.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 84

Тема: DC ?

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Цитирай Първоначално написано от Complicated
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Не се ли научи, че се пише някоИ?
    А ти не се ли научи да мълчиш?
    Знам МНОГО ДОБРЕ как се пише, но буквите ми се бъгват доста често и си редактирвам постовете по 5 пъти. Ама и да ти обяснявам няма да схванеш. То трябва да има с кво..
    Съжалявам, че се намесвам, ама не се сдържах. Да се научела да мълчи? Всеки ще пише, каквото си иска, по колкото си пъти иска. Хубаво или лошо- не може всички да са на едно мнение. Научете се да уважавате чуждото мнение, дори да не съвпада с вашето.

http://images2.solestruck.com/dc-shoes/DC-shoes-Chelsea-V-SE-(Battleship-Crazy-Pink)-010604.jpg
    Хубав модел, отвратителна шарка.
    Добре де, аз уважавам мнението и, ама тя вече прекалява. Както казах всеки си има фкус, обаче аз не си налагам мнението като нея. Не само в тази тема е така. И това, че на нея не и харесва нещо, не означава, че не е хубаво.

Тези са готини.

Имам предвид да не го слагат на почти цялата обувка, а да е някакъв по-мъничък и по на тайно място. Примерно ето тези са много хубави, защото надписът не ти вади очите:
    http://stevenkopacz.com/hosted/xb/cu...s/dc_shoes.jpg (Зелените.)
    А и аз бях млъкнала отдавна, ама ти във всеки пост почна да ме споменаваш, ебаси. Знам, че съм интересна, ама не бъди толкова досадна. Умните хора знаят кога да спрат.

оф,боже,много ясно,че ще е сложен знака,въпроса е да не е на цялата обувка!!
    или може би искате като ви видят обувката да е ясно,че е на ДС да не се обърка някой,че са мат стар,моля ви се

ето пример,щом не можете да ме разберете

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Имам DC-кожени миналата зима изкарах с тях 1 път не ми се е намокрил крака.За съжаление тва лято в една кофти вечер ги разрязох на една ламарина без да искам и после ме беше много яд....

Имам предвид да не го слагат на почти цялата обувка, а да е някакъв по-мъничък и по на тайно място. Примерно ето тези са много хубави, защото надписът не ти вади очите:
    http://stevenkopacz.com/hosted/xb/cu...s/dc_shoes.jpg (Зелените.)
    А и аз бях млъкнала отдавна, ама ти във всеки пост почна да ме споменаваш, ебаси. Знам, че съм интересна, ама не бъди толкова досадна. Умните хора знаят кога да спрат.
    По принцип мразя да споря, обаче се ядосах днеска. Да много си ми инетерсна, само ако знаеш колко много. А пък и какво толкова като знака е на почти цялата обувка? Всеки си има вкус и т'ва е. Аре стига сме се карали, ок?

Тези не са лоши. (Колкото да не е спам.)

ДС е една от най сполучливата марка првена за скейт и не само.
    Лично съм имала един чифт, не издържа много, но смея да кажа че аз личнмо не си пазя обувките и т.н. Добро ми е мнението въпркеи всичко и го препоръчвам

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Цитирай Първоначално написано от cactus
    оф,боже,много ясно,че ще е сложен знака,въпроса е да не е на цялата обувка!!
    или може би искате като ви видят обувката да е ясно,че е на ДС да не се обърка някой,че са мат стар,моля ви се

ето пример,щом не можете да ме разберете

Те повечето са им такива ник'во разнообразие... иначе се срещат и хубави.

http://etnies.com/shop/czar-2-mid/assorted/
    http://catalog.elementskateboards.co...ck/white/regal
    http://shop.vans.com/catalog/Vans/en...roy-women.html

Eдни от най-добрите марки според мен + Zoo York и Osiris

Цитирай Първоначално написано от KakaoNaPrax

тези са готини.

Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    Не знам дали са качествени, ама са някакви много цигански.
    абсолютно съгласна съм,по-грозни кецове не съм виждала..
    един хубав модел нямат.
    И кат са сабуди гъза ти беше засмукал чаршафа НАЛИ ?!

Имам доста работи на DC:
    3 тениски
    1 кецове
    1 суичер
    1 дънки

Всичко е от Германия на мн по приемливи цени дори в евро .... Тука нестига че хората няят пари и не носят толкоа такива дрехи ами насвяткали едни цени .................. пффф особено на дрехите

Град
    Somewhere...in The sea...
    Цитирай Първоначално написано от Robe

Всичко е от Германия на мн по приемливи цени дори в евро .... Тука нестига че хората няят пари и не носят толкоа такива дрехи ами насвяткали едни цени .................. пффф особено на дрехите
    Tук в България има голяма надценка на всички скейтърски марки. Навън ако кецовете варират между 30-50-60$, което е супер добре, тук са над 100 лв. (говоря за новите модели). За дрехите няма да говоря.
    Забелязала съм това за нещата на Етнес. Доста скъпички са в България, а навън са си на по-нормални цени. Но ... все пак се набутвам и си взимам от тук.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Град
    Пловдив
    на тези,които не им харесват,да не го дледат и да не ги носят.стига сте се карали за щуротии и сте спамили в темата на момичето.!
    *харесвам ги много и смятам,че определно са качествени
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Аз имам на DC . На мене ми харесват и марката е хубава . Вярно , че не всички неща ми допадат , но все пак не може всичко да е перфектно . Не виждам за какво спорите ? За някакви си кецове ????
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Град
    Somewhere...in The sea...
    ем,бианка,ако не харесваш дс явно си чалгарка

