.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

:) За момичета :)

Понякогаа има дни, в които се чувстваме ужасно, нямаме настроение, не ни се излизаа... Искам да попитам случвало ли ви се е да се събудите сутрин и да си кажете '' Днес ще си почина от всичко и ще обърна малко внимание на себе си '' Иии ако ви се е случвало, какво правите, как релаксирате, кой филм обичате да гледате в такъв ден...

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Да,случвало ми се е.В тези дни обичам да съм сама в нас.Първо закусвам(нещо любимо),мия си зъбките..взимам един хубав душ.Правя си домашна маска за лице,суша си косата..някакви прически.През това време съм си пуснала любима музика.Лакирвам се..такива подобни.
    След това си търся някакъв интересен романтичен филм или комедийка..
    И след това задължително излизам да се позабавлявам с фр.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

На мен не ми се е случвало цял ден да отделя само за такива неща. След душа и лакирането на ноктите обикновено не ми се занимава с нищо друго, а и рядко оставам сама в почивните дни

Едит: иначе бих искала да имам един такъв ден: изтеглям си един куп филми- ужаси и комедии, взимам си душ, мажа се с любимия си лосион за тяло, приготвям сио громно количество пуканки, чипсове и сладолед, спускам щорите, изключвам скайп, телефон, и звънеца по някакъв начин.... пускам филма, лягам на спалнята в/у много възглавници, завивам се с одеялцето ми и се наслаждавам на спокойствието, хараната и филмите.

Това го правех лятото в почивния си ден.Не се затварях баш сама вкъщи... Но примерно се написвах доста добре ставах както каза някой по горе душче мушче хих и ходех на плаж сама.Колкото и странно да звучи е доста интересно и наистина релаксиращо.Няма кой да ти дрънка на главата и т.н.

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

пиишете дее

абе боли ги к**а другите, че ми е лошо настроението
    като имам задължения, няма кой да ги изпълни вместо мен
    иначе ако физически не се чувствам добре, може да си остана вкъщи
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Мега фен Аватара на ameli
    неска ми беше хипер отпуснато и даже заспах на бюрото, докато учех ама никой не ми пита как съм и не му пука за мен
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от ameli
    неска ми беше хипер отпуснато и даже заспах на бюрото, докато учех ама никой не ми пита как съм и не му пука за мен
    ъъъъ...как си?
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от tochica
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    ъъъъ...как си?
    мерси, вече се събудих и съм супер
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    разбира се, че ми се е случвало...
    но аз когато релаксирам не гледам филми и т.н.
    а се грижа за себе си...то по тая логика всеки ден релаксирам ноо..в такива дни прекалявам всичко, което ми хрумне за тялото, лицето, косата го правя...ноктите също и така ми се оправя и настроение и сичко :P
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    Силистра
    Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    Да,случвало ми се е.В тези дни обичам да съм сама в нас.Първо закусвам(нещо любимо),мия си зъбките..взимам един хубав душ.Правя си домашна маска за лице,суша си косата..някакви прически.През това време съм си пуснала любима музика.Лакирвам се..такива подобни.
    След това си търся някакъв интересен романтичен филм или комедийка..
    И след това задължително излизам да се позабавлявам с фр.
    абсолютно съштото
    [..имам родина..]
    [..имам народ..]
    [..имам и вяра..]
    [..имам живот..]
    [..имам надежда..]
    [..имам съдба..]
    [..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    женски мързел.. почивка ,филми и глезене

В неделя съм решила и аз да помързелувам..
    Ще се излежавам до колкото искам..След това ще стана и ще закуся.. После ще си направя маска за лице и ще си пусна някой филм..През това време ще си оправя маникюра..следва душа.. после малко глезотиико по тялото..и мисля пак да спя..

ее хора кефите ме отсякъде

сега ми е такав ден .. гаджето ми го няма в града гледах ..scary movie .. ще си подредя гардероба ще се изправя , ще се оправя с епилатора

Почти винаги мам нещо, което трябва да свърша, но мечтан за мен ден беше такъв като днес - цял ден обикаляне по магазините из мола, Гранда и т.н. :P

Днес ми е такъв ден Наспинках сее , закусих, направих си маска, изкъпах се, оправих си косата ии сега ще гледам филмче

Мега фен Аватара на Hilary_
    еми аз не познавам момиче, на което да не се е случвало ..

при мен ако стана с такава мисъл то никога не оставам само с нея .. не мога по цял ден да седя в нас и да отделям време само и единствено на себе си .. става му скучно ..

Град
    Видин (:
    Най-много ги обичам тези дни. Днес ще си почивам и няма да излизам .. наспах се добре закусих и сега ще гледам някой филм, ще се лакирам, ще се гримирам и ще ям пуканкии
    Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.

http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/

Супер фен
    Ами да,случвало ми се е.По принцип ставам,правя си маска на косата.През това време ям любимото ми нещо.След това си вземам един хуууубав дълъг душ.После си правя маски на лицето,оформям си ноктите,лакирам се.След това лягам и гледам някоя романтична комедия.После най-често излизам навън,защото ми е доскучало цял ден вкъщи.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    еми аз не познавам момиче, на което да не се е случвало ..
    Каэвам се Никол.Вече поэнаваш.

Не обичам да си стоя вкъщи.Дори и да имам адски много работа,пак предпочитам да си я върша и да прекарвам колкото се може по-малко време вкъщи.Хипер активна съм.
    [size=7][b][u]fosse cos

наближава уикенда какво мислите да правите през тези дни

Имала съм такива дни разбира се.И съм свикнала, за да се почувствам добре да се обезкосмя навсякъде/е не че не го правя, но за да се чувствам добре го правя понякога, дори и да имам 5 косъма/После да си направя маска за лице, после за коса, после да си намажа тялото с лосион след като се изкъпя, да си отрежа малките нокти на краката и изобщо цялостно да се погрижа за вида си в рамките на 1 ден.И след като го направя това се чувствам добре, защото съм отделила внимание за себе си и съм направила всичко, за да изглеждам добре.После си пускам някое филмче, но винаги различни ии понякога и слупам музика и това е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си