.
Отговор в тема
Страница 11 от 11 ПървиПърви ... 7891011
Резултати от 251 до 265 от общо 265
    Ами аз мисля,че прочетох доста,но идва проблемът,когато да кажем аз вече ви вярвам,но как да обясня на майка ми,че този човек,при който аз ще ходя да споделям проблемите си,не е педофил или убиец и т.н.?Как да обясня,че ви познавам и те могат да ви се доверят?
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Това е много хубав въпрос и благодаря, че отвори тази тема.

Тъй като между вас има хора, които нямат навършени 18 години - първата среща, която е безплатна и обясняваща - една среща, в която се уговарят двете страни за какво ще работят, какво очакват от тази група и други такива детайли - се прави в присъствието на родител (по желание), който ще има въможността да ни види, да поговори с нас, да се запознае с дейността ни, партньорите и самата цел на това мероприятие. С какво можем да бъдем полезни, какво зависи от нас, какво не можем да направим и да се даде адекватна обратна връзка на самия участник и на неговият родител.

Ние сме открити и винаги могат да се консултират родителите с нас, както и вие самите. Можете във всеки един момент от групата, ако не се чувствате конфортно или имате някакво въпроси и желания да се поговорят отделно - може да се отреагира по най-удобния за вас начин. Всеки може да спре да идва когато почувства желание за това...

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    еми явно това е липса на интерес о.О

на мен ако ми предложите доживотен договор с Nestle, Lindor и Coca Cola, с удоволствие ще дойда ^^
    За съжаление ние не предлагаме такава услуга.

еми то аз нямам и допустимите години, за да дойда :Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

На колко години си ти?

14

Принципно това е без значение, тъй като ти нямаш желание да идваш.

Но сме имали и такива участници, но когато е под 16 годишна възраст е задължително разрешение от родител. Ако има други желаещи, около тази възсраст е възможно да се сформира такава група, но както казах - само с писмено разрешение от родител

аха

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Тука май продължава борбата за някаква causa perdutta.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Борба...
    интересен поглед на нещата.

Може би това да има борба е важно?

Не съм сигурна, но смятам че някъде вече беше дадена тази информация.
    Все пак ще напиша това, което ви интересува отново.
    Групата се сформира от минимум 7- максимум 9 участника на приблизително една възраст. Срещите се правят веднъж седмично с продължителност час и половина. Целият курс има обща продължителност месец и половина.
    Тези срещи се провеждат в офиса на Център "Как да" в град София, Младост 4.

Ако не ви харесва, че отговваряме на въпроса с въпрос - как бихте искали да говорим с вас и да ви отговаряме?

тъпа раота, много далеч

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    и аз съм тийнеджър юпи юпи
    каква случайност.точно в такъв сайт като този.

не прочетох темаата ;д
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    Цитирай Първоначално написано от eledra
    Ако не ви харесва, че отговваряме на въпроса с въпрос - как бихте искали да говорим с вас и да ви отговаряме?
    Да ни отговаряте с отговори И да не се опитвате да ни вникнете в емоционалното състояние без да сме се навили за сектата още
    Дадено

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си