800-1000лв на месец общо за всичките 4 души за храна,сметки и наем.
Наема на апартамента е 400лв. остават ни м/у 400 и 600лв за сметки и храна. Храната ни е към 200лв общо , ако го караме на аламинути, което е добра идея, понеже не моем да готвим (3ма то 4 души са стрелци(уникално лошите готвачи)).
Родителите ми са на мнението, че трябва да се спасявам от баба ми и дядо ми ,понеже те наистина са луди. Не ми оставят никва свобода. Непрекъснато ми влизат в стаята без даже да почукат. Не мога да остана сама,а имам нужда от това. Непрекъснато ме гонят от стаята ми и тн. Приятелите ми също имат нужда от малко свобода. Единия е гаджето ми, който така или иначе не се прибира в къщи и живее с мен. Другия е най-добрия ми приятел, който живее в хола си и също има нужда от лично пространство, пък и му трябва апартамент по-близо до училище.
За училището за нищо на света няма да го сменям. Аз съм 10ти клас в професионално училище с най-яката и мечтана от мен професия от която се печелят мн пари и адски много си го обичам. След 10ти клас есамо практика и мн малко часове и ще имам време за работа, но аз имам нужда да се преместя да живея другаде сега.За какво общежитие ставаше на вапрос?