.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Как най-тактично да разбера дали иска да прави секс?

Хич не ме е толкова грижа за секса обаче много приятели ме плашат с това, че ако приятелката ми ми прави намеци и аз съм достатъчно тъп че да не ги разчета няма да отидат на добре нещата... Интересува ме да остана с нея! Та първо кажете ми дали да се връзвам на техните ебавки?
    И ако са прави как да разбера по-възможно най-тактичния начин дали тя иска да правим секс...

Хм... хич не ми беше това идеята... въпроса е ако ми прави намеци и не схващам, как реагира едно момиче? Би ли ме зарязала заради това?

ем тя ти прави намеци ма ти си прос и ше те зареже утре..
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Re: Как най-тактично да разбера дали иска да прави секс?

Цитирай Първоначално написано от Hawkk
    как да разбера по-възможно най-тактичния начин дали тя иска да правим секс...
    Няма жена, която да не иска .. има мъже, които не знаят как да си потърсят

издебваш я в гръб и я напъваш яко ако си стисне дупарката начи не е мноо навита

абе фаташ я там ,казваш и нещо уж небрежно че си се възбудил или нещо такова,и ако те награби да знаеш че тряя да си я изчукаш...
    m to da si div e dobre sees

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Как най-тактично да разбера дали иска да прави секс?

Цитирай Първоначално написано от Hawkk
    Хич не ме е толкова грижа за секса обаче много приятели ме плашат с това, че ако приятелката ми ми прави намеци и аз съм достатъчно тъп че да не ги разчета няма да отидат на добре нещата...
    кажи на приятелите си, че са зле .. ии да не говорят много като не знаят ..

Та първо кажете ми дали да се връзвам на техните ебавки?
    не разбира се ...

И ако са прави как да разбера по-възможно най-тактичния начин дали тя иска да правим секс...
    защо не я питаш дали иска ??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си