.
Отговор в тема
Страница 10 от 11 ПървиПърви ... 67891011 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 265
    Цитирай Първоначално написано от kidwestern
    @eledra Обясни ми защо когато лайното ми напуска газо ми,пада в кенефа,и после се маха като се натисне бутончето най отгоре и защо после ме боли гъзо.

Тази секта е направена за дечица с лабилна психика,които са в период на повече хормони и отделяне на ненужни вещества в мозъка,което ги прави машина за пари,за хора като автора...

@Myself станал съм яко прост.
    Ето това, не мислиш ли, че е трябвало да ти го обяснят родителите ти

Относно сектата, разбирам страховете и притесненията ви и мен би ме било страх да отида някъде сама, като инфото което съм получила е само от някакъв форум, но се опитайте да започнете да мислите за психолозите по един друг начин, начин даващ ви възможност да се информирате и да имате реална преценка за това, което може той да ви даде

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Еледра, пиша от януари тук, имам някакъв поглед върху ситуацията тук. Да, наистина си права, че при нова информация, сигналната лампичка веднага светва "Ама ти откъде знаеш че това ще е добре за мен?" Или нещо от тоя род. Забелязал съм че подобна реакция е масова, проблема не е че я има, проблема е че измества заложеното в човек любопитство към новото. Образно казано - маймунката вижда похубавите банани на съседния клон, и си казва "нееее няма да ида там, има някаквауловка. Няма начин да има по хубави банани от моите".

Да обаче в реалността маймунката отива на съседното дървои сладко сладко си хапва Мисля че нещото което трябва да разберем е - защо има толкова явно недоверие и нежелание да се приеме новото и различното?

Имаш ли повече информация по този въпрос?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мисля, че доста голяма роля в това да не опиташ новото, е че си бил лъган и предпочиташ предсказуемостта.

Град
    В мислите на хората
    Ами за това че си бил лъган/нараняван и т.н. другите няма твина. СЛучило се е защото самият ти си го позволил. А е доста глупаво да прехвърляш твоята отговорност на другите, за да излезе че съвестта ти е чиста, и видиш ли живееш сред идиоти. Предсказуемостта в този живот писва доста по бързо от всичко друго. Но като единственото(дали) спасително клонче смяташ че това е решението и така трябва да бъде. А след като усетиш че предсказуемостта не е толкова спасителна, колкото си миилиш става наистина страшно...

Но твърде много се отклоних от темата

Dr. Gregory House

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от eledra
    Цитирай Първоначално написано от vikitolove
    "Но с кой да говорим - ..., родителите??? Неее те са прекалено заети да възпитават и контролират"-(това са твои думи)и мога да ти кажа,че явно твоите родители са такива не съм чела вс 15 страници така че ако някъде го пише ме извини за коментара но да слагаш вс родители в едно число не съм съгласана.Не всички родители нямат време или са прекалено заети за въспитание и контрол(поне мойте не са такива,за което се радвам)
    Ако, твоите родители освен всички други задължения като такива ти дават и разбиране, подкрепа и всичко онова, за което са приятелите

Но наистина е много трудно да погледнат на теб с очите на приятелите ти и да видят в поведението ти онези неща, които регулярно провокират поведение водещо до чувство за неразбиране

Не знам, защо се запали така на темата, но бих искала да споделиш ако решиш, кое те ядоса?

това което ме "ядоса"(лично аз не бих използвала тази тума,защото се ядосвам трудно,но както и да е)беше изказването,че родителите са прекалено заети да възпитават децата си.Та др са въпросите ми.Защо слагаш всички родители под едно число?И кое те кара да мислиш че родителите ми не могат да ми дадат онова разбиране,което ми дават приятелите ми?
    И да знам че е трудно да ме гледат с очите на приетелите ми,но приятелите освен за забавление не са ли и да ти помагат.А пък и освен това родителите ми могат да ми дадат и по-добъри съвети и да ми дадът цялата информация и да погледна какви биха били резултатите от няколкото страни на един проблем

п.с.тържа на родителите си!!!

п.с.2:Нз дали вс ме разбраха какво искам да кажа с последните изречения,но аз знам какво искам да кажа.

Град
    В мислите на хората
    Вики - Еледра имаше съвсем друго предвид. Не съм и адвокат, но усещам накъде бие

Нека тя се изкаже.

Поддържам дискусията в темата. Нищо повече.

Dr. Gregory House

След като можеш да направиш подобни разсъждения по темата съм сигурна, че ме разбираш какво искам да кажа.

Кажи ни на всички теми ли говориш с тях?
    Съветите, които ти дават винаги ли ги приемаш неохотно или разсъждаваш над това и искаш да взимаш сама решения.
    Колко често споделяш за гаджетата си с тях?
    Колко често имаш желание да направиш нещо друго, но те казват не и ти не можеш да се противопоставиш?

Виж колко малко въпроси, а колко различни отговори би могъл да даде всеки индивид, което неминуемо означава, че е отгледан по различен начин, следователно и родителите са различни.

Няма капка с капка еднакви, а ти искаш от мен да обобщавам на 100%, звучи ми малко че искаш да кажеш нещо, но се спираш и се хващаш за нещо, което видимо е така и не мога да те оборя

@eledra Обясни ми защо когато лайното ми напуска газо ми,пада в кенефа,и после се маха като се натисне бутончето най отгоре и защо после ме боли гъзо.

Тази секта е направена за дечица с лабилна психика,които са в период на повече хормони и отделяне на ненужни вещества в мозъка,което ги прави машина за пари,за хора като автора...

Ето това, не мислиш ли, че е трябвало да ти го обяснят родителите ти

Относно сектата, разбирам страховете и притесненията ви и мен би ме било страх да отида някъде сама, като инфото което съм получила е само от някакъв форум, но се опитайте да започнете да мислите за психолозите по един друг начин, начин даващ ви възможност да се информирате и да имате реална преценка за това, което може той да ви даде
    искам второ мнение..
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

И искаш точно моето мнение

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    И искаш точно моето мнение
    Аз искам да си отговориш на въпроса сама.

Кажи ми колко си споделяла на вашите за нещата,които ти каза!

И понякога,като вземат решение и ти не се съгласяваш с него,а правиш точно обратното на това което те ти казват и накрая си патиш,е аджеба не е ли по-добре сама да си изпатиш да разбереш че огъня е горещ сама вместо някой друг да ти казва?!
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна

@Lincheto изглеждаш нелепо.

@w0sh бъдещето свтло струва ми се все по-жалко.

@valdes подържам си моя фронт !

@haritov не ми допадаш.

Родителите са за да помагат на децата..Вземете елементарен пример от природата,малките лъвчета се учат от лъвчо как да ловуват и да шляпат газели по гъзо.

Казвай си мнението по темата, а не за потребителите.
    The blood that binds us ..till death unites us

тук ще коментирам темата на UsmivkaLove, да не и осирам нейната

.. ако се довериш ..
    добре, а аз как да си върна пак доверието ?!
    не може ей така 'да се доверя'
    не е хич толкова лесно
    о.О
    и на мен ми е толкова глупаво сега точно заради ей това ТЪПОТО ДОВЕРИЕ !!
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Онова доверие, което някога си дала и е било злоупотребено с него?

не е било злоупотребено
    просто поради *причина* се изгуби
    и все още не е дошло
    и не виждам как ще дойде ..

Може би някъде в тази причина се крие още това доверие, но има нещо в тази причина, което ти пречи да продължиш...

Можеш ли да кажеш какво от нашето поведение те подсети за този спомен? Има ли част от теб, която иска да ни се довери?

аз не говоря за доверието ми във Вас
    за мен Вие сте .. не знам
    'виртуален психолог' (баси глупавото звучи :Д)
    т'ва е като оная доктор тинейджър или доктор тийн, забравих к'во беше :Д

Разбирам те, че не говориш за нас, но може би нещо от тази темата те е подсетило за този спомен, за загубеното доверие..?

Казваш, че ни приемаш като виртуален психолог - но искаш ли да ни се довериш?

не много

Как би искала да ти помогнем, когато нямаш доверие...?
    Какво ще е най-лошото, което може да стане ако се довериш?

Супер фен Аватара на montana6
    eledra, чудя ти се как още ти се занимава...
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Голям фен
    След като можеш да направиш подобни разсъждения по темата съм сигурна, че ме разбираш какво искам да кажа.

Кажи ни на всички теми ли говориш с тях?
    Съветите, които ти дават винаги ли ги приемаш неохотно или разсъждаваш над това и искаш да взимаш сама решения.
    Колко често споделяш за гаджетата си с тях?
    Колко често имаш желание да направиш нещо друго, но те казват не и ти не можеш да се противопоставиш?

Виж колко малко въпроси, а колко различни отговори би могъл да даде всеки индивид, което неминуемо означава, че е отгледан по различен начин, следователно и родителите са различни.

Няма капка с капка еднакви, а ти искаш от мен да обобщавам на 100%, звучи ми малко че искаш да кажеш нещо, но се спираш и се хващаш за нещо, което видимо е така и не мога да те оборя
    сега вече те разбрах какво искаш да кажеш.
    Благодаря за разясненията.

Цитирай Първоначално написано от montana6
    eledra, чудя ти се как още ти се занимава...
    Не ме е страх от недоверието и реакциите, които имате, защото са разбираеми и макар и не толкова видимо - са логични.
    Никой не може да очаква да му се доверят безрезервно - но за нас е важно да ви чуем и да ви приемем такива, каквито сте. Шантаво нали

Град
    В мислите на хората
    Еледра - забелязвш ли че нагласата към темата и услугата, която си рекламирала в първия пост вече се е променила?

Макар и минимално, това е доста голям напредък. Мисял си че ключовия момент е да имаш достатъчнп търпение докато тийновете разберат че всъщност не си опасна и свалят бодлите си. След този момент вече ще разберат, каквовсъщност говориш, и какво имаш предвид. Забелязвам, че този момент настъпва вече.

Dr. Gregory House

Мълчанието може би говори друго....

еми явно това е липса на интерес о.О

на мен ако ми предложите доживотен договор с Nestle, Lindor и Coca Cola, с удоволствие ще дойда ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си