- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Червена коса |(
ами,оня ден си сложих оцветител на Палете (тъмна череша)И стана ужасно,да го еа.Пише,че след 6-8 изкъпвания ще се махне.Вчера се изкъпах,но не видях да пада нещо от боята
Не трябва ли да пада всеки път като се къпя. Искам да го махнааа,ужасно е
![]()
Какъв цвят ти е била косата преди това. Понякога като си купи6 оцветител нестава същия цвят.
По добре иди на фризьор да ти я оправи.![]()
ами,тъмно руса е..на опаковката пишеше,че е за тъмно руса косаНо тва е оцветител и ще се махне..мисля
Но питам кога?
![]()
Не разчитай много на махането, по-добре бягай при фризьора.
ми,тя започна д се махааа.мисля,че до 3-4 изкъпвания най-много ще се махне всичко![]()
Аз се бях боядисал в червена коса и беше доста гоод .
Къпи се по 3 пъти на ден и за седмица няма да имаш и кичур .
Ми,то не стана лошо,но просто явно съм я измила повече и няко кичури не се боядисаха..И трябваше да избера друго,не тъмна череша,защото стана някво розово-червено xD ся чакам да се махне и повече без оцветители
![]()
ами и аз се правих с този оцветител лятото ама ми стана много хубаво, даже ме беше яд че падна бързо. Ама моята коса е светло-кестенява по принцип. При всяко измиване ми падаше по-малко, така за 4,5 измивания ми падна цялото. Много ме беше яд, надявах се повече да издържи ама не. Мисля че и при теб трябва да стане, утре пак си я измий, ама я мий продължително време, ще видиш даже водата от косата ти как ще се оцвети и като си подсушиш косата, кърпата ще ти стане червена![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
яйцето отмахва боята![]()
So get down move your body,
Move your body all night long
Body, body all night long
Move your body all night long
Ooh, ooh …
10x ((:
то ся стана даже готино,защото се изми и е някво розово и малко русоиии съм няква весела
![]()
честото миене на коса изтощава косата и я омазнява,няма да обяснявам защо,предполагам знаеш![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
няма да се махне.Отенакът ще остане.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
и аз бях червенокоса обаче ми отиваше и беше мн яко
i1v3e7y