- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм тийнейджър
Естествено, че 'гражданите' изобщо не са виновни за собствения си боклук. Не знам за какъв се имаш като живееш в София. Просто не разбирам как някои хора дори се гордеят с това. Ти все някога ще излезеш в невероятния град и ще видиш за какво ти говоря.
говориш ми за селенията,за онези които им капе покрива когато вали,тези които просят на улицата за един комат хляб,тези които дават децата си в дом за да може да не са голи,гладни и боси.
говориш ми също за онези надути гъзарчета.с ланците,мерцедеса последна класа и тва е.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
това че може би авторката е една от тези които се стремят да пробият..
и идея си нямаш какво е да тръгнеш от нищото ..
и ти накрая отиваш и и сереш върху труда. аз? аз да аз давам обеснение,обосновавам теорията си. ти просто си спамиш ..
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Ти обосноваваш защо си се изсрал.. така ли да го приемам т'ва? Ти започна с мизерното мазе, в което уж специалистката ще провежда така наречения от нея експеримент. Ти започна да говориш за образованието й. Затова не ми говори кой сере на нейния труд(който даже не знам какъв е ама няма значение).
има разлика невъжможно разбираема за простия ти мозЪк.
задник съм.
Ама пак почна с нападките, като видя, че няма избор.. Нищо оставям те 2-3 дни да помислиш малко![]()
аа аз съм си дете,какво не ми личи?Първоначално написано от LadyDi
П.П Осъзнавам,че колкото повече израствам,толкова повече околните ми изглеждат все по-просто устроени. Даже веднъж си мислех,че искам да съм тъпа. Какво по-хубаво. Дори няма да осъзнаваш,че си тъп и няма да имаш такива мисли,както когато си умен. йей
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Има толкова "детскост" (интересна дума, сама я измислих) в теб, че чак не ми се вярва да си дете. Не споря, де.Първоначално написано от ShtrudeL
Тази детскост съумяват да опазят само определени хора и си проличава само в определена възраст.
Затова и ти казах, че си ми интересна
Много ми се иска и аз да можех да бъда така детинска на моменти. Страхотно е.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Искам да благодаря на всички, които се включиха в дискусията в този форум и дадоха своето мнение.
Освен това искам да благодаря и на всички, които се поинтересуваха на лично съобщение и споделиха, че когато общото мнение е негативно и обвинително, да се окаже, че се интересуваш е срамно. Защо ли в този приятелски форум има толкова хора, които се чувстват ограничени да кажат истинското си мнение и да бъдат себе си....?
За това и адмирации на ShtrudeL, която беше единствения човек, проявил смелостта да покаже пролука в стената си.
Хубава вечер на всички.
Сериозно ли питаш?Първоначално написано от eledra
Бих могла да ти обясня, но мисля, че като психолог, би трябвало сама да си стигнала до отговора.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
мм?Първоначално написано от eledra
мммммм?!Първоначално написано от eledra
^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
на бабати чорапите.
задник съм.
терлици power!
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Уффф чудят се вече ква простотия да измислят![]()
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
Първоначално написано от Sexy_boy_94
А тоя е на наско гаджето.
задник съм.
Кое ви притеснява най-много в цялата идея?
Е то мина 1 месец, още ли не се е осъществило т'ва нещо о.О
:Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
omg umri kufto tam si nqkvi sekti mi razpravq tuka bahti tupotiqta maina
------------------krai---------------
тук нещата ми намирисват ако беше това което казваш нямаше да си правиш рекалама по форуми а на съвсем друго място с позволението на органите на реда
нещо много скришом ми се виждаш в обикновен форум на деца дето
малко им трябва да ги убедиш в нещо
и какво подяволите телефон сайт?пиши ми на лично дай малко повече публичност така като теб правят нарко пласйорите с цел да не ги хванат
и как ще им помогнете на децата ще ги им покажете как да си връзват обувките на какво ще ги учите на това което е научил всеки един досега сам ли?
всички тук са достатъчно умни за да се справят сами
не са умствено увредени
и да попитам как ще укротиш един бушуващ от хормони тинейджър
и успял ли е някой?
и от кога е това нещо кога е създадено как се казва организацията
кой е създателя ръководство искам да ми истпосаш имената и автобиогрвфиите(не би трябвало да е проблем)
16-20г добра възраст за проституция и трафик на хора
разгледах ви сайта който е елементарен html формат качен на безплатен домейн което още повече ме усъмни
поразрових се още малко в нета и видях профил на жена писала се ледра на 28г студентка в сф с оценки от тестовете в сайта 3.9?
това намерих за 5 минути само какво ще открия ако ме хване музата ?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Идвайте в сектатаааааа![]()
Не мисля, че е необходимо да се концентрира вниманието върху нещо, което не искате да разберете, затова ви питам от какво се страхувате?
Да разбирам ли, че най-много ви е страх от насилствената проституция и сектите?
П.С. haritov, радвам се, че с нещо си привлечен, че чак да искаш да ни отделиш 5 мин. от времето си, без значение колко непродуктивна информация си получил![]()
абе и без т'ва никой няма да се навие, за к'во само ни ръчкате тука :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Защо позволяваш да бъдеш ръчкан/а?