Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
Ти за моите капацитети не говори мамино синче, щото моите не са силни само на думи

Може и с 20 да караш, ама като не си уверен какво правиш и ако не владееш ситуацията пак ще се натресеш/те натресат като балък.
Всеки сам си знае възможностите - ти като не можеш бързо - карай си бавно, аз като мога бързо - си карам бързо.

И не може човек, който не е и не кара редовно кола да дава адекватни мнения как се кара по пътищата било то из София или на село Все 1-но аз да ти говоря за проектите на Наса..

И ако наитина мислиш да спазваш законите и да ми караш на главните улици из Сф с 40-50 по закон - успех ти пожелавам и от сега ще купя карамфили за всеки случай ;д Сам знаеш, че няма как да стане това, обаче нали трябва да се дърдори нещо..
Спри повервина, щото не ти влияе добре.

Ти сериозно ли? Имал опит и така го усещал и затова карал в най-лявта лента и над разрешеното.
По твоята логика ти с твойте 5 години опит трябва да си в дясните ленти, защото има достатъчно водачи с 20+ години стаж зад волана и по-добри коли.
Тоест не е до опит, а до манталитет.

Всеки може да кара бързо. И една тухла да сложа и тя ще кара бързо.

Кола не карам в момента, но е имало периоди, в които съм карал по 300+ километра всеки ден. Включително и доста мощни коли, но не съм се държал като селянин на пътя.

Та по твоята логика, какво му е по-адекватното на твоето мнение от това на няколко стотици професионални шофьори с по 30+ години стаж?

Иначе ми е супер интересно, как в големи градове в Европа всички си карат в ограничението и движението си върви супер, докато не се появят диви източни субекти.

Та айде спирай повервина, щото изобщо не си готин.