.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 108 от общо 108
    Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Аз съм ЗА униформите..Все пак не всеки може да си позволи да си купи дрехи..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Аз съм ЗА униформите. Така няма да мисля всеки ден , какво да облека утре, няма да се делим на бедни и богати и т.н
    Bon Jovi - Always

Повече от фен
    за униформитее

Мега фен
    Връщате се 20 години назад, еднакви, в от една и съща конфекция. Против. В училище си за да учиш, а облеклото да си го избираш сам. Подчертавам: Да учиш, а това кой с какви дрехи ходи - ами естествено, че като имам пари ще си купя хубави дрехи, а няма да ходя ежедневно в едни и същи и като вървя по улицата всеки да знае в кое училище уча. Абсолютно противно и тъпо. На който му харесват полите - да си купи и носи. На който му харесват панталоните и ризите - да си купи и носи

to tva ne e dres kod. pri dres koda ti opredelqt da nosi6 samo edno edinstveno ne6to si4ko dr e zabraneno. a za daskalata k1deto e samo uniforma samo tam trqq da se kazva 4e ima dres kod. a otnosno teniskata na metalika, az imam sau4eni4ka koqto si nosi teniska na metalika i na dr no ni6to ne i kazvat i v moito daskalo si nosat i tok4eta i k1si polli i nikoi ni6to ne im kazva. p1k i tiq zabrani sa idiotski kolkoto pove4e zabranqvat tolkova pove4e nqma da se izp1lnqva i kvo zabranili da sa nosat potnici kvo iskat prez lqtoto 40 gradusa da sa oble4em s teniski? togava e za potnici. te iskat da sme napravo monahini i popove

Твърдо за униформите УРА!!! .
    Понеже униформите на момичетата ме побъткват направо

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    на мойто даскало униформите са супер яки а момичетата са с къси полички муахахахаха
    GTA Stunting

Харесва ми идеята за униформите, но да не са някви от 15 век
    Peace & Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си