- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Питане за кафето?
Абе незнам обаче миналата седмица бяхме на купон в една фр и бяхме по улиците цяла нощ и на другия ден бяхме на училище сутринта само пиеме кафее.. а тя ми е наблъскала супер мн кафее сложих повече захар и горе долу беше добре на вкус.. ии вечее 2/3 час сърцето ми щеше да се пръсне почнахам да ми треперят ръцете ужас напрао никога не бях пила толкова силно кафе ама беше ебати купона ;д
Със високо дигнат среден пръст вървя и псувам...
Нима тея бълъци ще ме определят колко струвам...
Все пак съм се родила за да живея,
а не да следвам нечия ИДЕЯ !!!
Ами аз по принцип не пия мн кафе и ако пия ще е 3в1 или дълго и го пия с цигара ако има кой да даде![]()
Силно кафе без захар. Не харесвам лайната 3в1 и прочее. Кафето върви с цигари и не ям докато пия кафе...
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Гадно ми е, не пия... а комбинацията кафе/цигара винаги буди недоумение и погнуса в мен.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Аз тъкмо приключих със сутрешното кафе и цигари.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Пия страшно много кафе хубаво черно кафе препорачително двоино с кафява захарНе обичам 3 в 1
Кафето трябва да е силно и леко горчиво
Забравих да кажа че тази седмица съм на пречистваща диета без кафе че съм станала манияк ... Тази седмица само вода ябълки и рибаот другата само по 1 кафе
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Не пия кафе.. Предпочитам Coca-Cola Black![]()
времет0 тu uztuча
дам.Първоначално написано от HardcoreSyndrome
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Първоначално написано от EarthShaker
Всяка сутрин 3в1 на даскало нескафе от машината и в нас ако ми се пие пак 3в1:P
действа ми много добре,особено сутрин.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Всяка сутрин пия.Предпочитам виенско,обаче на училищната лафка ще видя,ама през крив макарон и затова като съм на училище пия 3в1.Пия по минимум 1 кафе,но често ми се събират и по 2-3.Днес например пия 3то.Просто без кафе не ми започва деня
![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Пих кафе (нес в повечето случаи) по 6-7 пъти на дени ги намалих на 2, само щото непрекъснато бях нервна, сега наистина се поуспокоих
![]()
![]()
Първоначално написано от hottie
Да питам за еспресото. Само от машиан ли се прави или може от пакетета като другите аз знам само от машина? И май не трябва да се слагат сметана и др неща развалят аромата и вкуса. Иначе еспресото и аз си го обожавам и от машина по 0.30 си пия
![]()
![]()
![]()
Тая тема обра точки над 1500 пъти е видяна над 60 отговора има гордея се с това![]()
![]()
![]()
![]()
И аз така мисля,поне за събуждането.Първоначално написано от woshata
Иначе 3 и 2 в 1 не са кафе ами нещо ако ти си пие сладко и топло и не е топъл шоколадИначе мляко с нес също ми харесва,но зависи къде го направят
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh