- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подут пръст от писане
Май от тука само на мен не ми се е случвало?!![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Да, щото иначе няма как да ме убедиш, че имаш "бабунка" на пръста.Първоначално написано от guinessgirl
Аз имам още от ученическите години, май ми се появи към 8ми клас....и сега вече когато съм на преклонна възрастВъпреки, че не съм писала с химикала от едно известно време....тя все още си живее на пръста ми....Не мисля, че някога ще се махне от там, но като се замисля... не ми пречи особено
Give me your best shot motherfucker!
хах, и аз като пиша ми се сплесква възглавничката на пръста, среднияаз щото много странно пиша, и тояно на средния много смешно ми се сплесква
ама като мине известно време се оправя
WTF ?!Първоначално написано от POLLINA
![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
,,POLLINA написа:
пък моя пръст като почна да пиша много придобива няква адски смешна форма
все едно има ръб Laughing
,,и моя е така .. ужаас Very Happy,,
ПРИ МЕН Е СЪЩОТО![]()
![]()
![]()
Аз пък никога не съм имала такива проблеми...![]()
![]()
И аз съм така![]()
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
И моят пръст е такаОт 4-5 години си го имам ... и нито лятото нито някой др. сезон се маха
![]()
Аз пък имах пришка на палеца от много острене на моливи![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
и аз имам такова на пръста където ми се подпира химикала и е ужасни много го мразя тва топче![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
phaxhahh при мен е същотоПървоначално написано от RainbowGirl
![]()
![]()
![]()
и при мен се появи от преди 3-4 дена ... на средния пръст е и е много гадно .. все едно имам мазол![]()
Зависи как държиш химикала
Имам позната която има на пръста нещо като бучка![]()
от писане
На мен нищо не ми става
Нашата класна каза, че си е правила такава операция за премахване на тоя кокал, който излиза... Явно има начин
![]()
![]()
Аз като не пиша и нищо не ми се сплесква,подува,зачервява или деформира
![]()
естествено .. ама тези като мен дето пишат им се подува пръстаПървоначално написано от extincti0n
![]()
Аз имам някакво нещо на средния пръст, понеже пиша по уникално странен начин, бая натискам химикала и много здраво го държа, пък пиша страшно много.![]()
Яд ме, защото от близо бая си личи, ама тва го имам сигурно от четвърти-пети клас и съм свикнала вече.
Същата съм , абсолютно същата !Първоначално написано от Shadowsogirl
![]()