- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаф....
Правихме го точно след няма и ден от както ми свърши менструацията... и той свърши в мен. Цикълът ми е на 30-31 дни... каква е вероятността да е станал гаф? Какви са вариантите? Постинор? Чух, че са го спрели от внос. Моля ви дайте съвет.![]()
Следващ път няма да има, но въпросът не е в това.Първоначално написано от divacheee
Знам, че бебетата не стават толкова лесно... и че овулацията настъпва(по принцип) 14 дни от 1-вия ден на цикъла. Но има изключения.
Имала съм подобен случай, но не съм употребявала хапче. Вероятността, съдейки по дните, не е съвсем фатална. Но трябва да прецениш, при евентуално бебе какво ще правиш. Не казваш колко си годишна. Ако вземеш хапче, имай предвид, че вероятността да подейства е 85%, че не трябва да има повторен пример в следващата най-малко половин година и че въпреки това, може да си прецакаш организма.
Ако това, което се е случило с мен, не се е случвало с теб няма как да си го представиш. А ако се е случвало, няма защо да си го припомняш. Никой не желае да слуша изживяни вече човешки истории.
Никой не казва, че овулация настъпва на 14ти дена от МЦ. При много жени е различно и зависи от много неща !
Второ - а от болести предавани по полов път не те ли е страх?
+1Първоначално написано от hottie
напълно подкрепям
а вие за презервативи не сте ли чували бе![]()
![]()
Life Is a Game
Play Hard,Go Pr0
+1Първоначално написано от hottie
При повечето жени овулацията не е на 14тия ден.Щом цикъла ти е на 30-31 дни би трябвало да ти е около 15-16тия ден,така че не разчитай на това....
Подкрепям Биквитка.
Ама к'ви са тези ваши приятели които не мислят за вас?! Добре , ще го правите без презерватив , а хич не го мислите... И после пускате тъпи теми "Бременна ли съм?". Ми ние от къде да знаем ... Бахти хората...![]()
Станислава
сама си си виновна,да сте използвали презерватив,апф
не се изказвай неподготвен,прасе
+1 ползвайте презервативи, бе хораПървоначално написано от hottie
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Ето ново 20![]()
еее кво викате
станалото-станало
квото и да говорите , тя си решава кво да прави...
аз ще те съветвам да пиеш ескапел и за др път вече да мислиш повече![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Ако още не са минали 72 часа или инак казано 3 дни вземи си направи един тест за бременност.Ако покаже отрицателно ,не се безпокои.Ако покаже положително ,вземи едно шапче ескапел към 30лв. е.НО САМО НЕДЕЙ ПРИ ВСЯКО ЕДНО ТАКОВА НЕЩО ДА ВЗИМАШ ВЕДНАГА ХАПЧЕ БЕЗ ДА ЗНАЕШ НИЩО.ТОВА НЕ СА БОНБОНКИ ДА СИ ГИ ВЗИМАШ ЕЙ ТАКА.ПЪРВО ТЕСТ И ПОСЛЕ АКО СЕ НАЛОЖИ ЕСКАПЕЛ.НО ЕДВА ЛИ ИМА НЯКАКВА ОПАСТНОСТ ,НО ВСЕ ПАК ПРОВЕРИ.
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
теста се прави на първия ден след закъснението...Първоначално написано от MiRaCuLiX
няма да отчете вярно след като са минали 1 или 2 дни![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Може да го кръстите Противозачатко
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
Отдавна не бях чела такава глупост!Първоначално написано от MiRaCuLiX
Първоначално написано от MiRaCuLiX
Тъпичко си като шницел...
Има ли значение дали ще е на 12-13-14-15-16-17...след като не е на 7ми?Първоначално написано от Biskfitka
Situatin normal-All fucked up...
Явно я е стах защото според една форумджиика бебето вече е болестПървоначално написано от hottie
One 4 the money , two 4 the show
Ескапел...![]()
Просто аз
+1Първоначално написано от PrIvaTe