Когато бях девети клас въпросната госпожа ме остави на поправка по "Психология и Логика" наложи ми се да изям учебника,за да си взема изпита.Сега съм 10кл и тази госпожа пак ми преподава имам чуството,че няма да ме пусне и тази година!Психоложката постоянно ни обижда,че сме изруди,били сме ощетени от природата и господ и куп още глупости.Проблема е там,че много говори не ни дава думата,а ако по случайност зададе на някой въпрос,тя започа да се заяжда и пак запява старата песен, че сме олигофренчета!Ти дори да знаеш целия урок,тя ще намери нещо,за което да се хване да се заяде и да ти намали оценката.Говорихме с класния ръководил и тя ни каза "Деца нищо и никой не може да ви помогне,дори да извикате родителите си,тя няма да ги излуша и ще ги надприказва"Директора отказва да се занимава с тази госпожа,а най-лошото е,че тя е единствения учител по "психология и логита","етика и право","философия" и т.н.
Какво да правя?Да стоя и да мълча в часовете ли?Или да не спирам и да се мъча да и покажа,че знам?