.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 108
    Голям фен Аватара на PLEYGIRL

Облеклото в училище?

Какво мислите за униформите в училище и според вас дрес кода който е въведен от началото на годината нужен ли е?
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Това е пълна глупост.Онзи ден не ми пуснаха,щото бях с тенискан Металика.Да пукнат дано!Дрес кода е от тъп по-тъп.Какво са седнали да ми разправят с кво да ходя.Аре смър за тях.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Не според мен трябва да има униформи!
    Така няма да се гледа облеклото всички ще бъдат еднакви.Няма да има подиграфки кой какво носи.Защото много деца нямат възможност да си купуват скъпи парцалки и останилите им се подиграват!

Абсолютно подкрепям идеята за униформите.. Надявам се някога и в нашето даскало да въведат,но не в стил 70-те
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Супер фен Аватара на zoreto
    И аз съм За То в моето училище ще има от втория срок- риза с вратовръзка

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от siskas93
    Така няма да се гледа облеклото всички ще бъдат еднакви.Няма да има подиграфки кой какво носи.Защото много деца нямат възможност да си купуват скъпи парцалки и останилите им се подиграват!
    Добре айде щте ти покажа наще униформи в даскало дето са някви ужасно горзни,да видя как ще се съгласиш да ги носиш И аз попринцип съм ЗА униформите,но да ни дадът някакви готини,и поне 2 или 3 чифт,а не някви парцали правени от китайците в час по трудово и 1 чифт,ако нещо се нацапа да се чудим кво да облечем!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

а според теб, тези, които нямат пари за скъпи парцалки, дали имат 300-400лв за униформа. Ако помислиш малко ще осъзнаеш, че дали ще си купи глупавата униформа или дрехи като дънки, суичер (нз дали така се пише ) , някоя и друга блуза, няма да има разлика в дадените пари, да не кажа, че даже униформата ще излезе по-скъпа
    Така че, айде стига с тоя довод, който хич не е правилен!

а по темата - на моменти се прекалява с този правилник, но иначе съм "За"

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от silver_moon
    а според теб, тези, които нямат пари за скъпи парцалки, дали имат 300-400лв за униформа. Ако помислиш малко ще осъзнаеш, че дали ще си купи глупавата униформа или дрехи като дънки, суичер (нз дали така се пише ) , някоя и друга блуза, няма да има разлика в дадените пари, да не кажа, че даже униформата ще излезе по-скъпа
    Така че, айде стига с тоя довод, който хич не е правилен!

а по темата - на моменти се прекалява с този правилник, но иначе съм "За"

Ние сме само с ризи и вратовръзки. Риза с дълъг ръкав + риза с къс ръкав ни ги дадоха за 30лв Вярно, че после една риза струва около 20лв Ама ти да няма да си вземаш 15, че 300-400 лв??
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Пффф те ако бяха униформите 300-400 лв нямаше да ги въведат Минестерството отпуска пари на училищата,а на родителите им остава да доплатят 30-40лв. така че като не знаеш по-добре си замълчи.

Супер фен Аватара на Di
    ^30 процента
    не се изказвай неподготвен,прасе

Фен
    Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Тва нищо няма да промени ве... Като някой богат извади суперскъп телефон или злато пак ли сички ще са еднакви

В нашето училище уж има забрани за облеклото,но всеки си ходи както иска.Иначе съм за униформите и винаги съм искала да имам,но това няма да се случи.

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    И аз съм ЗА униформите.
    DieselBlood, и аз да бях, и аз нямаше да те пусна.
    Ходи да нанкаш и не ми дрънкай глупости.Ако ти покажа униформата си,ще са напикаеш от страх.
    една велика тема

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    защо пък не?! Аз имам право да нося дрехи, които са ми удобни, независимо дали струват 20 или 200 лева о.О който иска нека ми се подиграва, нека ме злепоставя пред другите, мен не ми е зор - аз знам, че ми е удобно в дрехите, които сам съм си избрал и които ми харесват! Дрескода може да ми го яде!
    УНИФОРМИТЕ СЪЩО!

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    защо пък не?! Аз имам право да нося дрехи, които са ми удобни, независимо дали струват 20 или 200 лева о.О който иска нека ми се подиграва, нека ме злепоставя пред другите, мен не ми е зор - аз знам, че ми е удобно в дрехите, които сам съм си избрал и които ми харесват! Дрескода може да ми го яде!
    УНИФОРМИТЕ СЪЩО!
    Ето 2то свясно мнение,което виждам днес.
    една велика тема

Иниформите са хубаво нещо, все пак трябва да има някакъв ред и дисциплина в тия училища, защото в последните години толкова се разпуснаха тия ученици.
    Евала че забраниха и неприличното облекло ... то като видиш метАл да те е страх да го гледаш, черни от всякъде!
    Евала че забраниха и голите пъпове , гребените и големите деколтета.
    Само къде нищо не чух за ниската талия при момичетата, защото това нещо през зимата е много опасно. Могат да стигнат до болест (забравих как се казва), от която не могат да забременеят ....

