.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67

Град
    Sofiq
    Абе незнам обаче миналата седмица бяхме на купон в една фр и бяхме по улиците цяла нощ и на другия ден бяхме на училище сутринта само пиеме кафее.. а тя ми е наблъскала супер мн кафее сложих повече захар и горе долу беше добре на вкус.. ии вечее 2/3 час сърцето ми щеше да се пръсне почнахам да ми треперят ръцете ужас напрао никога не бях пила толкова силно кафе ама беше ебати купона ;д
    Със високо дигнат среден пръст вървя и псувам...
    Нима тея бълъци ще ме определят колко струвам...
    Все пак съм се родила за да живея,
    а не да следвам нечия ИДЕЯ !!!

Град
    BurgasS
    Ами аз по принцип не пия мн кафе и ако пия ще е 3в1 или дълго и го пия с цигара ако има кой да даде

Не пия кафе

Силно кафе без захар. Не харесвам лайната 3в1 и прочее. Кафето върви с цигари и не ям докато пия кафе...
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Гадно ми е, не пия... а комбинацията кафе/цигара винаги буди недоумение и погнуса в мен.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Аз тъкмо приключих със сутрешното кафе и цигари.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Пия страшно много кафе хубаво черно кафе препорачително двоино с кафява захар Не обичам 3 в 1 Кафето трябва да е силно и леко горчиво

Забравих да кажа че тази седмица съм на пречистваща диета без кафе че съм станала манияк ... Тази седмица само вода ябълки и риба от другата само по 1 кафе
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    Не пия кафе.. Предпочитам Coca-Cola Black
    времет0 тu uztuча

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от HardcoreSyndrome
    Силно кафе без захар. Не харесвам лайната 3в1 и прочее. Кафето върви с цигари и не ям докато пия кафе...
    дам.
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    никакво

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Всяка сутрин 3в1 на даскало нескафе от машината и в нас ако ми се пие пак 3в1 :P
    действа ми много добре,особено сутрин.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Всяка сутрин пия.Предпочитам виенско,обаче на училищната лафка ще видя,ама през крив макарон и затова като съм на училище пия 3в1.Пия по минимум 1 кафе,но често ми се събират и по 2-3.Днес например пия 3то .Просто без кафе не ми започва деня
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Пих кафе (нес в повечето случаи) по 6-7 пъти на ден и ги намалих на 2, само щото непрекъснато бях нервна, сега наистина се поуспокоих

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Обожавам кафе и без него не мога. Може би е на психичека основа, но ако не изпия поне 2 кафета на ден не се чуествам добре. Задължително сутрин и задължително следобед. Като понякога пия и до 4 кафета.
    Кафето трябва да е еспресо, късо и чисто. Взимам си една смес от магазин за кафе. Иначе Лаваца много обичам.
    Да питам за еспресото. Само от машиан ли се прави или може от пакетета като другите аз знам само от машина? И май не трябва да се слагат сметана и др неща развалят аромата и вкуса. Иначе еспресото и аз си го обожавам и от машина по 0.30 си пия

Тая тема обра точки над 1500 пъти е видяна над 60 отговора има гордея се с това

Повече от фен Аватара на JohnnyQuid
    Град
    САМОКОЗ

Цитирай Първоначално написано от woshata
    всяка тъпа сутрин двойно чисто кафе без захар или евентуално с 1 захарче
    преди го пиех с аааадски много захар, но ефекта да ме събуди беше под нулата и прекратих
    3 в 1-то е помия
    2 в 1-то също
    и го пия с цигара, баш като пълните отрепки, амаа са.
    И аз така мисля,поне за събуждането.

Иначе 3 и 2 в 1 не са кафе ами нещо ако ти си пие сладко и топло и не е топъл шоколад Иначе мляко с нес също ми харесва,но зависи къде го направят
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си