Цитирай Първоначално написано от Fickle
В Природо математическа гимназия съм, най елитната в моя град. И все пак, нека не забравяме, отиваме в училище да учим, не да показваме цици, но не и да показваме кой има власт да се разпорежда с нас като с морски свинчета, нали ? Не мисля, че цвета на дънките ми влияе върху развитието на мозъчните ми клетки. Аз ако съм тъпа и не ми се учи, ако ще и по бански да ида, пак ще съм такава. Ще звънят на наще за щяло и нещяло, тва не им харесвало, онова не им харесвало, скачат ми по нервите, тормозят психически мен и индиректно майка ми която чака всяка сутрин да и звънна да и кажа за какво са ми се скарали този път. Сега мама е на заеми, щото трябваше да ми купи нови дрешки, за да може директорката да ме пусне в училище да уча..
Учиш в в уж елитно училище, а нямате бели дъски...сега остава да ажеш че и дограма нямате оф, остай майтапа настрана, сега по темата, че нещо ми е сиво цял ден...какво да ти кажа ? Униформите придават един вид на учениците, така че, като ги видиш отдалеч да знаеш - ааа, ей ги бе, тия са от НПМГ например (нищо лично към НПМГ-ците във форума). Донякъде са хубави, донякъде не, и аз не мога да си оформя точно и конкретно мнение по въпроса - фифти/фифти както се казва. Донякъде за, донякъде против...на ако се носят униформи, все пак, трябва да са хубави, защото как си обясняваш момче да носи розова риза и черен панталон а момиче светло-избледняло-мъртво зелено ? Не стааа. А решат ли да въведат униформи - няма кой да ги спре. Можем поне да променим това, те да бъдат по-хубави. И хубава страна - не се чудиш ежедневно какво да си облечеш, ставаш обличаш униформата и заминаваш