Град
    Wonderland
    аз съм Против.
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Град
    40 Miles from the Sun
    siskas93, в моето училище има униформи от няколко години и мога да ти кажа, че за риза, вратовръзка, пола, полар и панталон (това е за момичетата, при момчетата има още един панталон вместо пола) нашите дадоха много повече от 30-40лв., така че не решавай толкова бързо кой да замълчи. ^^

Цитирай Първоначално написано от DieselBlood
    Това е пълна глупост.Онзи ден не ми пуснаха,щото бях с тенискан Металика.Да пукнат дано!Дрес кода е от тъп по-тъп.Какво са седнали да ми разправят с кво да ходя.Аре смър за тях.
    Вярно е, че е пълна глупост. К'во толкова като си с тениска на някоя група етц. Аз се чудя ако отида с тениска на Тупак дали ще ме пуснат. Иначе съм ЗА униформите, но да се носи само една част от нея или да е само за празниците.

Хах това е вашето училище много други ученици казаха,че не са дали повече от 50лв така,че не можеш да съдиш само по твоето училище

Цитирай Първоначално написано от anesthetic
    Иниформите са хубаво нещо, все пак трябва да има някакъв ред и дисциплина в тия училища, защото в последните години толкова се разпуснаха тия ученици.
    Евала че забраниха и неприличното облекло ... то като видиш метАл да те е страх да го гледаш, черни от всякъде!
    Евала че забраниха и голите пъпове , гребените и големите деколтета.
    Само къде нищо не чух за ниската талия при момичетата, защото това нещо през зимата е много опасно. Могат да стигнат до болест (забравих как се казва), от която не могат да забременеят ....
    Дънките с ниска талия не могат да ги забранят.Почти никъде не продават "нормални" дънки,така че няма как да стане.Пък и е тъпо.

Повече от фен Аватара на sl0w
    Т'ва е баси простотията униформи . Чудят се какво да измислят . Те хората не ходят на даскало те униформи ...

Здравейте и от мен Прочетох толкова много мнения и имаше само 2-3 свясни Аз не съм съгласен с униформите поради много причини.
    1-вата - е че да гледаш още 300 човека изглеждащи като теб е много тъпо....!!!
    2-рата - Така се губи индивидуалноста на всеки ученик.Всеки иска да се похвали с някоя нова дрешка - а защо да не може...?
    3-тата - В бившото ми училище имаше нещо като "Анкета" и питаха НАС учиниците дали искаме униформи (това в другите училища не съм го видял?!?) униформата беше 100 лева....ами обяснете ми как едно бедно семейство ще даде 100 лева за една ризка и панталон...след като за 100 лева може да си напълни гардероба с обикновени дрешки!?

Другото което е НЕ държавата казва така а онези чукове които са в парламента! А какви са те....едни долни измамници и крадци и как тогава ще ни командват така след като те самите са пълни утрепки...!!
    Защо всички да сме еднакви и да ходим с дрехи които не ни харесват? Не може ли политиците вместо само да крадът да дават по 100-150 лева примерно на по-бедните семейства за да имат децата дрехи? Така никой няма да се смее на другия какво носи и тн.

НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С УНИФОРМИТЕ!!! Но съм съгласен с ето тези неща:
    без пиърсинг на видими места,без полички,без дълбоки деколтета и други подобни неща излъчващи "простотия и сексуалност" !!!

Но вижте сега ние тук и да си говорим никой не му пука.И да искаме и да не искаме това е! Ши*аната държава ни го налага без да пита!!! Това да се връщат правилата от 80-те и 90-те години е адски нелепо! Цялата система е объркана,още живеят по правилата на Тодор Живков,Желю Желев и тн....това е много нелепо! 21 век сме...никой не може да ни казва как да се обличаме!!! Има правило " Изключвайте мобилните телефони по време на час..." а какво всичките ми госпожи до 1 си говорят без да им пука !!! Пак казвам аз съм ТВЪРДО ПРОТИВ УНИФОРМИТЕ!!! Пък и всеки си има стил на обличане - примерно аз съм рапар....средно широки дънки,широка тениска и шапка.Как ще изглеждам в ризка и прилепнали дънки....като някъв гей или прост чалгар!!!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Цитирай Първоначално написано от BMEClick
    Има правило " Изключвайте мобилните телефони по време на час..." а какво всичките ми госпожи до 1 си говорят без да им пука
    хаха да..точно..миналата седмица след голямото и вече сме почнали час обаче тя си продължава да говори по телефона..и тъкмо свършва с разговора и вика "нали знаете,че телефоните са забранени по време на час" и всички

тва дрескод или както там се казва е доста тъпо..а съм за униформите ако са някви яки..не от на баба ми времето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си