- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Можете ли да пеете?
някой ми казват,че мога (убедена съм,че това е долна лъжа)
а други казват,че пея ужасно фалшиво :Д
според мен твърдо не мога. ;р
we are rockstars.
Някои ми казват, че имам хубав глас... Избягвам да пея пред хора, но понякога не се усещам и си пея на улицата...Поне е тихо и никой не ме чува...
Иначе нямам записи и не искам да имам.
![]()
Blindness feeds the world to madness...
Не мога да пея,но пея.
И не ми пука.Докато хората,около мен не изгубят слуха си,ще си пея,колкото ми душа иска![]()
Пея само когато съм сама вкъщи и под душаИначе рискувам да осакатя нечия слухова система
![]()
жiвэя с мiсьлта,чэ сi някьдэ там...
Пея доста добре, сега обаче ме мързи да търся в караоке сайта дето има мой записи някоя песен дето съм я пял, но скоро ще пусна.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
Не особено. Някой път ще изкарам някоя песен добре, но повечето пъти не става. Пък и много ме е срам да пея пред хора.![]()
We are not men
We are machines that take the breath of life away
We are not men
We are pathetic animals who kill to kill
We are not sane
We are colluding with the enemy is us
We are not sane
We are destroying things we are unfit to touch
Пея като кокошка която сега я колят
I am in the darkness! I will kill you tonight!
Mетъл мога! Горд съм само като започна "People = Shit" и съседите звънят щото помислили че някой умира...Първоначално написано от alexxxxx51
Първоначално написано от Cryptica
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Не. Иначе си пея от време на време, Просто ми идва от вътре, но не и като има хора наоколо..
Дааа,много обичам да пея,стига никой да не ме слуша.БТВ,не пея чак толкова зле,в 3 клас бях в хора.![]()
![]()
![]()
If you don't know my name, you can call me your baby ...![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Raindrops fall from everywhere.
The sameПървоначално написано от GossipGirl89
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
ами да, мога. Пея доста добре, не само по мое мнение, но и по мнението на околните. От 5г. съм пяла пред публика и съм имала доста концерти, соло или с вокална група, но в 7 клас се отказах и сега не се занимавам с това. Освен това имам сценична треска, откакто спрях да ходя по концерти ме обхваща голям срам, дори и пред най-близките ми хора.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Не моа![]()
nicolepcd
и аз незнам.
срам ме е да пея пред хора и пея само пред себе си .
ама веднъж бях се изпуснала случайно пред ена фр. и вика ,че съм пеела яко![]()
![]()
ама мен си ме е срам и пея на себе си ,ама понякога припявам и пед наще ,ама те нищо![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Е айде дайте 1 запис поне де![]()
ами аз мисля,че мога да пеябез значение какво другите мислят. Аз от малка си пея и сега също, въобще не ми пука. Аз не пея за другите ами за мой собствен кеф, така че ме не интересува
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.