- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Продължение на една стара тема...
Не мисля, че е боклук - не мога да я мразя. Въпреки всичко я обичам.Първоначално написано от Linns
Не съм казала да я мразиш, просто не заслужава да и вдигаш самочувствието като страдаш за нея.. Съвземи се..
Първоначално написано от smiirnoff
Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!
Имах случай, година и малко след като се разделихме не спрях да я сравнявам с другите и поради нейния перфектен образ в главата ми не си харесах друго момиче. Разликата с твоя случай е, че бяхме в еднакви градове и се засичахме чат-пат. :Д
Ама след време минава, само не се косИ и гледай напред.
Ще има и други подобни случаи, само бъди мааалко по-внимателен.
@MaRtYty ти можеш да ми помогнеш само по един начин...![]()
Ами остави я - тя като го харесва оня нека да си бъде с него , но съм сигурна , че и с него няма да се получиА ти пък ревеш за някаква си глезла дето не знае какво иска!?
Има още милион момичета - не е само тя , не се излагай - стегни се!!! Ти си мъж покажи го
![]()
ох...
Говорихме - мисля, че се изяснихме. Ще ми бъде много тежко, но някой ден ще го преживея. Дано да останем приятели - ще видим кво ще стане. Няма да пиша повече нищо конкретно за другия или подобни за да не се досети той. Не искам да й навредя. Нека тя поне бъде щастлива. Страх ме е само да не бъде наранена като мен сега.
Има ли бъдеще в нашете приятелство?
П.П. Благодаря за отговорите.
Не знам за бъдещето, но няма смисъл.Първоначално написано от anonimengost2
Ще го видиш след време.
Дано не си права.Първоначално написано от LizZz
Мъжко съм, и нали ти казах, че съм минавал през подобна ситуация.Първоначално написано от anonimengost2
Мислех като теб, действах като теб, накрая преценката на ситуацията, направена на трезва глава беше доста различна от това, което мислех, когато бях още афектиран.
Остави нещата така. Не я търси. Ако тя те потърси не се хвърляй веднага и не показвай, че си лесна плячка - така ще те вземе съвсем за даденост и си съвсем загубен.
Не мисля, че има накъде да се хвърля повече... По-надолу няма накъде.
Благодаря ти все пак!
По принцип приятелство е възможно. Но като човек минал не един път ще ти кажа че не си заслужава. Усилията са адски много а цената почти никога не си струва.
Не се занимавай, остави я и си оправи твоя живот и твоята психика. Щото сега ти си съсипания и всеки контакт с нея само ще влошава положението.
За който не знае имам цифром и словом 1(едно) приятелство с момиче след раздяла. Склонен съм да вярвам че ми е подарък от съдбата.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аз ще направя всичко възможно, което зависи от мен. Тя знае, че това ще ме нарани още и май се опитва да го избегне, но няма да се откажа.Първоначално написано от valdesbg
Тя е прекрасен човек и дори да си приятел с нея е благословия.
Двама човека, врели и кипели в тия неща ти казваме полезен съвет. Вече дали ще го приемеш, или ще си трошиш главата и нервите си зависи от теб.
На твое място бих послушал съвета. Прочети постовете ми преди и ще разбереш защо. Сис също ги чатка нещата.
Dr. Gregory House
Благодаря, но всяко правило си има изключения.
Още си влюбен, не я обичаш толкова. Изградил си си перфектния образ под нейна форма. Избягвай тези ситуации, защото доста често оставаш безпомощен, а това не е особенно приятно.
Ако я обичаше щеше да можеш да вземеш трезво решение.
Обърни внимание на себе си, пък после мисли момата.
ПП. като писах последния пост мислех да кажа "ей сега ще дойде един валдес да дообясни", ама никой не знае защо се отказах. :Д
Осъзнах, че в цялата история аз съм виновния. Много пъти я наранявах като я ревнувах и един път дори и признах, че едно друго момиче ми допада. Имаше един момент, в който и тя ми каза, че харесвала един - после каза, че като има мен той не и трябва, след това ходили да играят билярд двамата. Как да не ревнувам? Но наистина се разкайвах за постъпките си, а тя каза, че ми прощава. Това, което се случи е логично, според показаното от мен. Заслужавам да страдам сега аз - не че преди ми беше лесно.
ох милите, и двамата от форума![]()
пиши й ЛС![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Играеш Христос ли, заблудени ми съфорумнико?Първоначално написано от anonimengost2
Я излез от филма и се стегни. Неслучайно ти написах някои неща по горе. Виждаш че всичко се развива според писанията ми.
Сис - благодаря![]()
Dr. Gregory House
Тя ми каза, че ме обича... аз попитах какъв е проблема, но атговора беше "не е толкова просто"![]()