- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Облеклото в училище?
Какво мислите за униформите в училище и според вас дрес кода който е въведен от началото на годината нужен ли е?
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Това е пълна глупост.Онзи ден не ми пуснаха,щото бях с тенискан Металика.Да пукнат дано!Дрес кода е от тъп по-тъп.Какво са седнали да ми разправят с кво да ходя.Аре смър за тях.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Не според мен трябва да има униформи!
Така няма да се гледа облеклото всички ще бъдат еднакви.Няма да има подиграфки кой какво носи.Защото много деца нямат възможност да си купуват скъпи парцалки и останилите им се подиграват!
Абсолютно подкрепям идеята за униформите..Надявам се някога и в нашето даскало да въведат,но не в стил 70-те
![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
Добре айде щте ти покажа наще униформи в даскало дето са някви ужасно горзни,да видя как ще се съгласиш да ги носишПървоначално написано от siskas93
И аз попринцип съм ЗА униформите,но да ни дадът някакви готини,и поне 2 или 3 чифт,а не някви парцали правени от китайците в час по трудово и 1 чифт,ако нещо се нацапа да се чудим кво да облечем!
а според теб, тези, които нямат пари за скъпи парцалки, дали имат 300-400лв за униформа. Ако помислиш малко ще осъзнаеш, че дали ще си купи глупавата униформа или дрехи като дънки, суичер (нз дали така се пишеПървоначално написано от siskas93
) , някоя и друга блуза, няма да има разлика в дадените пари, да не кажа, че даже униформата ще излезе по-скъпа
Така че, айде стига с тоя довод, който хич не е правилен!
а по темата - на моменти се прекалява с този правилник, но иначе съм "За"
Първоначално написано от silver_moon
Ние сме само с ризи и вратовръзки. Риза с дълъг ръкав + риза с къс ръкав ни ги дадоха за 30лвВярно, че после една риза струва около 20лв Ама ти да няма да си вземаш 15, че 300-400 лв??
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Пффф те ако бяха униформите 300-400 лв нямаше да ги въведатМинестерството отпуска пари на училищата,а на родителите им остава да доплатят 30-40лв.
така че като не знаеш по-добре си замълчи.
![]()
Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...
Тва нищо няма да промени ве... Като някой богат извади суперскъп телефон или злато пак ли сички ще са еднаквиПървоначално написано от siskas93
![]()
Ходи да нанкаш и не ми дрънкай глупости.Ако ти покажа униформата си,ще са напикаеш от страх.Първоначално написано от KumchoValcho
една велика тема
защо пък не?! Аз имам право да нося дрехи, които са ми удобни, независимо дали струват 20 или 200 лева о.О който иска нека ми се подиграва, нека ме злепоставя пред другите, мен не ми е зор - аз знам, че ми е удобно в дрехите, които сам съм си избрал и които ми харесват! Дрескода може да ми го яде!Първоначално написано от KumchoValcho
УНИФОРМИТЕ СЪЩО!
Ето 2то свясно мнение,което виждам днес.Първоначално написано от Tempest
една велика тема
Иниформите са хубаво нещо, все пак трябва да има някакъв ред и дисциплина в тия училища, защото в последните години толкова се разпуснаха тия ученици.
Евала че забраниха и неприличното облекло ... то като видиш метАл да те е страх да го гледаш, черни от всякъде!
Евала че забраниха и голите пъпове , гребените и големите деколтета.
Само къде нищо не чух за ниската талия при момичетата, защото това нещо през зимата е много опасно. Могат да стигнат до болест (забравих как се казва), от която не могат да забременеят ....
аз съм Против.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
siskas93, в моето училище има униформи от няколко години и мога да ти кажа, че за риза, вратовръзка, пола, полар и панталон (това е за момичетата, при момчетата има още един панталон вместо пола) нашите дадоха много повече от 30-40лв., така че не решавай толкова бързо кой да замълчи. ^^
Вярно е, че е пълна глупост. К'во толкова като си с тениска на някоя група етц. Аз се чудя ако отида с тениска на Тупак дали ще ме пуснат.Първоначално написано от DieselBlood
Иначе съм ЗА униформите, но да се носи само една част от нея или да е само за празниците.
Хах това е вашето училищемного други ученици казаха,че не са дали повече от 50лв
така,че не можеш да съдиш само по твоето училище
![]()
Т'ва е баси простотията униформи . Чудят се какво да измислят . Те хората не ходят на даскало те униформи ...
Здравейте и от менПрочетох толкова много мнения и имаше само 2-3 свясни
Аз не съм съгласен с униформите поради много причини.
1-вата - е че да гледаш още 300 човека изглеждащи като теб е много тъпо....!!!
2-рата - Така се губи индивидуалноста на всеки ученик.Всеки иска да се похвали с някоя нова дрешка - а защо да не може...?
3-тата - В бившото ми училище имаше нещо като "Анкета" и питаха НАС учиниците дали искаме униформи (това в другите училища не съм го видял?!?) униформата беше 100 лева....ами обяснете ми как едно бедно семейство ще даде 100 лева за една ризка и панталон...след като за 100 лева може да си напълни гардероба с обикновени дрешки!?
Другото което е НЕ държавата казва така а онези чукове които са в парламента! А какви са те....едни долни измамници и крадци и как тогава ще ни командват така след като те самите са пълни утрепки...!!
Защо всички да сме еднакви и да ходим с дрехи които не ни харесват? Не може ли политиците вместо само да крадът да дават по 100-150 лева примерно на по-бедните семейства за да имат децата дрехи? Така никой няма да се смее на другия какво носи и тн.
НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С УНИФОРМИТЕ!!! Но съм съгласен с ето тези неща:
без пиърсинг на видими места,без полички,без дълбоки деколтета и други подобни неща излъчващи "простотия и сексуалност" !!!
Но вижте сега ние тук и да си говорим никой не му пука.И да искаме и да не искаме това е! Ши*аната държава ни го налага без да пита!!! Това да се връщат правилата от 80-те и 90-те години е адски нелепо! Цялата система е объркана,още живеят по правилата на Тодор Живков,Желю Желев и тн....това е много нелепо! 21 век сме...никой не може да ни казва как да се обличаме!!! Има правило " Изключвайте мобилните телефони по време на час..." а какво всичките ми госпожи до 1 си говорят без да им пука !!! Пак казвам аз съм ТВЪРДО ПРОТИВ УНИФОРМИТЕ!!! Пък и всеки си има стил на обличане - примерно аз съм рапар....средно широки дънки,широка тениска и шапка.Как ще изглеждам в ризка и прилепнали дънки....като някъв гей или прост чалгар!!!!!!!!!!!!!![]()
хаха да..точно..миналата седмица след голямото и вече сме почнали час обаче тя си продължава да говори по телефона..и тъкмо свършва с разговора и вика "нали знаете,че телефоните са забранени по време на час" и всичкиПървоначално написано от BMEClick
![]()
![]()
![]()
тва дрескод или както там се казва е доста тъпо..а съм за униформите ако са някви яки..не от на баба ми времето![]()