.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Продължение на една стара тема...

Стара тема -> http://www.teenproblem.net/f/viewtop...903&highlight=

Аз съм въпросното момче от тази тема.../копирайте линка в браузера си понеже не мога да пускам линкове/
    Разкайвам се за постъпката си и тя ми прости... поне така каза. Не съжалявам, че се върнах при нея защото я обичам. Момичето, което харесах много пъти ме търсеше после, но аз я отблъснах. Понеже я обичам и знам, че не мога да я направя достатъчно щастлива така от разстояние, преди няколко дни и казах да спрем, за да бъде тя щастлива. Беше ми наистина трудно. И все пак нямах предвид да се разделим напълно, а просто да... незнам как да го кажа...
    Тя предложи да се върнем по-старому и да забравим това, което казах. Аз - не. След няколко дни започна да ми казва, че разбира какво искам и съм прав и също така това:
    [26.9.2009 г. 19:31:50] -------: mislq che trqbva da ti kaja kakvo stana dnes i dano me razberesh .. sled daskalo izlqzohme nqkolko choveka ot klasa .. edno momche sedna do men i prez cqloto vreme me pregryshtashe .. kato si trygvah doide da me izprati i otnovo me pregyrna no tozi pyt me i celuna .. predi tova mi beshe kazval che me haresval i podobni obache az misleh che neshto se byzika ili znam li ... drugoto e che i az mai go haresah i mislq da ne go otblyskvam ...
    Това направо ме довърши. Никога досега не съм плакал за момиче, но ето че се случи. Знам, че е гейско ама какво да направя. Още повече ме заболя като каза, че би го направила - би тръгнала с другия и дори и да не бях я наранявал. Толкова я обичам и бях готов на всичко, но...
    И все пак иска да сме приятели - както преди. Аз обаче никога не съм бил приятел с нея. Още от началото се влюбих в нея. И все пак бих опитал да сме приятели.
    Понеже на галено си викаме "пиле" бях купил едно малко пиленце, подобно на чичо тревичко - като го поливаш му расте нещо като перушина и го бях купил за нея - пурешината му расте много бавно и исках да има перушина като и го подаря. Току що преди малко го скъсах и изхвърлих...
    Въпреки всичко не мога да я мразя - не и се сърдя. Тя просто иска да е щастлива.
    Цяла нощ не съм спал и не съм хапвал нищо... Ще умра...
    Моля спестете си коментарите от типа: "Ти си идиот, женчо, некадърник". Знам, че съм такъв.
    Просто исках да ми олекне...

Re: Продължение на една стара тема...

Намери друга, не си заслужава да ревеш о.О Стегни се малко :] Успех \/

Цитирай Първоначално написано от anonimengost2
    Ще умра...

А, сега видяхте ли за какво говоря.. :]
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ооо това с пилето е тоооолкова сладкоооо ;д .
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Ооо това с пилето е тоооолкова сладкоооо ;д .
    Има ли значание вече

малко се залъгваш с това за приятелството .. ти просто няма да искаш да ти споделя за всеки нов и всичко ... даже се съмнявам че ще го прави ... просто си намери друго момиче

От цялата история нищо не разбрах, но си женчо, защото не можеш да контролираш емоциите си Трябва ти по-голямо самочувствие.

Толкова време те е обичала, а сега само защото някакъв й се е натискал ще го заобича него и ще забрави за теб? Не мисля така... Миналият й опит за връзка не се е получил, този няма също... Пък и има толкова колебание в нея "мисля, че го харесвам" То като някой те целува и прегръща е нормално да ти се напратят такива мисли. А от къде може да си сигурен, че тя не те лъже, само за да изпиташ ревност (звучи малко крайно, но си помисли дали не е в нейн стил).
    Бтв има ли реален шанс тя да прочете темата?
    Никога досега не съм плакал за момиче, но ето че се случи. Знам, че е гейско ама какво да направя.
    Гейско е изказването, но не и постъпката ти.

Цитирай Първоначално написано от TheBlueAvalanche
    Толкова време те е обичала, а сега само защото някакъв й се е натискал ще го заобича него и ще забрави за теб? Не мисля така... Миналият й опит за връзка не се е получил, този няма също... Пък и има толкова колебание в нея "мисля, че го харесвам" То като някой те целува и прегръща е нормално да ти се напратят такива мисли. А от къде може да си сигурен, че тя не те лъже, само за да изпиташ ревност (звучи малко крайно, но си помисли дали не е в нейн стил).
    Бтв има ли реален шанс тя да прочете темата?
    Никога досега не съм плакал за момиче, но ето че се случи. Знам, че е гейско ама какво да направя.
    Гейско е изказването, но не и постъпката ти.
    Сигурен съм, че не го прави за да ревнувам. Не би ме наранила толкова...
    Да, има шанс да я прочете - вече я е прочела...

abibunebgist2 каза :

Не бъди толкова сигуренв това какво може едно момиче и какво не ... бившата ми приятелка тръгна веднага след като скъсахме знаеки че нищо няма да излезе от връзката и само за да ме забрави ... но не забрави да ми го напомни а в твоя случаи .. има вариянт да ти го казва .. за да я поискаш обратно

Още по-добре, ако я прочете. Не би те наранила, т.е. като види това е логично да заебе онзи, който й се натиска (за него само 2 думи и вече ми изглежда ужасно противен). Предполагам тя още няма кой знае какви чувства към него, защото е едва трети ден от случката помежду им.
    А ако не представлява трудност за теб, вместо да чакаш да прочете няква си тема, просто й кажи в лицето това, което написа на нас...

