.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: SOS

Град
    Радомир

SOS

Хора кажете някакъв съвет.Мойта приятелка си харесва едно момче да го наречеме х.И въпросния Х вчера ми предложи да станеме гаджета обаче аз му отказах 1-во защото е по-малък 2-ро защото не го харесвам и 3-то защото мойта приятелка си го харесва.Но той за тва последното не знаеше и ме "изнуди" да му кажа и аз му казах че тя го харесва.Аз го питах дали я харесва и той каза НЕ.И става мн гадно,защото тя мисли да му признае и той ше я отцепи ,а ако и кажа че не я харесва и да не си прави труда да му признава тя ше ме пита откъде знам и ше трябва да си призная че ми е предлагал, което също е мн гадно така че ми дайте някакъв съвет! плсссссссссс

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    ми не е трябвало да му казваш, че тя го харесва, сега, ако тя разбере ще трябва да си понесеш последствията

а пък и не е болка за умиране, ще кажеш, че тоя те е изнудил и т.н., ако ти е добра фр. ще те разбере.
    <N>

Вестоносеца често обира пешкира така че внимаваи ...

Мега фен Аватара на Hilary_
    апфф .. мии какво като ти е предложил?? Нали си м уотказала?? Какъв е проблема тогава .. смисъл ти не си виновна, че той те харесва ..

по - добре й кажи, за да не се излага излишно ..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Наистина не е трябвало да му казваш.
    Ако бях на твое място щях да й разкажа всичко. В крайна сметка ако сме толкова добри приятелки ще се опитам да я предпазя от излагация пред него, а тя от своя страна няма да ми се разсърди, защото аз така или иначе съм му отказала...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от kAlpaZan
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Кажи й - какво като ти е предложил , ти не си виновна , че той те харесва!!! Няма за какво да ти се сърди тя!!!??? Продължавате да ме изненадвате!!! Кажи й - така поне няма да се изложи , сигурна съм , че ще разбере

кажи й всичко....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен Аватара на go71n
    Цитирай Първоначално написано от vas4e3to0
    Кажи й - какво като ти е предложил , ти не си виновна , че той те харесва!!! Няма за какво да ти се сърди тя!!!??? Продължавате да ме изненадвате!!! Кажи й - така поне няма да се изложи , сигурна съм , че ще разбере
    и аз така мисля, ако и обясниш както трябва ще те разбере
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    апфф .. мии какво като ти е предложил?? Нали си м уотказала?? Какъв е проблема тогава .. смисъл ти не си виновна, че той те харесва ..

по - добре й кажи, за да не се излага излишно ..
    и аз съм на това мнение

Ааа само да те питам-как е успял да те "изнуди"?

Супер фен Аватара на katericArofl
    това с изнудването.. направо.. как може да споделиш тайната на приятелката си независимо, че той е пожелал или там каквото е станало. нее е трябвало да го правиш според мин. кажи и, че той ти е предложил и така..

Клюкарски истории Истината е, че ти не си й никаква приятелка щом не можеш да й запазиш тайната...Сега си понеси последствията

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    лапешка работа....
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    Мхм...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Вестоносеца често обира пешкира ,така че внимавай ...
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Голям фен Аватара на Dollystar
    Ти си бати тъпата приятелка!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

еми тя кат те пита ут де знайш ще и кажеш че просто сте си говорили и така нататака или просто и кажи всичко коет е станало ;0
    * brunettes
    do it better ;] ..

Град
    Радомир
    Не е проблем че съм казала ние нещо веднъж се лигавехме и аз викам ше кажа на Х че го харесваш и тя вика не ми дреме даже по добре ше стане ако кажеш обаче аз не исках да казвам.Иначе мс за съветчетата ама на Доллистар хич не ме изкефи защото аз правя две в едно хем питам за нея хем мене си се спасявам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си