- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредната тема за момиче
Ами мойта "история" всъщност е много странна.Имам симпатии към едно момиче.Тя е от другия клас и много много не си приказваме.Преди 1 месец обаче отидохме заедно в Швейцария.Късмет или не тя седна точно до мен.До тук добре обаче през целия път тамън я заговоря за нещо и някоя нейна приятелка я викне.Просто в случая нямах никакъв шанс.На тази екскурзия бяхме с даскалото и бяхме на обменни начала.Така че отидохме там и 2 дена по-късно вече 5 момчета почнаха да я ухажват и си мисля че тя напълно забрави за мен.Въпреки това тогава тя си имаше гадже,а сега си мисля ,че е скъсала с него.Също така ме мисли за "добро момче" ,което ме обърква още повече.Незнам какво да направя и ако направя нещо незнам как ще реагира.Просто искам да е щастлива и то да е щастлива с мен.Мерси за търпението и за отговорите !![]()
ии?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
мн добре казаноПървоначално написано от PurpleDream
GTA Stunting
ахх .. има си гадже ама после мислиш, че вече си няма ..опитал се да я заговориш обаче нейните зли приятелки са я заговаряли и ти си нямал шанс ..
тя те мисли за добро момче .. мии покажи й, че си палав ..
![]()
![]()
хохооооо ..
![]()
![]()
![]()
така извод: остави момичето.. явно и теб като всички "те е много срам" да не те изяде .. ясно к'ва е работата ..порасни ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
във всяка една тема ще намериш този отговор " просто иди и говори с нея " .. и това за автобуса - "таман да я заговоря и я вика нейна приятелка " .. доста време ти е отнемало секи път да се престрашиш .. иди и говори с нея ... туи ще чуеш в тоз форум ..
Защо няма казарма????
В днешно време като гледам как е тръгнала днешната младеж треа момичетата да правят първите стъпки![]()
Mar70 - От мен да знаеш, че жените "хора" не ядат! Давай смело и заговори момичето... От срамът няма почти накаква полза за това следващия път, когато видиш въпросното момиче (си кажи на ум - и тя е като мен човек - няма нищо страшно да я заговоря) и действай. Направи и комплимент или започни някоя "обща" тема за разговор!![]()
ти ще кажеш...аз най - обичам синеоки брюнетиПървоначално написано от doomkillerr
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Аз ти казвам брат, нейните приятелки само са направили някой заговор против тебе, като видят, че ще я заговориш и я викат. Ц ц ц мама им и шматкиубий ! Ама сичките ! Да се научат те
!
Ахам ясно - ние трябва да отидем до дома й и да й кажем , че я харесваш , щото ти не можеш да го кажеш сам!!!! Както казаха другите преди мен - жени/момичета не ядат хора!!! Отиваш казваш й питаш я и като те зареже кво ще стане - света ли ще свърши!!! Нещо не ви разбирам вече!!!![]()
Ъъъ къде е въпроса/проблема/неяснотата?![]()
П.П.
Първоначално написано от doomkillerr
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ти да не си бавноразвиващ сеПървоначално написано от Mar70
![]()
Шанс си имал,но си го изпуснал мой човекПървоначално написано от Mar70
![]()
Ако си мислиш че света се върти само около теб,си в дълбока заблуда.Първоначално написано от Mar70
Като ти чета поста,оставам с впечатлението че си доста нерешителен...още ти е рано за тези работи,залягай над ученето има време за любовПървоначално написано от Mar70
![]()
Ми като я ухажват ти седиш нормално е да те забрави
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Момче,доколкото разирам тя няма сериозна връзка и не е лудо влюбена в друг....Повярвай ми нямаш по-подходящо време от сега да задействаш нещата и да и грабнеш вниманието.Според характера и я кани на места,където смяташ,че ще и е гот,и бъди какъвто искаш да си в нейните очи!Пожелавам ти успехх!!![]()
Щом те мисли за "добро момче" забрави за нея. Никога няма да се получи. Смени момичето и подхода.
Temet Nosce
벨야카
поредния..
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?