- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Алергичен ринит
Здравейте.
Преди 3-4 седмици ходих при личната и ми постави тази "диагноза". Каза ми да си взема "Олинт". Хубаво, взех го, отпушвашв ми носа, но за няколко часа само. По-миналата седмица отидох пак, понеже ми каза като свърши да отида пак. Този път ми изписа капки за 26 лв и ми каза да видя дали ще ми помогнат. Аз впрочем загубих рецептата и утре ще ходя да ми я напише пак, но въпросът ми е не трябва ли да ме прати на алерголог или и аз не знам на какво, а ми предписва директно туй-онуй да види аджеба дали ще стане. А и 26 лв малко пари ли са? Особено ако не ми помогнат.![]()
п.с. На 16, момче, от 1 година ми е запушен носът, ако ви интересува...
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Вземи си направление за алерголог, най- много да ти прецака живота тая с нейните експерименти...
"Вземи си" като викашТо ако ставаше така лесно... Миналата година исках направление за гастроентеролог и не щя да ми даде. На по-следващия отидох и казах, че е почти сигурно, че имам гастрит и след 100 физиономии ми даде.
Идеята ми е ако има някой тук с подобна диагноза да каже кое що е, че да не губя време. И без това съм прекарал повече време по лекари за моите години, отколкото трябва![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Амии аз имам същата алергия. Доста тежка всяка година. Пръскам си капки "Flixonase" те са 30 лева (сигурно ти е предписала тях), предписани са ми от алерголог. Ходила съм десетки пъти и при личната и на алерголози ( различни ) и всички ще ти кажат, че си е хронично и няма оправяне.. просто всяка година пролет и есен ще пиеш хапчета, ще си пръскаш в носа , имало е случаи при мен, когато не мога да си отворя очите и си пръскам капки в тях. Koфти е, ноо .. тва е положението. Лошо става, когато почне да те боли главата.. защото мен ме боли и глава от алергията. Бяха ми се надули синусите тази пролет и ходех като прибита 1 месец, докато се оправят. Таа, съвета ми е да си пиеш хапчетата, да си пръскаш капки в носа и ако искаш по - специализирано мнение - да идеш на алерголог
If you're looking for perfection, buy yourself a Barbie Doll !