Цитирай Първоначално написано от kAlpaZan
    abibunebgist2 каза :

Не бъди толкова сигуренв това какво може едно момиче и какво не ... бившата ми приятелка тръгна веднага след като скъсахме знаеки че нищо няма да излезе от връзката и само за да ме забрави ... но не забрави да ми го напомни а в твоя случаи .. има вариянт да ти го казва .. за да я поискаш обратно
    Мислиш, че не я искам ли? Че не съм и го казал?

Още по-добре, ако я прочете. Не би те наранила, т.е. като види това е логично да заебе онзи, който й се натиска (за него само 2 думи и вече ми изглежда ужасно противен). Предполагам тя още няма кой знае какви чувства към него, защото е едва трети ден от случката помежду им.
    А ако не представлява трудност за теб, вместо да чакаш да прочете няква си тема, просто й кажи в лицето това, което написа на нас...
    Казал съм и всичко без това за пилето. Вече и за него знае, защото и дадох линк към темата. Не мисля, че има връщане назад. Аз обаче ще се надявам...

абе тях не винаги можеш да ги разбереш .. може пък да те пробва докъде си готов да стигнеш за нея .. харесва им да ходиш подир тях .. в това трябва да си сигурен

kAlpaZan, много грешиш. Дори не мисля, че тези момичета, които описваш, са мнозинство.
    Не мисля че има нещо повече, с което някой да ти помогне, anonimengost2. От тук нататък можем само да ти пожелаем успех.

Има такива момичета, но в този случай за жалост не е така...
    Аз бих я приел обратно ако се върне, но се съмнявам - познавам я.

Супер тъпо действате и двамата.
    Тва с реването е тъпо в случая.

Нали след година и нещо си щял да ходиш в нейния град? Ако наистина е така, то ви остава малко повече от половин година и не виждам защо е нужно да правите всичките тея драми...

Просто се стегнете и изчакайте още малко.

Цитирай Първоначално написано от LizZz
    Супер тъпо действате и двамата.
    Тва с реването е тъпо в случая.

Нали след година и нещо си щял да ходиш в нейния град? Ако наистина е така, то ви остава малко повече от половин година и не виждам защо е нужно да правите всичките тея драми...

Просто се стегнете и изчакайте още малко.
    Да... Искам същото, не тя вече не. Какво мога да направя? Нищо.

Цитирай Първоначално написано от anonimengost2
    Какво мога да направя? Нищо.
    ами .. така е ;х
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Можеш да направиш нещо и то е да продължаваш да търсиш.
    Не взимай всичко толкова насериозно.

Keep walking.)
    Както аз правя.
    Е, почти не губя контакти с момите, които си заслужават и имам разни работи наум, но това е за краен случай.. :Д

Цитирай Първоначално написано от LizZz
    Можеш да направиш нещо и то е да продължаваш да търсиш.
    И тя ми казва същото ама не мога поне за момента.

Отблъснал си я толкова пъти... Сега явно биваш наказан за грешката си...

Отблъснал си я толкова пъти... Сега явно биваш наказан за грешката си...
    Мда... така е.

.. добре де
    всъщност не се налага веднага да почнеш да търсиш
    опитай се да бъдеш известно време сам (седмица, две без търсене), да се разсеяш малко
    не е нужно веднага да си намериш друга
    или да си хванеш някоя, само за да забравиш това момиче
    така не става
    има толкова много неща, които можеш да правиш
    с толкова много хора, които познаваш
    пък можи и с нови да се запознаеш

аз така направих
    след като се разделихме с едно момче, с което бяхме заедно 9 месеца, аз не се впуснах да рева, да се самосъжалявам или там каквото и да е било
    продължих без да го мисля много
    щото колкото повече го мислех, толкова по - зле ставаше
    за т'ва не съм изпадала в депресии
    първият ден беше супер гаден
    ама си реших все пак, че така с нищо няма да си помогна
    тогава почнах да излизам с нови хора
    запознах се с куп човеци - всеки ден си прекарвах приятно и ми беше весело
    опитай се и ти така да направиш, ако мислиш, че така ще се почувстваш по - добре ^^
    трудно е да спреш да го мислиш, даже в повечето случаи не се получава, ама ти можеш да опиташ все пак ^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Ти си женчо! На едно момиче не й трябва жена, то търси мъж.

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Забрави я.. Не заслужава абсолютно нищо от твоя страна!
    Боклуци като нея знаеш ли колко много!? Намери си някоя която да те цени, защото от написаното изглеждаш наистина забележително момче, а такива не са останали много..
    Знам, че е трудно ако имаш някви чувства, но всичко отминава с времето, мисли позитивно ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си