.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Цитирай Първоначално написано от Linns
    Забрави я.. Не заслужава абсолютно нищо от твоя страна!
    Боклуци като нея знаеш ли колко много!? Намери си някоя която да те цени, защото от написаното изглеждаш наистина забележително момче, а такива не са останали много..
    Знам, че е трудно ако имаш някви чувства, но всичко отминава с времето, мисли позитивно ..
    Не мисля, че е боклук - не мога да я мразя. Въпреки всичко я обичам.

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Не съм казала да я мразиш, просто не заслужава да и вдигаш самочувствието като страдаш за нея.. Съвземи се..

Град
    Plowdiw ;]
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    .. добре де
    всъщност не се налага веднага да почнеш да търсиш
    опитай се да бъдеш известно време сам (седмица, две без търсене), да се разсеяш малко
    не е нужно веднага да си намериш друга
    или да си хванеш някоя, само за да забравиш това момиче
    така не става
    има толкова много неща, които можеш да правиш
    с толкова много хора, които познаваш
    пък можи и с нови да се запознаеш

аз така направих
    след като се разделихме с едно момче, с което бяхме заедно 9 месеца, аз не се впуснах да рева, да се самосъжалявам или там каквото и да е било
    продължих без да го мисля много
    щото колкото повече го мислех, толкова по - зле ставаше
    за т'ва не съм изпадала в депресии
    първият ден беше супер гаден
    ама си реших все пак, че така с нищо няма да си помогна
    тогава почнах да излизам с нови хора
    запознах се с куп човеци - всеки ден си прекарвах приятно и ми беше весело
    опитай се и ти така да направиш, ако мислиш, че така ще се почувстваш по - добре ^^
    трудно е да спреш да го мислиш, даже в повечето случаи не се получава, ама ти можеш да опиташ все пак ^^
    Even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful !!

Имах случай, година и малко след като се разделихме не спрях да я сравнявам с другите и поради нейния перфектен образ в главата ми не си харесах друго момиче. Разликата с твоя случай е, че бяхме в еднакви градове и се засичахме чат-пат. :Д

Ама след време минава, само не се косИ и гледай напред.
    Ще има и други подобни случаи, само бъди мааалко по-внимателен.

@MaRtYty ти можеш да ми помогнеш само по един начин...

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Ами остави я - тя като го харесва оня нека да си бъде с него , но съм сигурна , че и с него няма да се получи А ти пък ревеш за някаква си глезла дето не знае какво иска!? Има още милион момичета - не е само тя , не се излагай - стегни се!!! Ти си мъж покажи го

ох...
    Говорихме - мисля, че се изяснихме. Ще ми бъде много тежко, но някой ден ще го преживея. Дано да останем приятели - ще видим кво ще стане. Няма да пиша повече нищо конкретно за другия или подобни за да не се досети той. Не искам да й навредя. Нека тя поне бъде щастлива. Страх ме е само да не бъде наранена като мен сега.

Има ли бъдеще в нашете приятелство?

П.П. Благодаря за отговорите.

Цитирай Първоначално написано от anonimengost2
    ох...
    Говорихме - мисля, че се изяснихме. Ще ми бъде много тежко, но някой ден ще го преживея. Дано да останем приятели - ще видим кво ще стане. Няма да пиша повече нищо конкретно за другия или подобни за да не се досети той. Не искам да й навредя. Нека тя поне бъде щастлива. Страх ме е само да не бъде наранена като мен сега.

Не знам за бъдещето, но няма смисъл.
    Ще го видиш след време.

Цитирай Първоначално написано от LizZz
    ох...

Ще го видиш след време.
    Дано не си права.

Цитирай Първоначално написано от LizZz
    ох...

Ще го видиш след време.
    Дано не си права.
    Мъжко съм, и нали ти казах, че съм минавал през подобна ситуация.
    Мислех като теб, действах като теб, накрая преценката на ситуацията, направена на трезва глава беше доста различна от това, което мислех, когато бях още афектиран.
    Остави нещата така. Не я търси. Ако тя те потърси не се хвърляй веднага и не показвай, че си лесна плячка - така ще те вземе съвсем за даденост и си съвсем загубен.

Не мисля, че има накъде да се хвърля повече... По-надолу няма накъде.

Благодаря ти все пак!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    По принцип приятелство е възможно. Но като човек минал не един път ще ти кажа че не си заслужава. Усилията са адски много а цената почти никога не си струва.

Не се занимавай, остави я и си оправи твоя живот и твоята психика. Щото сега ти си съсипания и всеки контакт с нея само ще влошава положението.

За който не знае имам цифром и словом 1(едно) приятелство с момиче след раздяла. Склонен съм да вярвам че ми е подарък от съдбата.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    По принцип приятелство е възможно. Но като човек минал не един път ще ти кажа че не си заслужава. Усилията са адски много а цената почти никога не си струва.

Не се занимавай, остави я и си оправи твоя живот и твоята психика. Щото сега ти си съсипания и всеки контакт с нея само ще влошава положението.

За който не знае имам цифром и словом 1(едно) приятелство с момиче след раздяла. Склонен съм да вярвам че ми е подарък от съдбата.
    Аз ще направя всичко възможно, което зависи от мен. Тя знае, че това ще ме нарани още и май се опитва да го избегне, но няма да се откажа.
    Тя е прекрасен човек и дори да си приятел с нея е благословия.

Град
    В мислите на хората
    Двама човека, врели и кипели в тия неща ти казваме полезен съвет. Вече дали ще го приемеш, или ще си трошиш главата и нервите си зависи от теб.

На твое място бих послушал съвета. Прочети постовете ми преди и ще разбереш защо. Сис също ги чатка нещата.

Dr. Gregory House

Благодаря, но всяко правило си има изключения.

Още си влюбен, не я обичаш толкова. Изградил си си перфектния образ под нейна форма. Избягвай тези ситуации, защото доста често оставаш безпомощен, а това не е особенно приятно.

Ако я обичаше щеше да можеш да вземеш трезво решение.
    Обърни внимание на себе си, пък после мисли момата.

ПП. като писах последния пост мислех да кажа "ей сега ще дойде един валдес да дообясни", ама никой не знае защо се отказах. :Д

Осъзнах, че в цялата история аз съм виновния. Много пъти я наранявах като я ревнувах и един път дори и признах, че едно друго момиче ми допада. Имаше един момент, в който и тя ми каза, че харесвала един - после каза, че като има мен той не и трябва, след това ходили да играят билярд двамата. Как да не ревнувам? Но наистина се разкайвах за постъпките си, а тя каза, че ми прощава. Това, което се случи е логично, според показаното от мен. Заслужавам да страдам сега аз - не че преди ми беше лесно.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    ох милите, и двамата от форума

пиши й ЛС
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    В мислите на хората
    Това, което се случи е логично, според показаното от мен. Заслужавам да страдам сега аз - не че преди ми беше лесно.
    Играеш Христос ли, заблудени ми съфорумнико?

Я излез от филма и се стегни. Неслучайно ти написах някои неща по горе. Виждаш че всичко се развива според писанията ми.

Сис - благодаря

Dr. Gregory House

Е не се прави така.

Валдес - моля.

Тя ми каза, че ме обича... аз попитах какъв е проблема, но атговора беше "не е толкова просто"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си