Добре, ще ползвам рега на сестра ми. Не знаех точно дали съм уцелила раздела ,ама карай. Значи ходя с едно момче от около 14 месеца. Достату4но дълго че да се опознаем добре и тн. Имали сме си проблеми, караници и какво ли още не. Главният проблем спред мен обаче е е секса. Обичам priatelia si страшно много и да кaжем си изкарваме една супер готина седмица през, която e страхотно и безпроблемно после нещата опират до секс. И нещо сиaкаш ме спира да правя секс с него. Обичам да си лежим заедно и тн, обаче просто не ми се прави секс. Наистина секса не е много добър, даже болезнен. Започнахме преди около 6 месеца ,обаче по-добре не става. Както и да е аз се опитвам и опитвам. В последно време напълно се отдръпнах от него в това отношение и това го изнервя. Усещам го. Караме се все повече и той започна да ми го натяква. Онзи ден бяхме на вила и аз се притеснявах,защото много хора се опитваха да влязат, а така и така секса е малко мъчителен та и да ни висят на главите. Той се разсърди и си тръгна и каза че вече няма да идва с мен по такива места. Сега заминава да учи в софия. Притеснявам се че там може да си намери това, което на нас ни липсва. А много се обичаме попринцип. Само да имаше начин да премахнем това напрежение. Проблема е че нямаме много възможности например ,,у тях или у нас,, Помогнете аз също вече се изнервям от непрекъснатото натякване и скандали. Какво да правя