За закуска може да пробваш мюсли с прясно мляко,виталия,активия(въпр ки, че съм чувала, че всичките съставки на активията идват от Франция на сухи прахчета и тука само ги разтварят..не знам колко е вярно, ама съм склонна да вярвам),кисело мляко с банан,чаша прясно мляко и някакъв плод-комбинирай .
По-добре се консултирайте с диетолог преди да ограничавате яденето до прекалено малки количества или никакви такива.За да функционират органите нормално са им нужни поне 1200-1300 kcal на ден, иначе започват да се самоизяждат(не знам правилната дума ли избрах ) и се стига баавно, но сигурно към анорексия..Но е важно да се закусва, доказано е, че към 90% от диетите, в които има закуска след спирането на диетата теглото се запазва поне 1 година.Но е добре ако ще пазиш някаква диета да ядеш само здравословни и важни за организма храни-риба, пилешко месо, супи, ориза не отбягвай, както и хляба-за предпочитане пълнозърнест.
А за тва съм сигурна, че всякакво пиене не би трябвало да се приема по време на хранене, защото имам книжка за разделно хранене и го знам от там.Кренвирши няма смисъл да ядеш-може да не се пълнее от тях, ама както казаха преди мен-боклуци са-яж пилешко месо, дробчета(мн са полезни за ноктите и косата ако не се лъжа), яйца.