.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Къде да празнуваме рождените си дни?

Здравейте! Рожденият ми ден наближава, а времето напредва и се чудя къде да го празнувам. Става въпрос за четиринадесетия ми рожден ден и ще се радвам, ако ми дадете хубави предложения.
    Караоке, .. някъде, където има хубава музика ... Място, където можеш да се забавляваш!

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    у вас със сандвичи и голяма торта която ще ядете без ръце.....и разбира се количка или по - добре натурално сокче, че е колата не е полезна
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Имам същия проблем, и аз не знам къде, затова ще чета тази тема.
    ПП: И аз съм от София.

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    у вас със сандвичи и голяма торта която ще ядете без ръце.....и разбира се количка или по - добре натурално сокче, че е колата не е полезна
    Ирония предполагам.Уотсън

Аз не си го празнувам или с наще и после излизам да пия с приятели по беседки пейки.Голям кеф

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Аз не си го празнувам или с наще и после излизам да пия с приятели по беседки пейки.Голям кеф
    да ве, най - големия кеф...винаги съм си мечтала и аз така.....
    познай какво е?
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    Цитирай Първоначално написано от remix1912
    да ве, най - големия кеф...винаги съм си мечтала и аз така.....
    познай какво е?
    Ко речи

хммм..на добрите караоке няма да ви пуснат..абе като се замисля на тия години имаш много малко опции
    - някое кафенце дето предлагат коктейлчета (катерината на славейков)
    -заведи ги на кино и после да хапнете
    -на пица
    -спретни си хоум мейд парти..това е най-добрия вариант според мен..хем ще си слушате каквото си искате..хем няма да се бръкнеш много

ииии май ми се изчерпиха предложенията..дано съм помогнала поне малко
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Град
    София
    Хоум парти ..
    THE TRUTH IS OUT THERE

Голям фен Аватара на 24white24
    В софия е пълно с барове и караокета, толкова ли не може да се огледате и да си изберете място...

Няма нужда да ме нападате.
    Това, че питам за идеи и места не значи, че не съм се поинтересувала и потърсила.
    Хоум партито - първото ми хрумване ... След рождения ден с няколко приятелки ще спим у нас, разбира се.
    Принципно имаше вариант да го направя в другия ни апартамент, обаче е в ремонт и в момента няма такава опция.
    ... Иначе, ако може без повече ирония и коментари от сорта на "Има толкова много места, сама си потърси!" - няма никакъв смисъл от тях и не помагат !

Цитирай Първоначално написано от 24white24
    В софия е пълно с барове и караокета, толкова ли не може да се огледате и да си изберете място...

абе човек..те са на по 14...в кой бар или караоке ще ги пуснат
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Супер фен Аватара на katericArofl
    Боулинг

Ммм аз днес имам ДенДен и празнувах с една приятелка в мола - гледахме кино, хапнахме МакДоналдс и обиколхме магазините. Аз лично си изкарах супер и си купих нови дънки

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Цитирай Първоначално написано от casey
    Ммм аз днес имам ДенДен и празнувах с една приятелка в мола - гледахме кино, хапнахме МакДоналдс и обиколхме магазините. Аз лично си изкарах супер и си купих нови дънки
    чрд тогава

а по темата..аз пред пред последната година си го празнувах в нас с приятели..пред последната година с приятеля ми ходихме на кино..а последната бях с 2 приятелки на боулинг ,после в МакДоналдс и после разходка..изкарах си добре през тея дни..и аз сега се чудя и се мая къде и как да го празнувам..и дали изобщо да го празнувам..ще се става на 16

чрд.. ^^
    вечн0 си на лентата..^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си