Чиста мъчителност!!! Много гадно - ето и историята ми!!! :
Един ден отивам с мойта бфф на лагер с училището на морето!!!Първите три дни всичко е год - купони , дискотеки , плажове , басейни... Но на четвъртия виждам едно момче!! Момче от детската ми градина в което изведнъж се влюбвам - Ей така , не мога да повярвам!!! След два дена аз му казвам , че го харесвам и той ми предлага да станем гаджета - та така ... ставаме!!! Но на другия ден бфф - то ми казва , че го харесва , а аз точно щях да й кажа , че с него сме гаджета Няколо дни се чуда как да й кажа и на втория ден й признах - тя ме разбра и ми каза , че няма за какво да се караме и че има други момчета!!! Много се зарадвах!!1 Обаче след 2 месеца късам с него!! И тогава тя ме пита дали още го харесвам - аз й казвам Не и че вече го мразя!!! Тогава тя много се развълнува!!! Оказало се е че тя през тези два месеца не е спирала да мисли за него!!! Аз й казвам да отиде да го пита може нещо да се получи!!! И на другия ден тя идва с наведена глава и плач Питам я какво е станало и тя ми каза , че той я напсувал и и казал , че е ужасно грозна и никога няма да й стане гадже!!! Това я разби тотално!!! Аз отидох при момчето попитах го защо е направило така и то ми сподели , че още ме харесва!!! Казах му , че няма какво да направя аз и , че не го харесвам!!! Той ме разбра и си тръгна!!! Но приятелката ми се затвори в себе си!? Сега тя видяла , че на скайпа си пиша , че имам още една моя бфф и ми се разсърди още повече - каза ми , че никога не ме е предавала така и , че момчето е НАЙ-ГОЛЕМИЯ проблем!!! Сега какво да правя - как да й обясня , че тя е най-добрата ми бфф и винаги ще е такава , и че вече не обичам онова момче!!! Опитах всякак , но нейния характер е ужасен и не иска да ме слуша!!!
Моля ви спестете си лошите фрази - аз искам само помощ!!!