- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как шофираш ти?
Не.
Ти можеш да караш примерно супер добре и да не създаваш опасни ситуации по един начин като караш с 40-50, а аз мога да се справям еднакво добре по същия начин като теб и пак да не създавам опасни ситуации като карам с 70-80.
Не съм казал, че пера навсякъде с бясна скорост или че я поддържам.
Карам там, където ми го позволява и няма голямо движение или самата ситуация го позволява.
Не съм тръгнал да се правя на камикадзе.
И въпреки, че понякога си позволявам по-агресивно каране (понякога се и налага) когато мога - съм съвестен шофьор и не преебавам другите водачи за моя сметка.
пак си пускам винаги* мигач, давам път и т.н., просто пак потретвам когато може ускорявам по-бързо и си карам бързичко по еднопосочните.
Дано поне този път се разбрахме ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Трябва да се забрани със закон да си толкова тъп.Първоначално написано от MakeMeLaugh
Ти по темата се изака. Нали се сещаш, че някои хора са седнали и са преценили и са поставили едни значи по пътя с някаква цел, но уви. Някои селски елементи си мислят, че като имат книжка и кола и вече са супер опитни и преценят всяка ситуация.
На никoй не му пука за твоята преценка. Има си ЗДП!
Но иначе си прав. Живот е жесток и трябва да му се зъбим от лявата лента стиснали волана и скоростния лост.
Grumpy old madman
Пак прочети първият абзац от предното ми мнение
Е, че спазвай си закона бе, да не те карам на сила да го нарушаваш?!
Никого и с нищо неангажирам, карай както смяташ, че можеш и искаш,
какво циклиш не мога да разбера... Да не съм ти личен шофьор, че да се впрягаш толкова.
Като започнеш някоя тема, та чак до скука. Нито ще ме обидиш, нито нещо ново казваш, ЗДП-то го знам без грешка, не е като да не го знам.
Ебати лабилния..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Разбирам влечението ви към направата на мой фен клуб и чесането на езици с циклене на едно и също, но нямам интерес.
Лека и безаварийна![]()
Ооо в София е супер гадно да се кара и в началото много се панирах и давах на всеки да ме изпреварва както си знае, да ме засича... щото повечето като видят, че съм момиче и айдеееАма после почна да ме хваща яд на голфаджиите с пернишки регистрации и се поотпуснах
![]()
Попринцип съм малко скорострелка - спазвам си правилата, но където може си дърпам яко... Като возя някой съм по-внимателна де, ама като съм сама не ми пука особено... До сега не съм имала някви кой знае какви нарушения и се надявам и да нямамТалончето си ми е пълно. Обаче нашите много ми се карат, че държа волана с една ръка - не съм била още дорасла още за това... Ама аз не мога с две - свикнала съм си лявата да ми е на волана, дясната на лоста
Иначе завоите си ги взимам нормално ама то зависи и от завоя -случвало се е чат-пат да завия с 50-60
Мигач винаги давам независимо дали има коли пред мене или зад мене ама понякога се разминавам на някви сантиметри с другите автомобили и после си се чудя на себе си как съм преценила, че мога да мина
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Мейк ми бла бла и този път не успя да покаже колко интересен и готин е, защото кара бързо и не спазва правилата.
Когато смъртността по пътищата е толкова голяма и почти всеки от нас е засегнат лично от нечия неразумност (по-скоро безотговорност), няма как да очаквате да Ви наградим с медал, Уважаеми Модераторе.
Ама не съм се и опитвал да се правя на някой, това вие си го втълпихтеНямам нужда.
Аз пред когото трябва и искам съм си готин![]()
Просто си споделяме опит и инфо кой как шофира, ама явно не се забелязва.
След като оакахте темата в излишни дразги без причина, нека вече да се пише само по нея, не е направена само 2-3-ма човека.
![]()
Нито си ме виждал как шофирам, нито си се возил при мен, че да си правиш някаква равносметка, пък особено за по стълбовете, няма нужда.
Всеки си има начин на мислене, не очаквам да мислете като мен, ако това си мислите, или че аз ще започна да мисля като вас цялостно.
Разбрах ви идеята на споренето, няма нужда да се продължава, и да се опитвате с нещо да ме засегнете или да ме изкарате по-глупав от вас, щото няма да стане.
Както казах предпазлив шофьор съм, не карам ей така безотговорно без да изчислявам действията си каквито и да са те, пък вие каквото си искате мислите.
А, че на няколко човека няма да се харесам и тука се пънат с някаква цел - еми нормално е, различни хора - различни идеали на шофиране в случая. Винаги ще има и разбрани, и дърдорещи в живота.
Доста изопачихте нещата без да ме познавате реално, ако все пак някой го инт. да го кажа
Вече не ми е интересно да пиша, пък и няма какво повече да се каже
Умно и способно момче/мъж с перспектива в бъдещето съм, здраво стъпил на земята - това е важното и това е и моят стил на каране
Ако криво се е разбрало във форума.
Не се бойте, няма да ви сгазя :Р
И не мисля другите за балъци или че съм егати големия тарикат
Аз също съм против некадърните и наистина безотговорни шофьори, но не съм от тях, но явно не се разбра с точност само с писане тук
Айде лек ден за пореден път![]()
караме бавно и слушаме ретро![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
Не съм искал да звучи като хвалба, просто ми хареса темата и съм споделил, и ми стана интересно дали някой друг кара като мен - да му отпуска края когато е възможно само, но да не е "балък" както се спомена
Като изключим, че някои хора се опитаха да ме издразнят за да се докажатм че са по-по, както във всяка тема, но веки сам си преценява за себе си дали са му на нивото и дали са му интересни.
Не цени човека по неговите отделни постъпки, а по неговото ежедневие
Спирам да пиша, че самият аз вече разводнявам всичко и е извън темата