Хора кажете някакъв съвет.Мойта приятелка си харесва едно момче да го наречеме х.И въпросния Х вчера ми предложи да станеме гаджета обаче аз му отказах 1-во защото е по-малък 2-ро защото не го харесвам и 3-то защото мойта приятелка си го харесва.Но той за тва последното не знаеше и ме "изнуди" да му кажа и аз му казах че тя го харесва.Аз го питах дали я харесва и той каза НЕ.И става мн гадно,защото тя мисли да му признае и той ше я отцепи ,а ако и кажа че не я харесва и да не си прави труда да му признава тя ше ме пита откъде знам и ше трябва да си призная че ми е предлагал, което също е мн гадно така че ми дайте някакъв съвет! плсссссссссс
ми не е трябвало да му казваш, че тя го харесва, сега, ако тя разбере ще трябва да си понесеш последствията
![]()
а пък и не е болка за умиране, ще кажеш, че тоя те е изнудил и т.н., ако ти е добра фр. ще те разбере.
<N>
Вестоносеца често обира пешкира така че внимаваи ...
апфф .. мии какво като ти е предложил?? Нали си м уотказала?? Какъв е проблема тогава .. смисъл ти не си виновна, че той те харесва ..![]()
по - добре й кажи, за да не се излага излишно ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Наистина не е трябвало да му казваш.
Ако бях на твое място щях да й разкажа всичко. В крайна сметка ако сме толкова добри приятелки ще се опитам да я предпазя от излагация пред него, а тя от своя страна няма да ми се разсърди, защото аз така или иначе съм му отказала...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от kAlpaZan
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Кажи й - какво като ти е предложил , ти не си виновна , че той те харесва!!! Няма за какво да ти се сърди тя!!!??? Продължавате да ме изненадвате!!!Кажи й - така поне няма да се изложи , сигурна съм , че ще разбере
![]()
кажи й всичко....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
и аз така мисля, ако и обясниш както трябва ще те разбереПървоначално написано от vas4e3to0
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
и аз съм на това мнениеПървоначално написано от Hilary_
Ааа само да те питам-как е успял да те "изнуди"?
това с изнудването.. направо.. как може да споделиш тайната на приятелката си независимо, че той е пожелал или там каквото е станало. нее е трябвало да го правиш според мин. кажи и, че той ти е предложил и така..![]()
Клюкарски историиИстината е, че ти не си й никаква приятелка щом не можеш да й запазиш тайната...Сега си понеси последствията
![]()
лапешка работа....
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Мхм...Първоначално написано от LoveRetroMusic
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Първоначално написано от kAlpaZan
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Ти си бати тъпата приятелка!
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
еми тя кат те пита ут де знайш ще и кажеш че просто сте си говорили и така нататака или просто и кажи всичко коет е станало ;0
* brunettes
do it better ;] ..
Не е проблем че съм казала ние нещо веднъж се лигавехме и аз викам ше кажа на Х че го харесваш и тя вика не ми дреме даже по добре ше стане ако кажеш обаче аз не исках да казвам.Иначе мс за съветчетата ама на Доллистар хич не ме изкефи защото аз правя две в едно хем питам за нея хем мене си се спасявам