика!!!

Слага ли ли сте си?Как го понасят ноктите ви?

Аз много често си слагах миналата година такива пласмасови нокти от левчето,много хубаво ми стояха и естествено,но лепилото съсипа ноктите ми

Мега фен Аватара на iiirish
    лепилото съсипва ноктите, на всички, който са ги побвали тия боклуци

Не си слагам, защото имам дълги нокти и нямам нужда .
    Освен това, както ти каза лепилата и геловете съсипва ноктите и ги прави супер меки.Така се чупят и по-лесно.
    Бих си сложила ноктопластика само за бала(ако моите се счупят).
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    [На Метри От Земята]
    съгласна съм с LovelyGirl :P
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Бих си сложила ноктопластика само за бала(ако моите се счупят).
    И аз,но силно се надявам да не ми се налага.Не харесвам ноктопластиката,а тези пластмасови нокти са гадни,никога не съм си слагала.

Изкуствените наистина за нищо не стават
    Но има маникюристки, които правят страхотна ноктопластика.Всичко зависи от маникюристката.Има някой дето я правят много некадърно и стои грозно..
    Но все пак си вреди на ноктите, което най ме спира.

Град
    V.Tyrnovo
    много вреди лепилото.. един път си сложих и сиг. ще съжелявам цял живот..
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Слагала съм си,но само един път и ги махнах много бързо защото не можех да правя нищо с тях. Иначе въобще не са полезни за ноктите!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Аз преди (когато ми растяха много бавно ноктите) си лепях изкуствени и въобще не ми се съсипваха ноктите, но това е било 3-4 пъти. След това почнах да си ги мажа със заздравители и с масло за бърз растеж и ми помогна. Вече без да им слагам нищо си растът и са си здрави.

Мега фен
    Град
    София
    Изкуствените нокти стоят изкуствено. От някаква странна пластмаса са и като им сложиш лак, лакът се набръчква. Освен това ноктите не сътветстват в 100% от случаите на твоите размери, лепилото ако е органично, а в повечето случаи не е, няма проблеми с него. Но ако е тип капчица- ноктите се цепят адски много.

Прочетох нещо за ноктопластика и бал: и да сте с ноктопластика и да сте без- никой няма да ви обърне внимание на ноктите.

Дори за бал не бих си сложила

Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Прочетох нещо за ноктопластика и бал: и да сте с ноктопластика и да сте без- никой няма да ви обърне внимание на ноктите.
    Аз попринцип винаги съм с дълги нокти.Много мразя да се гледам с къси.Ужано ми е.А, ако са се изпочупили за бала ще сложа ноктопластика, защото това е ден, в който искам всичко да ми е хубаво и да се харесвам.А с малки нокти не се харесвам :Д
    Бих го направила за себе си, не само да ме гледат другите

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    Нека ти обясня нещо за тези нокти, когато ги лепиш няма начин да не остане въздух между естествения и изкуствения нокът. Това означава че там ще се задържа влага, от което следва плесен на нокътя (позеленяване) а и след това гъбичка. А ако ги залепиш с каноколит няма да можеш да ги махнеш лесно и може да направиш някоя бела. Другото, едно професионално лепило за нокти взима 30% от влагата на нокътя за да може да изсъхне и да хване здраво, нокътя се изсушава и става по-чуплив, представи си това лепило какво ще направи с твоите нокти и не на последно място при махането ще отнемеш от повърхността на нокътя и ще стане чуплив и ще почне да се цепи. Един нокът напълно се обновява за близо 6 месеца. Би ли поела този риск?
    това е цитат от друга тема

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Аз попринцип винаги съм с дълги нокти.Много мразя да се гледам с къси.Ужано ми е.А, ако са се изпочупили за бала ще сложа ноктопластика, защото това е ден, в който искам всичко да ми е хубаво и да се харесвам.А с малки нокти не се харесвам :Д
    Бих го направила за себе си, не само да ме гледат другите
    Това е друго нещо [/b]

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от Dimana99
    Дори за бал не бих си сложила
    и аз ,отвратително е .
    от 100 км. си личи ,че са изкуствени ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми