.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Тема: кученцее

кученцее

така.. понеже има много разнообразни кучета и затова се обарнах кам този сайт какво да си купя.. аз мисля чихуа хуа

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    чао-чао http://img108.imageshack.us/i/005jpg...83%D1%87%D0%B5 .. ахх само нашите да ми даваха да си взема кучее

Аз пък ти предлагам померански шпиц - невероятни са иначе и чао-чао са много яка порода обаче не са съвсем малки .

..
    .. It's Real Love, That you Don't Know about .. <-- True!!

Female !!

Най-добре си прецени къде живееш(апаратмент/къща) - тоест колко да е голямо кучето.Огледай инфо за породите - някой кучета са супер енергични и изискват дълги разходки.Освен това разгледай за характерните болести и проблеми по породата.Примерно в www.dog.bg има мн инфо и може да погледнеш там

Град
    PlD =)
    На мен много ми харесва Лабрадор Ретривър. Много са красиви кучетата от тази порода

Град
    Near To Hell
    Ти трябва да си решиш.., но мопса е яка порода
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    сибирско хъски
    много са мили

Цитирай Първоначално написано от thelideto
    Ти трябва да си решиш.., но мопса е яка порода

+1 ... сладурчета малкиии
    Неприлично Щастлива .. : )

Мега фен Аватара на ameli
    аз мноооооого искам ротвайлер, но учи-имаме немска овчарка

но помисли хубаво преди да си вземеш-трябва внимание, разходки преди да се е съмнало ... затуй изселихме кучето на вилата вземи си от онея с панделките да им правиш прически
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Eee зависи... ако си в апартамент или не мислиш да го разхождаш особено много по-добре си вземи някакво малко подобие на куче, което ще гледаш по-лесно. Ако искаш верен приятел илии си готова да му отделяш цялото си внимание.... породи всякакви ии всяка си има специфичен характер. Избераш това,което ще ти пасне и 'зимаш.

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Щом си решила чихуа мога да ти кажа че е добро решение
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Град
    Варна
    Сибирско хъски се гледа много труно
    аз имам хъски на 4 месеца и в зор се видях

Пише се чау-чау

Тва Чау Чау ще ви срути къщата Мопс е хубава порода

Аз имам шпиц много са сладки, ама все пак твое си е решението, каквато порода те влече такава помисли и аз условията, аз лично много харесвам големите породи ама в апартамента няма как, затова си взехме малко кученце. А за шпицовете, хубавото е че не е нужно да ги къпеш всяка седмица , щото козината им е много готина и се самопочиства и не мирише изобщо. Лошото е че е много космато и като почне да си сменя козината е голяма трагедия-чистене всеки ден Айде късмет, и ако се спреш на шпица и имаш въпроси насреща съм

Супер фен Аватара на j_adore2
    Зависи - навън ли ще го гледаш или вътре.Аз имам немска овчарка и са невероятни кучета,но разбира се стои навън.
    Чао чао- както се изразява баща ми - само посрещат гости,т.е ако ти трябва да пази,просто забрави.Много са красиви,но първо че са адски скъпи и понеже са декоративни,трябва да стоят вътре,постоянно трябва да си с прахосмукачката след кучето.
    Тези мъничките - мопс,шпиц или едно мини пончерче си мисля че са най - добрия вариант.
    Иначе на мен фаворита ми е немската овчарка - страшно умно куче
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Померанче (померански шпиц) е добър вариант... мн са сладки и муцунките им са сладки.. абе сладки са. И ако живееш в апартамент по - добре малко куче, ако си в къща с двор вече може и голямо.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Зависи - навън ли ще го гледаш или вътре.Аз имам немска овчарка и са невероятни кучета,но разбира се стои навън.
    Чао чао- както се изразява баща ми - само посрещат гости,т.е ако ти трябва да пази,просто забрави.Много са красиви,но първо че са адски скъпи и понеже са декоративни,трябва да стоят вътре,постоянно трябва да си с прахосмукачката след кучето.
    Тези мъничките - мопс,шпиц или едно мини пончерче си мисля че са най - добрия вариант.
    Иначе на мен фаворита ми е немската овчарка - страшно умно куче
    чау-чау е куче пазач
    но става само за апартаменти

и всяко куче трябва да се гледа вътре
    само пълните идиоти си гледаТ ДОМАШНИЯ любимец на двора

Така..
    1.Не мисля че ние сме хората,които да ти кажем какво куче да си вземеш
    ...Виждам че имаш фаворит...
    А и характерите ви трябва да пасват-нали знаеш,че кучето прилича на стопанина си...
    Помисли пазач ли искаш,плюшена играчка или нещо друго...
    Също зависи от това къде мислиш да го гледаш...
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Мини - пинчер, Мопс, Йоркширски териер Любимите ми помиарченца

П.С. PiruBloodz Това изказване, че трябва да си гледаш домашния любимиец вкъщи, и си идиот, ако го гледаш на двора, беше най - тъпото нещо което бях чувала поне от 1 месец насам Айде гледай едно куче, на което ми трябват страшните разходки и търчане и въздух (от сорта на сандбернар или немска овчарка) в апартамент. Вярно, можеш,ама знаеш ли как го мъчиш това животно? Все едно теб да те сложат да седиш в една стая 2:2 метра и да те разхождат по 10 мин на ден ебати бруталното

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от CaSsIe

П.С. PiruBloodz Това изказване, че трябва да си гледаш домашния любимиец вкъщи, и си идиот, ако го гледаш на двора, беше най - тъпото нещо което бях чувала поне от 1 месец насам Айде гледай едно куче, на което ми трябват страшните разходки и търчане и въздух (от сорта на сандбернар или немска овчарка) в апартамент. Вярно, можеш,ама знаеш ли как го мъчиш това животно? Все едно теб да те сложат да седиш в една стая 2:2 метра и да те разхождат по 10 мин на ден ебати бруталното
    прочети си мнението, че да чуеш друго тъпо изказване
    като му направиш 2 часа разходка
    нон-стоп бягане навън, смяташ, че няма да спи цял ден ли?
    познавам много хора, които гледат такива кучета в апартамент и кучетата им само спят

и да, много ще МЪЧА животното, защото винаги ще си има компания, а няма да е на двора, само, и доста вероятно(в България така става) вързано

Аз пък имам ешпаниол бретон който след няколко дни става на 4 месеца

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Цитирай Първоначално написано от PiruBloodz
    Цитирай Първоначално написано от CaSsIe

прочети си мнението, че да чуеш друго тъпо изказване
    като му направиш 2 часа разходка
    нон-стоп бягане навън, смяташ, че няма да спи цял ден ли?
    познавам много хора, които гледат такива кучета в апартамент и кучетата им само спят

и да, много ще МЪЧА животното, защото винаги ще си има компания, а няма да е на двора, само, и доста вероятно(в България така става) вързано

Да бе, и сигурно всички имат 2 часа свободно време, за да си разхождат кучето, та да спи после цял ден. А и сега ми кажи, че кучето е хубаво по цял ден да спи, освен в 2та часа, в които ти може да склониш да го разходиш. Не ми говори глупости. Няма да споря с теб изобщо. Лек ден.

Мега фен Аватара на ameli
    напълно съм съгласна, че големите кучета ТРЯБВА да са навън, особено ако кучето е огромно, стаята малка и прио едно завъртане става на нищо а ти гледал/а ли си немска овчарка в апартамент?! ние по тази причина го занесохме на лозе, щото всичко стана в косми, а и кучето беше много палаво не искам да споря с вас, но наистина нещо подобно няма място в апартамента
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си