- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Облеклото в училище?
Здравейте и от менПрочетох толкова много мнения и имаше само 2-3 свясни
Аз не съм съгласен с униформите поради много причини.
1-вата - е че да гледаш още 300 човека изглеждащи като теб е много тъпо....!!!
2-рата - Така се губи индивидуалноста на всеки ученик.Всеки иска да се похвали с някоя нова дрешка - а защо да не може...?
3-тата - В бившото ми училище имаше нещо като "Анкета" и питаха НАС учиниците дали искаме униформи (това в другите училища не съм го видял?!?) униформата беше 100 лева....ами обяснете ми как едно бедно семейство ще даде 100 лева за една ризка и панталон...след като за 100 лева може да си напълни гардероба с обикновени дрешки!?
Другото което е НЕ държавата казва така а онези чукове които са в парламента! А какви са те....едни долни измамници и крадци и как тогава ще ни командват така след като те самите са пълни утрепки...!!
Защо всички да сме еднакви и да ходим с дрехи които не ни харесват? Не може ли политиците вместо само да крадът да дават по 100-150 лева примерно на по-бедните семейства за да имат децата дрехи? Така никой няма да се смее на другия какво носи и тн.
НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С УНИФОРМИТЕ!!! Но съм съгласен с ето тези неща:
без пиърсинг на видими места,без полички,без дълбоки деколтета и други подобни неща излъчващи "простотия и сексуалност" !!!
Но вижте сега ние тук и да си говорим никой не му пука.И да искаме и да не искаме това е! Ши*аната държава ни го налага без да пита!!! Това да се връщат правилата от 80-те и 90-те години е адски нелепо! Цялата система е объркана,още живеят по правилата на Тодор Живков,Желю Желев и тн....това е много нелепо! 21 век сме...никой не може да ни казва как да се обличаме!!! Има правило " Изключвайте мобилните телефони по време на час..." а какво всичките ми госпожи до 1 си говорят без да им пука !!! Пак казвам аз съм ТВЪРДО ПРОТИВ УНИФОРМИТЕ!!! Пък и всеки си има стил на обличане - примерно аз съм рапар....средно широки дънки,широка тениска и шапка.Как ще изглеждам в ризка и прилепнали дънки....като някъв гей или прост чалгар!!!!!!!!!!!!!![]()