- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Облеклото в училище?
Аз съм ЗА униформите..Все пак не всеки може да си позволи да си купи дрехи..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Аз съм ЗА униформите. Така няма да мисля всеки ден , какво да облека утре, няма да се делим на бедни и богати и т.н
Bon Jovi - Always
за униформитее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Връщате се 20 години назад, еднакви, в от една и съща конфекция. Против. В училище си за да учиш, а облеклото да си го избираш сам. Подчертавам: Да учиш, а това кой с какви дрехи ходи - ами естествено, че като имам пари ще си купя хубави дрехи, а няма да ходя ежедневно в едни и същи и като вървя по улицата всеки да знае в кое училище уча. Абсолютно противно и тъпо. На който му харесват полите - да си купи и носи. На който му харесват панталоните и ризите - да си купи и носи![]()
to tva ne e dres kod. pri dres koda ti opredelqt da nosi6 samo edno edinstveno ne6to si4ko dr e zabraneno. a za daskalata k1deto e samo uniforma samo tam trqq da se kazva 4e ima dres kod. a otnosno teniskata na metalika, az imam sau4eni4ka koqto si nosi teniska na metalika i na dr no ni6to ne i kazvat i v moito daskalo si nosat i tok4eta i k1si polli i nikoi ni6to ne im kazva. p1k i tiq zabrani sa idiotski kolkoto pove4e zabranqvat tolkova pove4e nqma da se izp1lnqva i kvo zabranili da sa nosat potnici kvo iskat prez lqtoto 40 gradusa da sa oble4em s teniski? togava e za potnici. te iskat da sme napravo monahini i popove![]()
![]()
Твърдо за униформите УРА!!!.
Понеже униформите на момичетата ме побъткват направо![]()
на мойто даскало униформите са супер яки а момичетата са с къси полички муахахахаха
GTA Stunting
Харесва ми идеята за униформите, но да не са някви от 15 век![]()
Peace & Love