.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Любов и секс

Добре, ще ползвам рега на сестра ми. Не знаех точно дали съм уцелила раздела ,ама карай. Значи ходя с едно момче от около 14 месеца. Достату4но дълго че да се опознаем добре и тн. Имали сме си проблеми, караници и какво ли още не. Главният проблем спред мен обаче е е секса. Обичам priatelia si страшно много и да кaжем си изкарваме една супер готина седмица през, която e страхотно и безпроблемно после нещата опират до секс. И нещо сиaкаш ме спира да правя секс с него. Обичам да си лежим заедно и тн, обаче просто не ми се прави секс. Наистина секса не е много добър, даже болезнен. Започнахме преди около 6 месеца ,обаче по-добре не става. Както и да е аз се опитвам и опитвам. В последно време напълно се отдръпнах от него в това отношение и това го изнервя. Усещам го. Караме се все повече и той започна да ми го натяква. Онзи ден бяхме на вила и аз се притеснявах,защото много хора се опитваха да влязат, а така и така секса е малко мъчителен та и да ни висят на главите. Той се разсърди и си тръгна и каза че вече няма да идва с мен по такива места. Сега заминава да учи в софия. Притеснявам се че там може да си намери това, което на нас ни липсва. А много се обичаме попринцип. Само да имаше начин да премахнем това напрежение. Проблема е че нямаме много възможности например ,,у тях или у нас,, Помогнете аз също вече се изнервям от непрекъснатото натякване и скандали. Какво да правя

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами ти сама казваш, че секса е "болезнен" за теб .. това трябва да се дължи на нежелание от твоя страна и може би не достатъчно старание от негова .. защо не поговориш с него на тази тема?? Опитай се да намерите точното решение при това положение .. Ако си мълчиш нищо няма да постигнеш ще става все по - лошо и той все повече ще се изнервя (заради нежеланието ти нищо чудно да го потърси на друго място .. ) говори с него!!! успех ..

Колкото по-отпусната си, толкова по-безболезнено ще е. Може и да прочетеш това-онова за секса...

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Поговори с него по тази тема - може да се оправят нещата

знам достатуцно за секса. Не сме някакви хлапета на по 15 години. Той заминава да учи др-та седмица - на 19 е, а аз на 18. чела съм достатуцно , както казах имаме 6 месеца и практика и не става нз защо. каквото и да правим. проблема е напрежението което този проблем създава помежду ни. говорим ама той се сърди

Мега фен Аватара на Hilary_
    е за какво се сърди .. хем иска да правите по - често секс ... хем се сърди като се опитваш да оправите нещата по между ви .. Обясни му, че няма смисъл от това сърдене .. или ще става или няма .. Според мен точно това напрежение идва от липсата на комуникация между вас .. (мое мнение .. )

обмисляла ли си варианта да потърсиш помощ от специалисти? ако се притесняваш няма начин да няма някъде и анонимно да се свържеш...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен Аватара на RaZzer
    Ако те обича - има начин да му обясниш ситуацията с разговор, ако не - най-вероятно ще си намери друга там, където учи... но пък в този случай не мисля, че губиш, защото няма смисъл да си с момче, което не те обича истински
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Не може да е толкова зле ?! Тои първият ли ти е ? Чувал съм момичета да се оплакват даже и след 1 година че още ги боли ...Другото как да премахнеш напрежението пийнете нещо винаги помага виното е много хубав афродизияк.Някаде четох че ако в една връзка секса е добре сичко е добре ... Така е !!!
    ПС:Хвани го и говорете яко не се джаскаите просто говорете и по време на секс като трябва ...

Щом те обича би трябвало да те разбере !!! Замисляла ли си се дали не е с теб само заради секса ? Поговорете, обясни му как стоят нещата ... говорене,говорене това ще оправи нещата ... Успех !!!
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си