Цитирай Първоначално написано от TheBlueAvalanche
Какво, не ти стиска да й обясниш колко важна е за теб лице в лице, та затова ще изпозлваш лайняния скайп? Good for you! Може би ще успееш да се смъкнеш още в очите ми и не само в моите, предполагам.
Забравих да спомена - дума мъчителност не съществува. Думата, която ти трябва, е мъчение.
PurpleDream, как бе, тя си има мнооого бфф-та, които си лофффка изключително много. Защо да не го покаже? Мани, не се опитвай да ги разделиш, защото двете са еднакво зле. Баш една за друга са си.
Точно това направих преди малко - скъсах писмото обадих й се по телефона и й казах , че отивам до у тях замалко!!! Когато видя подаръка ми - двете прасенца се зарадва - обясних й всичко и тя ми каза , че просто се шегувала и знаела , че тя е всичко за мен!!! Отидох и до блока на онези дет преди бях написала в подписа си - пфф приятелки!!! Казах им , че са само приятелки за мен , но не й най-добри!!! Всичко се нареди!!
п.п. А за момчето - казахме си да не се караме за тоя боклук и , че ще си намерим други други не друг и сега излизам навън при нея!!!! Чао и мерси за обидите!!!