ами може ли да ми кажете къде се намират тея магазини 'на тъмно' и 'озз'![]()
![]()
Е кво ти пречи да си зимаш от На тъмно,там има адски,аз имам две на Мерилин Менсън и на Хим от там![]()
Брях,брях
Не мога да го обясня, но ще се опитам... Terranova на центъра... Та срещу нея има една уличка... и там в една къщичка по едни стълбички е Озз а малко по-нататък е На тъмно има голяма табела мисля, че беше на На тъмно в началото на уличката... (за Варна става дума)Първоначално написано от cool4eto0
http://www.natamno.com/store.php?city=varna <-- ако това ще помогне...![]()
Приятел е този, който идва, когато целият свят си отива! :P
До кой от всичките Бурлекси ?Първоначално написано от MichellePhan
А за лентите мисля, че имаше в Озз и На тъмно, аз си взех една от магазинче до хуманитарната отстрани... едно розово... там има доста и по пазара (колхозния)... абе в магазини за сувенири май... по скоро за джунджурии ...
http://www.natamno.com/e-shop/20/124.html
Около Хуманитарната гимназия, в него район има магазин, продават значки, украшения и всякакви такива джунджурийки![]()
Първоначално написано от justMags
сега, ако кажеш къде намери тези значки, много ще те обичамИ аз съм луднала на тема значки и ще се радвам да ми кажеш място, където продават значки от по-хубавите
![]()
ммм... дам аз уча там ... отстрани към пътя (долната страна)има едно кафе и след кафето има едно много малко магазинче ние му викаме розовото...
до Хуманитарната има една пица Бънди и до нея има книжарница на 2 етажа от там си взех тея на мики маус за по 0.20 лв. (не ме бива много в обясненията) не се надявам да ме обичаш, а да си ме разбрала![]()
![]()
хора..
кфо говорите бе !?
аз за по-ефтини от 2 лв. значки не съм чувала(или поне в София.. )
О.о
Първоначално написано от justMags
Разбрах те напълноМерси, само да почнем училище и отивам да проверя за значки
Разбрах те, и все пак те обичам ;д
![]()
все пак мерси
(че ме разбра ... и че ме обичаш)![]()
![]()
![]()