- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Облеклото в училище?
LuxurySk0B ти за к'во се мислиш бе ?! Всичките ти мнения такива ! Е, пък примири се и ти бе.. грам човештина нямаш ! Бедни били, такива, онакива били.. ДА трябва да има униформи зар'ди ей такива кът ТЕБ.. със самочувствие без покритие ! Слез на земята, а като не можеш да приемеш света дей' се прайш на нещо което не си.. А всъщност си кръгла 0 !![]()
в мойто ПМГ-енце има униформи, но не са задължителни. Пък и ги раздадоха само в началото на една учебна година, повече не са раздавали. Униформите ни представяват:
- огромни искрящо оранжеви тениски със къс ръкав, на които е изобразено логото на даскалото (за момчетата тениските са сини)![]()
-шалче, което горе долу е прилично
-значка на даскалото
дадохме 15 лв .. и сега хората ги носят от време на време по междуучилищни мачове и така : )
Иначе съм против униформите, но съм ЗА въведените правила. Както каза mimsitu, има едно момиче, което всеки ден е с пола, която е 10 см под п*****а.Но както и да е
Уифермите са ужасТни.... от нас се иска да сме със синя риза и черен паталон с една дума да си с черно и синйо па квото искаш тва облечиникога не ходя с ризата просто се убличам целия в черно или нещо тъмно
![]()
Вие чувате ли се какви глупости говорите ? Ще трябва с две ризи и два панталона цяла година да изкарам. Ама я помислете малко, не живеем в 19 или 20 век и не е комунизъм, всеки трябва да носи каквото си иска. Ние сме там за да учим, не да си гледаме дрехите. А това че едни се подиграват на други - избирайте си хубави дрехи и няма да ви се подиграват...Първоначално написано от kukli4kata001
Против униформите съм по простата причина, че са супер грозни. В моето училище няма униформи, в сила са само правилата за неприлично облекло, но и тях никой не ги спазва.
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Аз също съм с униформа...но не ми харесва
Az sam ZA uniformite,zashtoto ne vsi4ki roditeli mogat da oblekat decata si s nai-novite i hubavi drehi.Sashto taka...tiinedjarite ne znaqt prosto kak da se oblichat...hodqt kato k***i ...![]()
.... Ne che az nqmam drehi-naprotiv imam mnogo ... no ... mi e adski smeshno da gledam "lapetata"ot moq klas [ az sam 7-mi ] da mi hodqt sas drehi ot panti veka
ili pak sas nqkvi ancunzi ot pazara
i sas danki ot pazara ...
Sega moga da dam edin primer-edna ot moq klas..koqto e dosta nisi4ka i nedorazvita za vazrastta si .. vaobshte ne mojesh da kaje6 4e tq e 7-mi klas .... darji se bebeshki [ kakto vsi4ki ostanali
] ... nosi drehi ot pazara ... koito sa prednaznacheni za deca ot detskata gradina ... az kogato bqh na neinata viso4ina si vzimah danki ot magazin ... i tam si gi davah da mi skasqvat .... Tq hodi sas dankite .. sas peperudki i nz si kvo i sas bluzkite s mahcheta i peperudki
A sega..da vzeme da si kupi edni beli botushki...koito dori sestra mi [ koqto e na 5 ] nqma da iska da obue
![]()
![]()
![]()
напълно съм съгласна с тебПървоначално написано от Fickle
мислят си, че като въведат униформи ще има ред и дисциплина..да ама няма да стане така..
униформата в моето училище е само един тъп пуловер..от на баба ми времето тъмно син..отвратителен...дънките и блузите може са по наш избор, а на празници с черен панталон и бели ризи.. и какъв е смисъла да носим тоя боклук през останалото времее..нали уж има униформи, че да няма разделение м/у децата, че едни имали по-хубави дрехи и тн.. а така всеки си носи каквото иска + да се съобразява с тъпия пуловер, който даже не е ушит както трябва...уж взимаха мерки, а после на един му къс на друг му дълъг на трети нз си каквоо...
