.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: бъбреци?

бъбреци?

знаете ли какви изследвания се правят ако имате проблеми с бъбреците?

Супер фен
    Изследванията на бъбреците са страшно много, но основното е изследването на урината. Добре е да се видят и на ехограф. За какво точно имаш съмнения и какви са оплакванията?

ami mislq ,che imam problem ,zashtoto chesto mi se pishka..osobenno ako izpiq chasa sus sok ili nqkakvo bezalkoxolno i sled tova trqbva da xodq da pishkam.

аз точно преди 1 2 седм ходих на излседвания и ми взеха венозно кръв и урина в следствие на което се оказа бъбрично възпаление

ти по какъв повод отиде на изследвания..и на теб ли често ти се пишкаше? възможно ли е да си въобразявам..? и да се тревожа напразно?

ами аз ходих защото мн ме болеше корема и аз така постоянно до тоалетната пишкам не пишкам ходех си :/ пък отностно въобразяването няма нищо страшно отиди при личния да ти пусне изследвания за да се успокоиш

мен не ме боли корема изобщо..просто по-често пишкам

може да е цистит

не мисля ,че е цицтит.не изпитвам болка ,когато пишкам ,няма и кръв. мисля ,че просто си въобразявам ,че ми има нещо .

Мега фен Аватара на ameli
    може да си настинала от колко време имаш проблеми
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

не знам точно..не съм настинала..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си