Цитирай Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
bonbonche005 браво на тебе ... и аз го запо4вам зна4и

а ти примерно какво яде6 за закуска ... 6тото сега когато съм на у4или6те все ям солети или някакви бисквитки ... те стават ли за раздлено хранене хаха ..
.. то трябва меню да си съставя .. ама ми е трудно .. все о6те не знам напълно вси4ки не6та за РХ

виж сега... за закуска си вземи някакъв плод.. Аз примерно си вземам ябълка... или пък на даскало карам само на дъвки ORBIT ..

а солетите и бисквитите не стават!Нали все пак е ХЛЯБ !

на обед може да ядеш саламче.или кремвирш с една-две филийки ръжено-пшеничен хляб.(аз сега такъв ям и нищо не ми става) ... а примерно лятото, сутринта нищо не съм яла за закуска,защото спах до 12:00 на обяд .. а за обед си правя хапки - нарязан кремвирш,върху колелцето от кремвирша квадратче кашкавалче и отгоре краставичка .. и ако ми се яде плод - 2 ЧАСА СЛЕД ЯДЕНЕ ! Винаги така трябва да се яде плодът.. а докато мине това време може да си похапваш пуканки,тиквени семки,фъстъци ( НЕ бирени фъстъци).

А това че от кремвиршите се пълнеело.. ала бала.. когато съм си била на диета ( разделно хранене) винаги съм си яла,и нищо не ми е ставало! Въобще не се пълнее ,само да ви кажа !

И ако на някой му се прияде сладко - Има диабетични шоколади ... аз си бях вземала един да опитам.Е няма вкус като истинските шоколади , но все е нещо ! И те могат да се ядат от хора диабедици и с надномрмено тегло или тези които искат да отслабнат !