Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
До опит и тренинг е, ако си на пистата сам, а не си насред натоварен път. С твоето агресивно шофиране е напълно възможно да предизвикаш неправилна реакция в начинаещ шофьор и да стане инцидент.

А има ли някоя тема, в която ти да не се изперчиш по най-селския начин?

Ако капаците ти не бяха големи като капака на тоалетната чиния можеше и да се усетиш, ама ...
Ти за моите капацитети не говори мамино синче, щото моите не са силни само на думи

Може и с 20 да караш, ама като не си уверен какво правиш и ако не владееш ситуацията пак ще се натресеш/те натресат като балък.
Всеки сам си знае възможностите - ти като не можеш бързо - карай си бавно, аз като мога бързо - си карам бързо.

И не може човек, който не е и не кара редовно кола да дава адекватни мнения как се кара по пътищата било то из София или на село Все 1-но аз да ти говоря за проектите на Наса..

И ако наитина мислиш да спазваш законите и да ми караш на главните улици из Сф с 40-50 по закон - успех ти пожелавам и от сега ще купя карамфили за всеки случай ;д Сам знаеш, че няма как да стане това, обаче нали трябва да се дърдори нещо..