- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли вечна любов?
Има ли вечна любов?Защо?
Според мен имаАми..просто си я има...любовта е чувство,как да го опишеш с думи?В повечето случеи с годините любовта преминава в уважение....но това пак си е любов
![]()
Не знам, още не съм толкова голяма, че да кажа...В момента обичам, но да кажа това колко ще продължи.
Според мен няма. Нищо не е вечно ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Може би... Иска ми се да има вечна любов![]()
>>> House Music <<<
Според мен има вечна любовБез да се смеете ,но такава любов аз лично съм виждала между баба ми и дядо ми .Това е любов ,която никой не може да изпита ако не е с човека ,който истински обича.Тази любов ,която ние сега си мислим че изпитваме към поредния завъртял ни повечко главата изобщо не е истиснки .Истинска става едва когато изминат много години и ти все още си с даден човек ,чувствата ви не са се променили и се обичате дори повече от преди.Любовта е вечна когато съомеем да я споделим с правилния човек,когато се грижим за него,когато сме готови да умрем за него,когато знаем че той е единствен за нас и не бихме го заменили за никой друг ,когато сме готови да загърбим себе си в името на тази любов.
Надявам се някой ден да срещна истинския човек за мен и да изпитам тази вечна любов
Пожелавам го и на всички вас,защото това е най - хубавото чувство ,поне според мен .
В началото на всяка връзка обичаш и си влюбен...като премине всичко това остава уважение и привързаност, ти пак обичаш, но не по същия начин.И все пак няма нищо вечно....
Не мисля,че има вечна любов
Цял живот да обичаш един човек...незнам струва ми се,че дори любовта не е толкова силна
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
Първоначално написано от Insatiable
+1 на всички ни се иска да има вечна любов![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
кво да ви кажа...мисля..надявам се де..,че има вечна любов..бях чула някъдее,че..уф..може да не е вярно де ама..таа че живота е като огледало..и тоя някой разпръснал частиците от тва огледало по целия свят..и когато едната намери другата и това е любовта..затова трябва да търсим..не първия срещнат..и вече да градим планове за бъдещето и така..трябва да намериш своята половинка в живота..Влюбените живеят,а останалите само съществуват..
ай пийс и дано всички намерите своите половинки![]()
![]()
Не мога да повярвам,че толкова глупаци са написали "да"
Дайте ми пример моля.
Няма вечна лубов. Някаде гледах или четох, че лубовта трае до 3 години после ти свикваш с дадения човек и се привързваш с него
етогоhttp://www.tialoto.bg/article.php?cat=4&id=1969
Обичам моя човек почти 5 години.За вечно-не е вечно,но пък не пречи да се надявам на нещо таковаВярвам,че има вечна любов ,може би защото в момента съм вллюбена,и всичко е достатъчно добре за да не вярвам ,че може някога да се обърка...
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Поради една причина Няма Нищо вечно!!
HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!
Когато го казах това на Момчето,то ми отвърна " като няма ние с теб ще измислим "Първоначално написано от El`Clasico
![]()
както повечето и аз се надявам да имаама не вярвам мн мн
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
mn to4no kazanoПървоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()
Любовта е най-важното на света
Ами да...За съжаление някой път не е споделена....
![]()
![]()
![]()
Брях,брях
Аман вече от такива теми...
Да, според мен има, според мен любовта е такава сила, която трудно или даже не би могла да бъде пречупена и залучена току-така. Това, разбира се, когато става дума за истинска любов, за истински и дълбоки чувства, изградено с времето, а не за онова нещо, заради което в наше време седмица след запознанството кара хората да си казват "обичам те", а след още седмица да се зарязват по кофти начини...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Може и да има,аз все още се надявам на това![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Всичко е относително...![]()
С риск да се повторя,ще кажа,че на света има толкова много хора и неща и никой не е вечен,а какво остава за любовта,тя се изживява на момента всичко е тук и сега.:P
Няма такова нещо.
Няма вечна любов,щото няма вечни хора,а след смъртта не се знае кво става и дали в рая (поне според мен има такъв) има въобще чувства.