- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Разделно хранене
Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
виж сега... за закуска си вземи някакъв плод.. Аз примерно си вземам ябълка... или пък на даскало карам само на дъвки ORBIT..
а солетите и бисквитите не стават!Нали все пак е ХЛЯБ !![]()
на обед може да ядеш саламче.или кремвирш с една-две филийки ръжено-пшеничен хляб.(аз сега такъв ям и нищо не ми става) ... а примерно лятото, сутринта нищо не съм яла за закуска,защото спах до 12:00 на обяд.. а за обед си правя хапки - нарязан кремвирш,върху колелцето от кремвирша квадратче кашкавалче и отгоре краставичка
.. и ако ми се яде плод - 2 ЧАСА СЛЕД ЯДЕНЕ ! Винаги така трябва да се яде плодът.. а докато мине това време може да си похапваш пуканки,тиквени семки,фъстъци ( НЕ бирени фъстъци).
А това че от кремвиршите се пълнеело.. ала бала.. когато съм си била на диета ( разделно хранене) винаги съм си яла,и нищо не ми е ставало! Въобще не се пълнее ,само да ви кажа !
И ако на някой му се прияде сладко - Има диабетични шоколади ... аз си бях вземала един да опитам.Е няма вкус като истинските шоколади , но все е нещо ! И те могат да се ядат от хора диабедици и с надномрмено тегло или тези които искат да отслабнат !