- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подут пръст от писане
Предполагам на всички им се случва , да им се подува пръста и да придобива тъпа форма .. искаам да го управя , има ли някъв начин ?!
Доколкото знам не може, но когато дойде периода, в който не пишем тооооолкова много би трябвало да спадне от самосебе си
пък моя пръст като почна да пиша много придобива няква адски смешна форма
все едно има ръб![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
и моя е така .. ужаасПървоначално написано от POLLINA
![]()
ами едственото спасение да не пишем![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аз на средния пръст там където ми го натиска химикала ((оомммгг;д;д;д) ми е червено и от 1-2 годинКи си го имам..![]()
Т'ва е много гадно.На една приятелка и става така и май още не се се оправило.Аз пък нямам такива проблеми, но за сметка на т'ва пръстите ми са дебели и криви.![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Няма начин да се оправи освен ако не пишеш 1-2 дни! И аз съм така.. днес писах мн и средният ми пръст ме боли и се подуСлед някоя др седмица ще си стане на мазол (там където се допира химикала) и няма да усещам болка, също и при вс останали
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
аз пък имам на средния пръст там където ми се допира химикала нещо като мазол и е супер смешно. всяка година през лятото ми спада, а през учебното време отново се подува![]()
Аз имам топче на средния пръст от писане и няма да се махне,но само аз си го забелязвам и не е проблем.
+ 1Първоначално написано от POLLINA
![]()
И мойто е такова,ама си го имам и лятотоПървоначално написано от brokeninside13
![]()
![]()
и при мен е такаПървоначално написано от brokeninside13
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Лепенки е решението. ((:
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
аз имам израстах някакво подуто е на средния пръст.ама ся е спаднало малко от както завърших хаха
На мен също ми се получава,когато пиша,всмисъл добива формата на химикалката и аз си го оправям като че ли работя с глина.. но не си е останал така в никакъв случай..да чукаме на дърво..
![]()
Първоначално написано от Biskfitka
и аз преди имах..много се дразнех, а и понякога болеше
да подчертая ПРЕДИсега нямам такъв проблем..не че химикала ми е мекичък..май писането уредя..
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Хора не се шашкайте!Това е съвсем нормално.Просто не натискайте химикала много като пишете![]()
Priceless..
Първоначално написано от Biskfitka
и аз така само че на безименния,щото пиша по различен начин (не си го подпирам химикала на средния ми на безименния)питала съм лекар как може да се махне и ми казаха или с азот да се изгори или да се изреже тая част..просто при търкането м/у химикала и кожата се получава..кофти е ама по добре така отколкото да ме режат нещо
![]()
10 пъти да напишеш глагола ''оправям''!!!
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()