.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Ежедневна грижа HELPPPPPP

намерих ей това:Всекидневни грижи
    Тази кожа има нужда от грижи също както останалите. Нейната красота трябва да се поддържа.

Сутрин почиствайте и освежавайте лицето с мек тонизиращ лосион. Изсушете го и нанесете хидратантна емулсия, която да е еднакво подходяща и като дневна, и като нощна. Нанасяйте и около очите. След това се гримирайте както обикновено.
    Вечер се разгримирайте със специално тоалетно мляко или гел. Не се мийте със сапун. Доразгримирайте с лосион и сложете многофункционалната си емулсия.

Поддържане
    Ако кожата ви е стабилна, правете ексфолиация веднъж месечно с гел или крем. Ако изсъхва, овлажнявайте често със специфични серуми или ампули. Не махайте сами пъпките.

ще ми препоръчате ли такъв лосион и емулсия за нормална кожа на 16 и половина съм и идея си нямам за някоя марка мерсииииииииииииии

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Mажи се с розова вода редовно и няма и да чуеш за пъпки

Голям фен Аватара на stelit0
    ТОНИКА НА БИЛКА И ХИДРАТИРАщИЯ ИМ КРЕМ СА МНОГО ДОБРИ АЗ СЪМ МНОГО ДОВОЛНА ОТ ТЯХ

Мега фен Аватара на iiordanova
    За какво го искаш лосиона за почистване ли ?
    Или искаш от него да ти се махнат пъпките ?
    Защото , ако имаш пъпки само с лосион няма да стане.
    Кажи , за да ти препоръчам неща.
    :P

Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia
    За пъпките използвам Garnier Pure Active -> http://4.bp.blogspot.com/_TKbUBfCcRj...00/garnier.jpg

Също си правя маска или просто се измивам със Garnier Pure 3 in 1 -> http://d.yimg.com/au.yimg.com/i/life...e_3in1_170.gif

И се мажа със този крем на Avon -> http://images.bidorbuy.co.za/user_im..._zxczkxhjk.jpg

Пробвай ги особено тези на Garnier са много добри.. Може и да използваш и някакъв друг крем какъвто решиш.. просто на мен този ми действа добре.
    And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от Dian4ety
    Редовно..? Всеки ден ли означава... Слагаш на едно тампонче и си мажиш само пъпките или цялото лице?

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Аз вечер си махам грима със тоалетно мляко на Билка,което хидратира,а пък сутрин се мажа със хидратиращ крем/със суха кожа съм /Но искам да ви помоля да ми препоръчате някакъв лосион за суха кожа,който почиства Ще ви бъда благодарна
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

ами аз нямам пъпки по принцип но челото ми е сухо(малко странно) ,а останалата част си е нормална.мисълта ми е ,че всеки ден искам да правя нещо за кожата си ,за да е чистичка.това с розовата вода може да е приятно .намислила съм си да си взема garnier pure active roll on,ако някое гадно пъпчище ми готви война

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Цитирай Първоначално написано от Dian4ety
    Редовно..? Всеки ден ли означава... Слагаш на едно тампонче и си мажиш само пъпките или цялото лице?
    Всеки ден си мажа цялото лице с него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си