а тъпите хлапета, които се подиграват на децата с дрехи, които не са хубави като техните не са виновни-виновни са родители те им-липсват им първите 7 години..
слагали камери, че ако някой те набие да го видят кой е... че за това ли ходиш на училище да те бият или да се биеш, нали затова са там тея дежурни учители да гледат какво става..нали има охрана да няма сбивания..преди 20 години като не е имало камери да не би да са се прибирали прибити от училище..
учителите нали затова са там- да дават пример, а 90% от тях говорят по телефона в час..пък има и такива които ядат в час..и после учениците им били виновни.
да не се ходи с поли=колани, деколтета и разни др голотии- да съгласна съм, ама да налагат на някой да носи нещо което е грозноо, отвратително и с което не му е комфортно не съм съгласна..
ако задължат директорите и учителите да ходят с нещо, което не им харесва няма да го носят нали, ама учениците нямат думата..
да направят ремонт на училищата пък тогава да мислят за друго, че има такива под всякаква критика..
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
значии .. аз уча в даскало дето нема ониформиама има доста хора дето искат ониформи
начии нз аз мисля че ше ни сложат ама ако не ми дават да си нося кецките просто нема да стане
аз съм си такава и това е .. има хора дето искат да ходят с черни кожени обучици и черни или бели чорапки до коленете .. е на мен не ми харесва ..
ама тва е мойто мнение ..
![]()
против. няма да изразявам дългото си и скучно мнение защото така или иначе никой не се интересува от него![]()
Не трябва да имаме такива,че всички извън училище да ни се подиграватПървоначално написано от siskas93
Да не говорим,че и униформите не са особено евтини,нали ти е ясно.и както каза някой,ако вземем само 1 чифт,как да караме цяла седмица с него?!И ако се изцапа,какво правим?
Съгласен съм само ако момичетата носят къси поли![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мм и нас ни набутаха с униформи! ..
23,55 лева..
-Риза
-Панталон
-Тениска
-Яке
За мене парите не са проблем,но при положение,че съм последна година в това училище не смятам униформата за задължителна..Но както и да е поредната глупост за да изкопчат повече пари..![]()
![]()
Вчера ни казаха, че по желание можем да си направим ризи... И даже другия клас са си избрали лилави и сини, значи не само бели.И щели да си ги носят в понеделник и сряда. Което е добра идея, 'щото цяла седмица с една риза... то кога ще се пере, кога ще носи? Аз съм съгласна и ние да си направим, ама като прочетох горното мнение за 23 лв. всичко направооо... на нас ни искат около 20 само за ризите.
Ама ако сме повече хора сигурно по-евтино става.
+ ама поне кЪт ги мислят... нещо свестно да избератПървоначално написано от siskas93
![]()
![]()
Да въведат спаринг с учители!![]()
Не ми харесват много унифрмите ( славо бого ние нямаме ), но пък от друга страна всички ще изглеждаме еднакво добре, няма един да се хвали с Версаче, а друг с дрехи от килограма.![]()
![]()
Нямаме униформи, но мислят за другата година да ги въведатАз съм 12 клас, така че не ми пречи
А сега в нашето няма забрани от сорта на "без къси поли", "без лак по ноктите", "без токчета" и т.н . Лично аз си ходя с дънки, маратонки и тениски/блузки. Случва се да отида с токчета понякога, но това е рядко.
Трагедията е пълна...
то и в училището където уча,не можело да се носим без боди да не сме настивали,а това ще в най -големите студове парно няма никой не го .....,без грим,без тениски със шампи или големи букви,дънки с ниска талия не може, едната вика тънките до пъпабез токчета повече от 10 см и някакви такива и цялата работа се спазваше точно 2 седмици,после дори дежурни нямаше :Д
добре ,че се обличам прилично иначе няма да стъпя в училище