и ти кво,толко ли много помагаш по темата като казваш кво имаш хаххаа
    Помага на темата, защото обяснява, че е доволна от това което има. Престанете да спорите, щото супер много ме дразните.
    Няма значение на кого му харесват и на кого - НЕ !!! МОмичето пита нещо съвсем различно, а именно- имали ли сте кецове на дс и доволни ли сте останали от марката. А не кефят ли ви моделите, кое в моделите ви дразни и къде трябва да бъде поставен символът, който тооолкова не одобрявате.
    Пишете неща по темата кво се обеснявате една на друга - коя била чалгарка, коя не била чалгарка, коя носела конвърс, коя носела дс, кое се казвало кец и кое гуменка...кой модел бил цигански и кой не...Не разбирате ли, че от страни изглеждате супер тъпи и смешни ! Разбирам ви, че се дразните една на друга (следя караницата от страни), но вече просто се изчерпахте и трябва да спрете. Супер досадно е и преебахте темата.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Пишете по темата !!!

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Адските !
    Невероятни са !

Мега фен Аватара на ameli
    всеки с вкуса си ... нямам такива, защото не ми харесват ...
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    цигански?Ти чуваш ли се бе

иначе има много яки модели...държат по много ,преди известно време имах ..
    http://bsksk8.files.wordpress.com/20...863488_300.jpg
    Извиняяявай. Повечето им модели са такива. И са ебати кофите, все едно хлябове гледаш.
    Не са им повечето модели такива.
    http://z.about.com/d/sneakers/1/0/K/9/-/-/dc-shoes.png Тези например са доста добри.
    И за твое сведение някои хора носят такива "хябове".
    виж ся бианке ,тва че ти не ги харесваш и че нямаш такъв стил не означава че са цигански,ок?За мене са супер мега яките... щото съм имала ,останала съм доволна ,харесват ми както и на други хора с подобен стил ...така че носи си там "марковите" обувчици и кецки ол стар ,които се късали на 1вия месец...айде няма нужда..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

цигански?Ти чуваш ли се бе

иначе има много яки модели...държат по много ,преди известно време имах ..
    http://bsksk8.files.wordpress.com/20...863488_300.jpg
    Извиняяявай. Повечето им модели са такива. И са ебати кофите, все едно хлябове гледаш.
    Не са им повечето модели такива.
    http://z.about.com/d/sneakers/1/0/K/9/-/-/dc-shoes.png Тези например са доста добри.
    И за твое сведение някои хора носят такива "хябове".
    виж ся бианке ,тва че ти не ги харесваш и че нямаш такъв стил не означава че са цигански,ок?За мене са супер мега яките... щото съм имала ,останала съм доволна ,харесват ми както и на други хора с подобен стил ...така че носи си там "марковите" обувчици и кецки ол стар ,които се късали на 1вия месец...айде няма нужда..
    Алоо, по-полека. Откъде знаеш пък какъв ми е стилът? И КОЙ ти каза, че ол старките ми са се скъсали на първия месец и че въобще са се скъсали?
    Емблемата е циганска. Точка. Повечето модели са цигански. Точка.

Хора, к`во спорите за глупости?
    Всеки има различен вкус.
    На мене ми харесват всякви хубави кецове... независимо от марката.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Алоо, по-полека. Откъде знаеш пък какъв ми е стилът? И КОЙ ти каза, че ол старките ми са се скъсали на първия месец и че въобще са се скъсали?

виждала съм ти снимките,оттам ти знам стила и във всички подфоруми ти слушахме мрънкането "охх тия кецове се развалиха ,повече такива няма да си купувам" или "много ме болят краката от тях" ....и емблемата не е циганска,всяка марка има емблема и моделите са хубави...айде,.със здраве..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

виждала съм ти снимките,оттам ти знам стила и във всички подфоруми ти слушахме мрънкането "охх тия кецове се развалиха ,повече такива няма да си купувам" или "много ме болят краката от тях" ....и емблемата не е циганска,всяка марка има емблема и моделите са хубави...айде,.със здраве..
    Абе, остави я, тя е.. айде няма да обиждам. И аз и викам със здраве, ама тая продължава да ми се прави на важна.

А някой да знае в момента колко г/д струват по-обикновените модели?

Чула-недочула и си измисля. Да, бях написала, че в началото ме убиваха доста, но с времето всичко се оправи.

аз нямам точно DC но като цяло според мен си струва да дадеш 150 лева за обувки щото примерно аз си карам два сезона с тях и не мардат доста са удобни ся примерно си взех http://www.sbcwomen.com/uploads/Imag...s/gracie_2.jpg супер доволна съм!

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано

Град
    Измерение София
    Ди Си са мн качествени и издръжливи кецове
    "IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си