Говориш като предубеден за мен човек, което на мен ми говори, че споренето е безмислено. Ho въпреки това... Селянията за мен е в това да нарушаваш правата на останалите шофьори с нелогични или известни само на теб действия. Навлизам малко в конкретиката, но няма как иначе. Селско е да засечеш някого на пътя. Без светлинен сигнал да предредиш някого почти винаги с висока/опасна скорост като с тази маневра отнемаш правото му да кара безопасно и комфортно. Аз никога не засичам на пътя. Предреждам обикновено заспали шматки в задръствания или някой, който смята за забавно да кара бавно в лявата лента, когато дясната е свободна. На кръстовище/доста често т-образно/ на дооста хора им убягва кой е с предимство и докато вземат да решат аз вече съм минал. Това разбира са някакви подробности, които всеки върши. Има и страшно много други подобни ситуации, които отново са си за отделна тема. Превишената скорост е спорна тема. Ако отричаш факторът рефлекси няма смисъл да говорим. Така или иначе в градовете в България по правило не можеш да караш особено бързо заради дупките и неправилно паркираните коли. Напоследък и наличието на камери започва да оказва влияние, така че можеш да спиш спокоен. Иначе какво има да задълбаваме в тази тема. За мен основният бич за обикновения шофьор са най-общо разсеяните шофьори, дали под влияние на алкохол или други странични фактори.
В заключение ще кажа, че всеки носи последствията от действията си и трябва да живее с тях.