- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм тийнейджър
Ами аз мисля,че прочетох доста,но идва проблемът,когато да кажем аз вече ви вярвам,но как да обясня на майка ми,че този човек,при който аз ще ходя да споделям проблемите си,не е педофил или убиец и т.н.?Как да обясня,че ви познавам и те могат да ви се доверят?
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Това е много хубав въпрос и благодаря, че отвори тази тема.
Тъй като между вас има хора, които нямат навършени 18 години - първата среща, която е безплатна и обясняваща - една среща, в която се уговарят двете страни за какво ще работят, какво очакват от тази група и други такива детайли - се прави в присъствието на родител (по желание), който ще има въможността да ни види, да поговори с нас, да се запознае с дейността ни, партньорите и самата цел на това мероприятие. С какво можем да бъдем полезни, какво зависи от нас, какво не можем да направим и да се даде адекватна обратна връзка на самия участник и на неговият родител.
Ние сме открити и винаги могат да се консултират родителите с нас, както и вие самите. Можете във всеки един момент от групата, ако не се чувствате конфортно или имате някакво въпроси и желания да се поговорят отделно - може да се отреагира по най-удобния за вас начин. Всеки може да спре да идва когато почувства желание за това...
За съжаление ние не предлагаме такава услуга.Първоначално написано от smiirnoff
еми то аз нямам и допустимите години, за да дойда :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
На колко години си ти?
14
Принципно това е без значение, тъй като ти нямаш желание да идваш.
Но сме имали и такива участници, но когато е под 16 годишна възраст е задължително разрешение от родител. Ако има други желаещи, около тази възсраст е възможно да се сформира такава група, но както казах - само с писмено разрешение от родител
аха
Тука май продължава борбата за някаква causa perdutta.
Борба...
интересен поглед на нещата.
Може би това да има борба е важно?
Не съм сигурна, но смятам че някъде вече беше дадена тази информация.
Все пак ще напиша това, което ви интересува отново.
Групата се сформира от минимум 7- максимум 9 участника на приблизително една възраст. Срещите се правят веднъж седмично с продължителност час и половина. Целият курс има обща продължителност месец и половина.
Тези срещи се провеждат в офиса на Център "Как да" в град София, Младост 4.
Ако не ви харесва, че отговваряме на въпроса с въпрос - как бихте искали да говорим с вас и да ви отговаряме?
и аз съм тийнеджър юпи юпи
каква случайност.точно в такъв сайт като този.
не прочетох темаата ;д
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
ДаденоПървоначално написано от NoContinuation