.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: Значки

Hybrid View

Фен Аватара на cool4eto0
    Град
    vn
    ами може ли да ми кажете къде се намират тея магазини 'на тъмно' и 'озз'

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Е кво ти пречи да си зимаш от На тъмно,там има адски,аз имам две на Мерилин Менсън и на Хим от там
    Брях,брях

Цитирай Първоначално написано от cool4eto0
    ами може ли да ми кажете къде се намират тея магазини 'на тъмно' и 'озз'
    Не мога да го обясня, но ще се опитам... Terranova на центъра... Та срещу нея има една уличка... и там в една къщичка по едни стълбички е Озз а малко по-нататък е На тъмно има голяма табела мисля, че беше на На тъмно в началото на уличката... (за Варна става дума)

http://www.natamno.com/store.php?city=varna <-- ако това ще помогне...
    Приятел е този, който идва, когато целият свят си отива! :P

Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    Ами до един Бурлекс има едно магазинче със много яки значки по 0.50 (със черепи,звезди....) + това има и хубави ленти за ръце....Вие знаете ли къде продават хубави ленти във Варна (освен Happy house)
    До кой от всичките Бурлекси ?
    А за лентите мисля, че имаше в Озз и На тъмно, аз си взех една от магазинче до хуманитарната отстрани... едно розово... там има доста и по пазара (колхозния)... абе в магазини за сувенири май... по скоро за джунджурии ...
    http://www.natamno.com/e-shop/20/124.html

Около Хуманитарната гимназия, в него район има магазин, продават значки, украшения и всякакви такива джунджурийки

Цитирай Първоначално написано от justMags
    padam si po 4erep4eta no ne vsqkakvi mn s1m pritenciozna a da me orientirate v koi po to4no knijarnici da t1rsq i za cenite az si namerih za 20 stotinki na miki maus iskam na sponge bob , hello kitty i takiva ligavi istorii... malko mai stafam nahalna sorry

сега, ако кажеш къде намери тези значки, много ще те обичам И аз съм луднала на тема значки и ще се радвам да ми кажеш място, където продават значки от по-хубавите

ммм... дам аз уча там ... отстрани към пътя (долната страна) има едно кафе и след кафето има едно много малко магазинче ние му викаме розовото...

Повече от фен Аватара на Ambrosia

до Хуманитарната има една пица Бънди и до нея има книжарница на 2 етажа от там си взех тея на мики маус за по 0.20 лв. (не ме бива много в обясненията) не се надявам да ме обичаш, а да си ме разбрала

Град
    в света на приключенията ..
    хора..
    кфо говорите бе !?
    аз за по-ефтини от 2 лв. значки не съм чувала (или поне в София.. )
    О.о

Цитирай Първоначално написано от justMags
    до Хуманитарната има една пица Бънди и до нея има книжарница на 2 етажа от там си взех тея на мики маус за по 0.20 лв. (не ме бива много в обясненията) не се надявам да ме обичаш, а да си ме разбрала

Разбрах те напълно Мерси, само да почнем училище и отивам да проверя за значки Разбрах те, и все пак те обичам ;д

все пак мерси
    (че ме разбра ... и че ме обичаш)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си